Pappa og sønn leker superhelter

Fast vaskehjelp

Med fast vaskehjelp fra CityMaid får du mer tid til familie og venner. La oss ta vasken så du kan gjøre andre ting.

I år fyller CityMaid 30 år og i hele 2017 gir vi deg GRATIS startpakke ved bestilling av fast vaskehjelp! Få et tilbud eller sjekk pris og bestill i dag!

Få et tilbud >> Sjekk pris og bestill >>

Med begge foreldre i arbeid og barn som skal hentes i barnehage eller på skole og som skal kjøres hit og dit, kan husvasken fort bli nedprioritert eller kranglet om. Eller har barna flyttet ut og du orker ikke å ta husvasken selv lenger? Med fast vaskehjelp krangler dere ikke lenger over hvem som skal ta husvasken.

Fast vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid.

Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Har du vurdert fast vaskehjelp? Stadig flere kunder benytter seg av vårt tilbud om hjemmeservice og fast vaskehjelp.

Med hjemmeservice og vaskehjelp fra CityMaid vil du komme hjem til et rent og pent hjem.

Fast avtale på vaskehjelp:
Støvtørking av lett tilgjengelige flater i alle rom  hake
Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper  hake
Vask av kjøkken, benker og bord, flekker fjernes på skapfronter, platetopp m.m.  hake
Rengjøring av bad, toalett og vaskerom  hake
Vask av alle gulv  hake
Prioritet ved vask i høytider  hake

 

CityMaid tar selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr som mopper, kluter, støvsuger og rengjøringsmidler*.

* Vi bruker kun miljøvennlige produkter som er eu-blomstmerket. Målet er å bruke minst mulig såpe i det hele tatt. Vann og mikrofiber er det som brukes mest på gulv, bord osv. Men vi bruker såpe på bad, kjøkken og der det er olje- og fettsøl. Hos kunder som ønsker det, bruker vi deres egne rengjøringsmilder. 

I tillegg kan du bestille ekstra tjenester som:

Det er du som bestemmer hva din avtale på hjemmeservice skal inneholde. 

Det gir deg som kunde:

  • Mer fritid og tid til familien
  • Mer energi
  • Mindre mas og stress i hverdagen

Den dagen CityMaid har vært hos degkan du slappe av med familie og venner! Da har du det ryddig og rent, og du har kontroll over hjemmet igjen. Når kravene på jobben blir stadig større, er det ikke alltid like mye energi igjen når man kommer hjem og skal begynne å vaske boligen.

Pris:

Du får fast pris på din service. Prisen avhenger av boligens størrelse og hva som skal gjøres. Fyll inn skjemaet vårt, klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på 4000 6330.

Våre servicemedarbeidere er forsikret, har tarifflønn, de er fast ansatte, har fått opplæring og oppfølging. Våre tjenester er selvfølgelig «hvite». Trygt og enkelt.

Startpakke

Ved første service utfører teamet en startpakke. Det betyr at de bruker ekstra tid for å bli kjent med din bolig/leilighet og legger et godt grunnlag for videre rengjøring. Vi rengjør da ekstra godt spesielt på bad og kjøkken + lister og dørblader og synlige flekker på dører.

Servicepakke

En servicepakke gir et bedre grunnlag for videre rengjøring. Denne inneholder samme tjeneste som en startpakke – dvs. at det blir ekstra godt rengjort på bad og kjøkken + lister og dørblader og synlige flekker på dører. En servicepakke bør bestilles et par ganger i året