Fast vaskehjelp

Pent og rent hjem - sofa og grønne planter

Det er bra for din bolig å vaske regelmessig. Rutinemessig vask av boligen din gjør det til et hyggeligere sted og skaper et bedre inneklima.

Synes du det er kjedelig å vaske selv?

Med fast vaskehjelp fra CityMaid slipper du å ta vaskejobben selv, og kommer hjem til et skinnende rent hjem  – hver gang. Våre servicemedarbeidere sørger for at materialer og inventar blir riktig rengjort og skånsomt behandlet. Bestill vaskehjelp nå!

Fast vaskehjelp inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Her finner du våre avtalevilkår for fast vaskehjelp

Bestill tilleggstjenester til vaskehjelp:

Vi tilbyr også tilleggstjenester til fast vaskehjelp. Du kan velge mellom:

Bestill tilleggstjenester til den faste vasken din her

Informasjon om vasken

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart av fast vaskehjelp. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan bli justert. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.
  • Når kommer faktura? Avtalegiro og bankkort vil bli trukket automatisk fortløpende etter hver vask. Faktura for fast vask vil bli sendt så snart all vask i samme måned er utført.
  • Løpende avtale på valgt frekvens: Du velger selv om du ønsker vask hver uke, annenhver uke eller hver 4 uke. Avtalen er løpende og neste vaskedag beregnes automatisk ut ifra startdato for første vaskedag og valgt frekvens.

Prøvevask

Ønsker du å teste oss ut før du går på en fast avtale? Da kan du bestille en prøvevask i bestillingsløsningen. En prøvevask inneholder vår faste standard vask og en servicepakke. En servicepakke gir et bedre grunnlag for videre rengjøring. Den inkluderer mer grundig støvtørking og vask av gulvlister, karmer, brytere og andre tilgjengelige flater. I tillegg utføres flekkfjerning på dører og vask av kjøkkenfronter, skap og skuffer utvendig.

Inngår du en fast avtale med oss etter prøvevasken din, anbefaler vi servicepakke 2-4 ganger i året. Da får boligen en ekstra grundig rengjøring i tillegg til det man får med standard vaskehjelp.

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Her kan du lese mer om CityMaids egne rengjøringsmidler.

Hva koster fast vaskehjelp?

Hos oss får du fast pris på din vaskehjelp. Prisen avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Du kan også tilpasse antall tjenester, og legge til ekstra etter behov. Ekstra tjenester kommer da i tillegg til den faste prisen.

Sjekk pris og bestill vaskehjelp selv >>
NB! Prisen du får opp er pris pr gang.

Ønsker du å få et tilbud? Klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på telefon 4000 6330.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Vaskehjelp etter dine behov

Alle hjem er ulike, og det samme gjelder behov for vask. Dersom du har husdyr eller aktive barn løpende rundt i hjemmet, trengs det sannsynligvis oftere rengjøring enn i roligere husstander. Og det samme gjelder i perioder der man er mye hjemme; det blir mer støvete og skittent desto mer man oppholder seg i boligen. Uansett hvordan hverdagen fortoner seg i ditt hjem, vil vaskehjelp gjøre den enklere. Kom hjem fra jobb og sleng deg på sofaen med god samvittighet!

Velg selv om du ønsker vask hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke. Bestill de tilleggstjenestene du trenger, enten det er skift av sengetøy, vindusvask eller noe annet. Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøring du ønsker i din bolig. Vi kan skreddersy tjenesten slik at den gir deg nøyaktig det du trenger.

Dette sier våre kunder om fast vask:

Vaskehjelp med faste serviceteam

Vi sender samme team for å vaske hos deg hver gang, så langt det lar seg gjøre. Serviceteamene har sine faste kunder, sin faste kjørerute og hvert sitt geografiske område. Blir det sykdom, ferie eller andre ting som kommer i veien, må vi riktignok sende andre servicemedabeidere.

Vi anbefaler en servicepakke første gang

Har du testet oss med en prøvevask, så utførte vi også en servicepakke. Er du ny kunde, anbefaler vi at teamet vårt utfører en servicepakke i tillegg til standard fast vask første gang.

Dette legger et godt grunnlag for videre rengjøring. Servicepakken inkluderer lett støvtørking og vask av gulvlister, karmer, brytere og andre tilgjengelige flater. I tillegg utføres flekkfjerning på dører og vask av kjøkkenfronter, -skap og -skuffer utvendig. Med dette blir boligen skinnende ren. Du kan sjekke prisen på servicepakken i bestillingsløsningen når du velger antall kvadratmeter du ønsker å få vasket.

 

Bedre inneklima med vaskehjelp?

Feil renhold av hjemmet kan resultere i ulike helseplager: luftveisplager, tørre øyne – til og med problemer med konsentrasjonen. Mange har lite kunnskap om hvilke rengjøringsmidler og -metoder de bør benytte seg av for å få et godt inneklima. Og dette kan få negative konsekvenser i det lange løp – noe man selvfølgelig ønsker å unngå så langt det er mulig.

Med vår vaskehjelp er du sikret godt renhold som ikke går på bekostning av helsen. Våre renholdere bruker hovedsakelig mikrofiberkluter og vann. Vi bruker minst mulig såpe, men der det er nødvendig brukes det miljøvennlige vaskemidler – blant annet EU-blomstmerkede produkter som tilfredsstiller flere strenge helse- og miljøkrav. Dermed kan anskaffelse av vaskehjelp både være svært helsebringende og positivt for miljøet.

Her kan du lese mer om hvordan riktig renhold gir bedre inneklima og helse.

CityMaid utfører miljøvennlig rengjøring:

Vi er opptatt av at rengjøringen vi utfører i din bolig skal være miljøvennlig. Derfor er vi nøye på hvilke produkter og metoder vi benytter oss av.

  1. Vi bruker mikrofiber kun fuktet med vann der det er mulig.
  2. Dersom vi må bruke rengjøringsmiddel, bruker vi kun miljøvennlige produkter med EU Ecolabel (EUs offisielle miljøstempel).
  3. Vi sprayer produktet direkte på kluten og så nær overflaten som mulig. Slik unngår vi spraytåke –  der produktet henger igjen i luften etter vi har sprayet.

Ønsker du flere tips til miljøvennlig rengjøring?

Spar tid – bli litt lykkeligere

Opplever du at døgnet har for få timer? Mange kjenner på en følelse av at tiden ikke strekker til. Når hverdagen fylles opp av jobb og ærender, er det ikke rart om man ikke rekker alt man har lyst til i løpet av dagen. Men bruker du penger på å kjøpe deg fritid, kan du bli litt lykkeligere – dette har faktisk blitt bevist i forskning.

Forskere fra University of British Columbia og Harvard Business School har nemlig undersøkt om det er mulig å kjøpe seg lykke, og kommet frem til at man blir lykkeligere av å bruke penger på tidsbesparende tjenester. Bestill vaskehjelp og test ut dette selv!

Fast vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid

Vask av hus er ikke nødvendigvis noe alle liker å bruke tid på, men når alt kommer til alt er det likevel en nødvendighet. Ofte kan vasken blir nedprioritert, og man ender opp med å gjøre det hele litt halvveis. Med fast vaskehjelp krangler dere ikke lenger over hvem som skal ta husvasken. Vår vaskehjelp hjelper mot stresset i hverdagen, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie. Kom deg ut av tidsklemma!

Med vaskehjelp fra CityMaid vil du komme hjem til et rent og pent hjem. Det er du som bestemmer hva din avtale skal inneholde. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!

Lurer du på noe mer? Her kan du lese ofte stilte spørsmål med svar >>

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.