Vindusvask

Barn koser med pus foran vindu

Gi deg selv litt hverdagsferie – la oss ta vindusvasken!

Info om vindusvask

Vi beregner normalt pris på vindusvask basert på antall kvm boligen din er på. Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser, utvendig og innvendig. Har du doble eller koblede vinduer, sprosser eller vinduslemmer kan prisen avvike.
Prisen inkluderer ikke innglasset balkong eller glassrekkverk på veranda. Dette tas som en tilleggstjeneste på timespris. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.

For at vi skal kunne vaske vinduer utvendig må de enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter. Øvrig blir vindusvask utført i henhold til våre HMS-rutiner. For vask av vinduer utover dette kan du ta kontakt med oss for en egen skreddersydd avtale.

Våre vasketeam har med eget, egnet rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter, nal, forvasker og forlengerstang.

Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.

Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.

CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Les våre avtalevilkår for vindusvask her

La oss ta vindusvasken – gi deg selv litt hverdagsferie

En vindusvask bør utføres et par ganger i året. Vår og sommer bidrar ofte til at mye pollen, smuss og støv bygger seg opp. Høst og vinter er det ofte regn, blader, snø og is som setter sitt preg på vinduene. Selv om du har fast vaskehjelp eller vasker boligen jevnlig selv, er det fort gjort å glemme vinduene. For mange er også det å vaske vinduer en ekstra belastning på kroppen. En vindusvask fjerner støv og skitt oppsamlet gjennom en lang periode, og holder vinduene dine vedlike.

Dersom du har fått flekker på vinduene om ikke går bort ved vask, kan det være du har fått syreskader på vinduene dine. Dette kan være et resultat av for dårlig vedlikehold og renhold av vinduene. Vinduene utsettes som nevnt for store påkjenninger over lang tid med vinter, sommer, sprengkulde, varme, vind og regn. Salt og sand fra veien eller etter regn kan blåse mot vinduene og blir liggende. Dette kan bygge seg opp og sette seg fast, dersom du ikke er flink til å vedlikeholde eller vaske vinduene.

De fleste synes også at vask av vinduer er kjedelig og mye arbeid. Overlater du vindusvasken til oss, så kan du heller kose deg med noe annet istedenfor.

Bestill vindusvask på frekvens

Du kan bestille rengjøring til faste tider i din serviceavtale, så har du alltid rene vinduer. De fleste kunder bestiller vindusvask minst 2 ganger pr år – på vårparten og høsten. Våre medarbeidere er effektive og har lang erfaring, og vasker vinduer både til private hjem og bedrifter.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vindusvask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vindusvasken.

CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Ønsker du å vaske vinduene selv?

Få våre eksperttips her

I videoen nedenfor har vi samlet noen nyttige tips som kan gjøre det litt enklere for deg å rengjøre vinduene oftere. Vask som proffene gjør, og få rene vinduer raskt!

Forberedelser er viktig. Sjekk at du har stige og eventuelt forlenger til skaft slik at du når høyt nok. Noen vinduer kan nemlig være vanskelige å nå toppen av med kun en armlengde, og da er et skaft eller en stige riktig verktøy. Komplett utstyr er en forutsetning for en god jobb.

Til vindusvask trenger du:

 • Bøtte
 • Lunkent vann (for varmt vann «dreper såpa»)
 • Nal, både skinne og håndtak
 • Myk gummi til nalen
 • Forvasker eller svamp
 • Klikkskrape
 • Rene mikrofiberkluter
 • Oppvaskhåndklær til vinduskarmer
 • Hansker
 • Zalo og evt. vindusspylervæske (hvis vinduene er veldig forurensede)

Det viktigste for å lykkes med vindusvasken selv er:

 1. Godt utstyr
 2. Hvordan vasken utføres
 3. Bruk lite såpe
 4. Vindusspylervæske til vanskelige flekker
 5. Tørk opp vannsøl raskt
 6. Ikke vask i direkte sollys

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp i hjemmet vil gi deg mer fritid i hverdagen. Vi kan tilpasse vasken etter dine behov og du kan velge om du ønsker vaskehjelp hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke.

Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Les mer og bestill fast vaskehjelp her>>

Her har vi samlet en rekke innlegg vi har skrevet om vindusvask: