Historien om CityMaid

Historien om CityMaid Hjemmeservice startet i 1987 som Norges første innen hjemmeservice og omsorgstjenester. Forretningsideen er basert på et konsept videreutviklet fra etablert virksomhet i USA og Canada. Rengjøring i private hjem, samt små og mellomstore bedrifter, utgjør i dag en vesentlig del av konseptet.

Selskapet har pr. i dag totalt 270 ansatte med avdelinger i Oslo, Drammen, Sarpsborg, Sandefjord, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim. Vårt hovedkontor ligger i Oslo.

Vår forretningside:

«CityMaid skal være Norges beste og ledende serviceselskap innen Hjemmeservice rettet mot det private markedet og næringsliv».

Visjon:

CityMaid gir deg mer tid, og en enklere hverdag!

Verdier:

Omsorg     … fordi vi bryr oss om hverandre

Pålitelig     … fordi vi er til å stole på

Tydelig      … fordi vi ønsker en åpen og direkte kommunikasjon

Fleksibel    … fordi vi vil imøtekomme kundens behov

Kvalitet     … fordi vi innfrir forventingene

CityMaids  etiske retningslinjer bygger på overnevnte grunnverdier. De etiske retningslinjene omfatter alle som jobber i CityMaid.

Merkevaren CityMaid HjemmeService:

CityMaid er merkevare beskyttet i alle de skandinaviske landene. Vi forutsetter at merkevaren ikke blir misbrukt, brukt uten tillatelse eller på noen annen måte som kan skade firmaet.

Kopiering av CityMaids tekst til bruk på andres nettsider er ikke tillatt uten tillatelse fra CityMaid.

Samfunnsansvar

Sykehusklovnene

Sykehusklovnene logoSom en av Norges største på privat vaskehjelp er vi bevisste vårt samfunnsansvar.

Vi hos CityMaid synes Sykehusklovnene gjør en kjempeflott jobb for barn på sykehus, og gir derfor 5 kr for hver flyttevask vi selger til Sykehusklovnene.

Interoptik og Vison for all

InteroptiklogoVision For All (VFA) hjelper de aller fattigste i utviklingsland til å få et nytt syn på livet.

Hos Interoptik tar de imot dine gamle briller og sørger for at de igjen kommer i bruk. Organisasjonen Vision for All reiser med optikere og hjelpemannskap til u-land som Peru, Guatemala og Eritrea. Med seg har de briller og solbriller som det norske folk har donert til organisasjonen.

Vi samler inn briller hos våre kunder og leverer de til Interoptik.

Tenk så fantastisk det er at noen kan få et nytt syn på livet, komme i arbeid og hjelpe til i samfunnet med dine gamle briller!

Vi oppfordrer alle til å se i skuffer og skap og komme til Interoptik med gamle briller og solbriller. Sammen med VFA sørger de for at de får et nytt liv hos noen som trenger dem