Vask av utleiebolig

Leier du ut boligen din via Airbnb eller finn.no? Vi kan så klart vaske din korttids utleiebolig slik at du kan konsentrere deg om utleiedelen. La oss ta vasken, så du får tid til andre ting.

Et utleiested som er rent og ryddig vil se bra og innbydende ut for gjesten.

PS – har du langtidsutleie av bolig og trenger utvask før ny leietaker? Da trenger du en flyttevask

Dette kan en avtale på vask av utleiebolig inneholde:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Vi skifter kun – vi vasker ikke
Vi fyller på der dette er tilgjengelig. Gi beskjed dersom dette ønskes

CityMaid har god erfaring med vask av utleiebolig

  • Vi rengjør hvert rom gjestene kan bruke under oppholdet, spesielt godt på badet og kjøkkenet
  • Hvis du tilbyr håndklær og sengetøy, kan vi sørge for skift .* Da må dette legges frem, eller oppgis hvor vi kan finne det.

* Kun skift – vi foretar ikke vask av håndklær og sengetøy

Du bestemmer selv hva din avtale for rengjøring skal inneholde og når og hvor ofte vi skal vaske.
(Vi kommer mellom 08-16 man-fre, ved spesielle tilfeller kan vi også vaske lørdager)

Informasjon om vasken

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker kun miljøvennlige produkter som er eu-blomstmerket. Målet er å bruke minst mulig såpe, vann og mikrofiber er en meget god og miljøvennlig erstatning for dette. Såpe brukes kun på bad og kjøkken med olje- og fettsøl.
  • Tilpasset vask av utleiebolig? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden. Som selskap er vi medlem av arbeidsgiverorganisasjonen Virke, og har tariffavtale for våre ansatte i henhold til Renholdsoverenskomsten mellom Virke og Norsk Arbeidsmandsforbund.

Pris

Pris inkluderer alt av utstyr og vaskemidler. CityMaid er forsikret mot eventuelle skader som kan bli påført og som ikke skyldes gjenstandens beskaffenhet. Erstatningsansvar og oppgjør skjer i henhold til forsikringsselskapets retningslinjer.

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask av utleiebolig vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.