Personvernerklæring

Versjon 2 oktober 2018

CityMaid Hjemmeservice AS med org.nr. 948 283 697 eier og driver websiden www.citymaid.no. Hovedkontoret holder til i Gotaas alleen 9-11 på Jessheim.

www.citymaid.no gir deg mulighet til å be om nyhetsbrev, lese våre blogginnlegg, sjekke priser, bestille våre tjenester over internett, og få tjenestene levert hjem til deg. Når du går inn på og bruker vår webside, samtykker du samtidig til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Behandlingsansvarlig: Hanne Nordhagen

Om vår personvernerklæring

Vår personvernerklæring forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. CityMaid Hjemmservice AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Vi tar ditt personvern alvorlig. Du skal ha tillit til oss og at vi behandler dine personopplysninger korrekt. I denne personvernerklæringen forklarer vi deg hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via citymaid.no, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg.

Vi samler informasjon om deg for å kunne gi deg målrettede tilbud som er relevante for deg. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen.

Vår bestillingsløsning

Når du bestiller våre tjenester via vår bestillingsløsning, samtykker du også til at vi lagrer dine personopplysninger som navn, epost, tlfnr, adresse, størrelse på bolig i antall kvm samt hvilken tjeneste du har bestilt, på våre systemer. Dette er nødvendig for å kunne opprette et kundeforhold og levere tjenesten du har bestilt.

Ønsker du å betale via faktura, foretar vi en kredittsjekk på ditt personnummer først.

Betaler du med bankkort, går betalingen via DIBS. Ingen kortinformasjon blir lagret hos oss eller i bestillingsløsningen. Du har mulighet inne på Min side til å endre kortnummer via DIBS før tjenesten er levert og gått til fakturering.

Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

Få et tilbud via vårt skjema

Sender du inn en forespørsel via vårt skjema, samtykker du også til at vi lagrer dine personopplysninger for å kunne opprette et kundeforhold og få sendt deg et tilbud.

I skjemaet kan du også velge om du vil motta vårt nyhetsbrev.

Abonnere på vårt nyhetsbrev på e-post

I vårt nyhetsbrev på e-post tilbyr vi våre abonnenter vasketips, tilbud, tjenester og konkurranser. Vi sender kun vårt nyhetsbrev til de brukere som har ønsket å motta dette.

Når du aksepterer å motta vårt nyhetsbrev, ber vi om din e-postadresse som eneste obligatoriske opplysning. I ettertid kan vi be om ytterligere informasjon om deg. Det er da frivillig å opplyse om dette og denne informasjonen vil bli brukt til å tilpasse innholdet av nyhetsbrevet, slik at det er mer relevant for deg.

Du kan til enhver tid velge å avbestille nyhetsbrevet og vil ha mulighet til å velge å gjøre dette i hvert nyhetsbrev du mottar fra oss.

Samtykke

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i skjemaet vi bruker dersom du ønsker å motta et tilbud – eller bestiller noe i bestillingsløsningen. Du samtykker også til å motta vårt nyhetsbrev, når du melder deg på dette og sender inn din epostadresse via vår webside.

Dette samtykket kan du til enhver tid trekke tilbake ved å sende en epost til post@citymaid.no.

Deling av personopplysninger

Vi hverken deler eller selger dine personopplysninger med tredjepart.

Dine personopplysninger blir lagret i våre CRM og faktureringssystemer som vi behandler. Våre leverandører har tilgang til behandling av opplysningene. Tilgangen blir kun brukt til support og vedlikehold og er regulert i databehandleravtaler vi har med alle våre leverandører.

Chat

Tar du kontakt via vår Chat-kanal blir din info lagret og delt med vår tredjepartsleverandør Smartsupp.com i 3 mnd og deretter slettet. Vi ønsker å beskytte ditt personvern – legg derfor ikke inn personlige opplysninger i chat som har med sykdom, helse, bankkort osv. å gjøre.

For konkrete tilbudsforespørsler blir din info overført og lagret i vårt CRM-system for videre oppfølging av tilbud.

Har du meldt deg på vårt nyhetsbrev er ditt navn og din epostadresse i tillegg lagret i en tredjepartsløsning som heter Mailchimp – som er vårt system for utsendelse av nyhetsbrev.

Retten til innsyn, sletting og klage

Om vi ikke hører noe annet fra deg, beholder vi din personinfo i 2 år.

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller sletting av all informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke. Du har rett til å endre din egen informasjon og kan gjøre dette via Min side på websiden vår – hvis du har opprettet deg en bruker. Eller du kan be oss om å endre de for deg.

Ønsker du å slette din konto hos oss, gjør vi deg oppmerksom på at du har også rett til å få din informasjon utlevert i et maskinlesbart format før kontoen slettes. Vi trenger skriftlig bekreftelse via epost som er registrert hos oss, før overføring kan skje.

Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene, kan du sende en epost til post@citymaid.no

 

Her kan du se hvilke cookies vi benytter