Vindusvask

Barn koser med pus

Gi deg selv litt hverdagsferie – la oss ta vindusvasken!

Info om vindusvask

Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser, utvendig og innvendig. Har du doble eller koblede vinduer, sprosser eller vinduslemmer kan prisen avvike.
Prisen inkluderer ikke innglasset balkong eller glassrekkverk på veranda. Dette tas som en tilleggstjeneste på timespris. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.

For at vi skal kunne vaske vinduer utvendig må de enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter. Øvrig blir vindusvask utført i henhold til våre HMS-rutiner. For vask av vinduer utover dette kan du ta kontakt med oss for en egen skreddersydd avtale.

Våre vasketeam har med eget, egnet rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter, nal, forvasker og forlengerstang.

Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.

Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.

CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Når årstidene skifter og vi ser sola skinne, er det lett å se hvor skitne vinduene har blitt

Det er fort gjort å glemme vinduene når man gjør rent i hjemmet. For mange er også det å vaske vinduer en ekstra belastning på kroppen. De blir dessverre fort møkkete som følge av regn og forurensning, men lar du CityMaid ta vindusvasken, vet du at de vil være rene til enhver tid.

Bestill vindusvask på frekvens

Du kan bestille rengjøring til faste tider i din serviceavtale, så har du alltid rene vinduer. Våre medarbeidere er effektive og har lang erfaring, og vasker vinduer både til private hjem og bedrifter.

Ønsker du å vaske vinduene selv?

Få våre eksperttips

I videoen nedenfor har vi samlet noen nyttige tips som kan gjøre det litt enklere for deg å rengjøre vinduene oftere. Vask som proffene gjør, og få rene vinduer raskt!

Forberedelser er viktig. Sjekk at du har stige og eventuelt forlenger til skaft slik at du når høyt nok. Noen vinduer kan nemlig være vanskelige å nå toppen av med kun en armlengde, og da er et skaft eller en stige riktig verktøy. Komplett utstyr er en forutsetning for en god jobb.

Til vindusvask trenger du:

 • Bøtte
 • Nal, både skinne og håndtak
 • Myk gummi til nalen
 • Forvasker eller svamp
 • Klikkskrape
 • Rene mikrofiberkluter
 • Oppvaskhåndklær til vinduskarmer
 • Hansker
 • Zalo og evt. vindusspylervæske (hvis vinduene er veldig forurensede)

Det viktigste for å lykkes med vindusvasken selv er:

 1. Godt utstyr
 2. Hvordan vasken utføres
 3. Bruk lite såpe
 4. Vindusspylervæske til vanskelige flekker
 5. Tørk opp vannsøl raskt
 6. Ikke vask i direkte sollys

Les og lær mer om vask av vinduer i våre innlegg: