Kontorvask

Flere bestillere setter større krav til kontorvask – og at deres leverandører tar et samfunnsansvar, er bærekraftige og følger riktig forretningsetikk.

Vi er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift, vi bruker rengjøringsmidler på en miljøvennlig måte og er selvfølgelig en godkjent renholdsbedrift  – så klart!

Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og skaper trygge arbeidsplasser for våre ansatte. De får betalt for all tiden de bruker på renholdet av ditt kontor – fra de kjører fra vårt kontor til de har vasket klart på kontoret ditt.

Vi garanterer kvalitet i alle ledd – du skal være fornøyd, ha god samvittighet og du får det du betaler for.

Kontakt oss

Et rent kontor skaper hyggelig atmosfære og god trivsel. Vi er spesialister på kontorvask, fellesområder, bad og kjøkken. Vi kan også være behjelpelig med enkel lunsjservering.

Hvorfor velge CityMaid:

  • Et godt renhold på kontoret er en fornuftig og lønnsom investering
  • Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet
  • CityMaid er godkjent av arbeidstilsynet og våre servicemedarbeidere har tarifflønn.

 

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Andre tjenester vi kan tilby bedrifter:

Vaskehjelp som personalgode

Visste du at vi også kan tilby privat vaskehjelp som et personalgode til de ansatte? Et personalgode som virkelig blir satt pris på – gi de ansatte tid! Da får du gladere og mindre stressede ansatte!

Les mer om vaskehjelp som personalgode her

Bedriftsavtale for ansatte

Ønsker dere ikke å gi vaskehjelp som personalgode, kan vi tilby dere en bedriftsavtale hvor de ansatte bestiller og betaler selv – men til en gunstigere pris.

Med begge foreldre i arbeid og barn som skal hentes i barnehage eller på skole og som skal kjøres hit og dit, kan husvasken fort bli nedprioritert eller kranglet om.

Vask av firmaleilighet

Firmaleiligheter som benyttes ofte, og av flere personer, krever mye organisering, stell og vedlikehold. La oss ta vask av firmaleilighet, så får de ansatte mer tid til andre ting og dere vet at vasken blir gjort på en trygg og proff måte.

Les mer om vask av firmaleilighet

For et uforpliktende tilbud, kommer vi gjerne på befaring for å kartlegge behov og ønsker for bedriften.

Kontakt oss i dag med dine ønsker for et rent kontor.
Kontakt oss