Vindusvask

Så klart du får profesjonell vindusvask med fornøydgaranti fra CityMaid.

Merker du at utsynet gjennom vinduene ikke er like klart lenger? Er det irriterende flekker og støv som ødelegger? Da er det på tide med en vindusvask. Rene vinduer frisker opp rommets helhet og slipper sollyset inn. I tillegg forebygger det syreskader på vinduene dine. CityMaid sørger for at du får klare vinduer igjen – med både innvendig og utvendig rengjøring.

Informasjon om vindusvask

Prisen på vindusvask baserer vi normalt på antall kvadratmeter i din bolig. Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser, utvendig og innvendig. Dersom du har doble eller koblede vinduer, sprosser eller vinduslemmer, så kan prisen derimot avvike noe. Prisen inkluderer ikke innglasset balkong eller glassrekkverk på veranda. Dette kan bestilles som en tilleggstjeneste hvor prisen baserer seg på antall timer. Hvis du kun ønsker å få vasket enten kun den indre eller ytre delen av vinduet er dette også noe vi kan avtale. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.

For at vi skal kunne vaske vinduer utvendig må de enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter. Øvrig blir vindusvask utført i henhold til våre HMS-rutiner.

Du trenger ikke å stille med noe utstyr selv. Våre vasketeam har så klart med eget egnet rengjøringsutstyr i bilen. Dette inkluderer blant annet mopper, mikrofiberkluter, nal, forvasker og teleskopstang. Våre redskaper er skånsomme mot overflatene på vinduet, samtidig som de er effektive.

Vi er normalt ikke avhengig av at du er tilstede når vindusvask utføres. Du må kun være tilstede ved avtalt starttidspunkt for oppdraget eller avtale overrekkelse av nøkkel på forhånd.

Før oppstart av vindusvasken får du en skriftlig avtale. Bestiller du via bestillingsløsningen vår, er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meldes til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i vaskeoppdraget.

CityMaid er så klart en offentlig godkjent renholdsbedrift, og har alle forsikringer i orden. Siden 2017 har vi også vært en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift.

Vi har avdelinger i Oslo/Akershus, Drammen, Sarpsborg, Sandefjord, Stavanger, Kristiansand, Bergen og Trondheim. Vi vasker i byene og områdene rundt. Skriv inn postnummeret ditt i postkalkulatoren og sjekk om vi vasker hos deg!

Les våre avtalevilkår for vindusvask her

Hvorfor vindusvask er viktig

En vindusvask bør utføres et par ganger i året. Vår og sommer bidrar ofte til at mye pollen, smuss og støv bygger seg opp. Høst og vinter er det ofte regn, blader, snø og is som setter sitt preg på vinduene. Selv om du har fast vaskehjelp eller vasker boligen jevnlig selv, er det fort gjort å glemme vinduene. For mange er også det å vaske vinduer en ekstra belastning på kroppen. En vindusvask fjerner støv og skitt oppsamlet gjennom en lang periode, og holder vinduene dine vedlike.

Dersom du har fått flekker på vinduene om ikke går bort ved vask, kan det være du har fått syreskader på vinduene dine. Dette kan være et resultat av dårlig vedlikehold og renhold av vinduene. Vinduene utsettes som nevnt for store påkjenninger over lang tid med vinter, sommer, sprengkulde, varme, vind og regn. Salt og sand fra veien eller etter regn kan blåse mot vinduene og blir liggende. Dette kan bygge seg opp og sette seg fast, dersom du ikke er flink til å vedlikeholde eller vaske vinduene.

De fleste synes også at vask av vinduer er kjedelig og mye arbeid. Overlater du vindusvasken til oss, så kan du heller kose deg med noe annet istedenfor.

Få vindusvask med fornøydhets- og kvalitetsgaranti

Vi har Kvalitetsgaranti på all vindusvask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vindusvasken.

CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Dette sier våre kunder om vindusvask fra CityMaid:

Bestill fast vindusvask

Du kan bestille rengjøring til faste tider i din serviceavtale, så har du alltid rene vinduer. De fleste kunder bestiller vindusvask minst 2 ganger pr år – på vårparten og høsten. Våre medarbeidere er effektive og har lang erfaring, og vasker vinduer både til private hjem og bedrifter.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Vurderer du å skaffe profesjonell vask av dine vinduer?

CityMaid er et veletablert rengjøringsfirma med god kunnskap om vindusvask. Våre dyktige servicemedarbeidere er erfarne og nøyaktige, og har din fornøydhet i fokus. Skaff deg skinnende rene vinduer utført av av dyktige renholdere.

Sjekk pris her

Hvordan vaske vinduene dine selv

Lurer du på hvordan du kan vaske dine egne vinduer selv? Da har vi listet opp noen punkter for deg, slik at du enkelt kan vaske dine vinduer skinnende rene.

Få våre eksperttips her

I videoen vår gir vi deg noen nyttige tips som kan gjøre det litt enklere for deg å rengjøre vinduene oftere. Gjennom våre tips kan du lære hvordan proffene i CityMaid vasker og fikser skinnende rene vinduer raskt!

Til vindusvask trenger du:

 • Bøtte
 • Lunkent vann (for varmt vann «dreper såpa»)
 • Nal, både skinne og håndtak
 • Myk gummi til nalen
 • Forvasker eller svamp
 • Klikkskrape
 • Rene mikrofiberkluter
 • Oppvaskhåndklær til vinduskarmer
 • Hansker
 • Zalo og evt. vindusspylervæske (hvis vinduene er veldig forurensede)

Det viktigste for å lykkes med vindusvasken selv er:

 1. Godt utstyr
 2. Hvordan vasken utføres
 3. Bruk lite såpe
 4. Vindusspylervæske til vanskelige flekker
 5. Tørk opp vannsøl raskt
 6. Ikke vask i direkte sollys, da dette tørker ut såpa og etterlater skjolder og streker

Husk at forberedelser er viktig. Sjekk at du har stige og eventuelt forlenger til skaft slik at du når høyt nok. Noen vinduer kan nemlig være vanskelige å nå toppen av med kun en armlengde, og da er et skaft eller en stige riktig verktøy. Komplett utstyr er en forutsetning for en god jobb.

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp i hjemmet vil gi deg mer fritid i hverdagen. Vi kan tilpasse vasken etter dine behov og du kan velge om du ønsker vaskehjelp hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke.

Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Les mer og bestill fast vaskehjelp her