Trenger du vask av utleiebolig? La oss ta vasken

dame koser seg i hengekøye

Leier du ut boligen din via AirBnB eller finn.no? La oss ta vask av utleiebolig slik at du kan konsentrere deg om utleiedelen. Gi deg selv litt hverdagsferie – la oss ta vasken!

Få et tilbud >>

Et utleiested som er rent og ryddig vil se bra og innbydende ut for gjesten.

Dette kan en avtale på vask av utleiebolig inneholde:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Vi skifter kun – vi vasker ikke
Vi fyller på der dette er tilgjengelig. Gi beskjed dersom dette ønskes

CityMaid har god erfaring med vask av utleiebolig

  • Vi rengjør hvert rom gjestene kan bruke under oppholdet, spesielt godt på badet og kjøkkenet
  • Hvis du tilbyr håndklær og sengetøy, kan vi sørge for skift *

* Kun skift – ingen vask av håndklær og sengetøy

Du bestemmer selv hva din avtale for rengjøring skal inneholde og når og hvor ofte vi skal vaske.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask av utleiebolig vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om vasken

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker kun miljøvennlige produkter som er eu-blomstmerket. Målet er å bruke minst mulig såpe, vann og mikrofiber er en meget god og miljøvennlig erstatning for dette. Såpe brukes kun på bad og kjøkken med olje- og fettsøl.
  • Tilpasset vask av utleiebolig? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden. Som selskap er vi medlem av arbeidsgiverorganisasjonen Virke, og har tariffavtale for våre ansatte i henhold til Renholdsoverenskomsten mellom Virke og Norsk Arbeidsmandsforbund.

PRIS:
Pris inkluderer alt av utstyr og vaskemidler. CityMaid er forsikret mot eventuelle skader som kan bli påført og som ikke skyldes gjenstandens beskaffenhet. Erstatningsansvar og oppgjør skjer i henhold til forsikringsselskapets retningslinjer.

Lurer du på noe? Her kan du lese ofte stilte spørsmål med svar >>