Trappevask og borettslag

Trappeoppgang

Trappevask og ekstra service i ditt borettslag!

Leter du etter et rengjøringsfirma til å utføre trappevask i borettslaget eller i sameiet ditt? Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring og sammen kan vi sette opp en gunstig renholdsplan som dekker deres behov. Vi setter gjerne opp en prøvevask i forkant – så kan dere bestemme i ettertid om dere vil gå på en fast avtale.

En viktig del av trivselen til beboere i bygårder og blokker er ofte renhold, deriblant en godt utført trappevask. Man vil gjerne bli møtt av en god følelse i det man åpner inngangsdøren til borettslaget, der man blir møtt av en ren og ryddig oppgang som skaper trivsel. Dårlig utført renhold av beboerne kan derfor fort bli en kilde til uenigheter mellom ellers gode naboer.

La heller vi i CityMaid ta trappevasken, så blir det alltid rent når det skal, samtidig som beboerne kan bruke tiden sin på familie, venner og det de ønsker, og slippe å vaske etter andre. Vi har lang og god erfaring med rengjøring av ulike typer trapper, og sørger for renhold med høy kvalitet som du garantert blir fornøyd med.

Vi kan utføre rengjøring på fast basis, eller som en del av større løsninger til borettslag og sameier. Send oss en forespørsel om tilbud på trappevask til borettslaget ditt sammen med hva dere ønsker, så tar vi kontakt med deg.

Få et tilbud på trappevask her >> 

Legg inn i eposten hva deres borettslag ønsker, og vi tar kontakt.

Vi lager løsninger som passer deres behov og dere bestemmer selv hvor ofte vi skal vaske. Vi kan også tilby hovedrengjøring, samt vask av vinduer i trappeoppganger.

CityMaid kan tilby:

Fast trappevask
Vindusvask utvendig og innvendig
Fjerne flekker på vegger i oppgang.
Vaske nedre løp gelender, feste for trapp, sidevanger.
Vaske lister, sikringsskap o.l.
Vaske kjeller og loft
Riste matter ved utgangsdør
Vaske heis

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud enten det er et engangsoppdrag eller en fast avtale.

En skreddersydd renholdsplan for trappevask

Renholdsplanen vil gi en god oversikt over hva som skal gjøres og når, for hele lokalet. Alle kunder vil få en skreddersydd renholdsplan for sin løsning og sitt behov. Normalt sett inkluderer dette en intervallplan for når dere ønsker trappevask samt renhold av fellesarealer og vask av vinduer.

Noen av våre referanser er:

  • Selvaag Pluss boliger (samarbeidet siden 2006)
  • Svarttjern borettslag
  • Sameiet Holmengrenda