Flyttevask med garanti

Så klart vi kan ta flyttevasken for deg – så du får mer tid!

Når du skal flytte er det viktig med en grundig nedvask, og alle kriker og kroker må tas. Det er heller ikke bare å ta frem klut og såpe, siden mange overflater og materialer krever riktig behandling for å ikke bli ødelagt. Ved å la CityMaid ta jobben, sikres du en profesjonell flyttevask med kvalitetsgaranti. Våre vasker frigjør tid for deg – tid du kan bruke på det andre viktige rundt flyttingen.

Gi deg selv litt hverdagsferie – la oss ta din flyttevask!

En standard flyttevask inkluderer:

Støvsuging av tepper og gulv

Grundig støvtørking og vask av tilgjengelige flater.

Panelvegger: vi bruker mer tid på å støvtørke samt vaske vegger med
panel enn glatte vegger. Ekstra tid tas på timer i tillegg. Les forøvrig våre avtalevilkår
Da sprinkleranlegg lett kan utløses ved mekanisk stress, rengjør vi dessverre ikke vegger eller tak som har dette montert. Andre vegger i boligen uten anlegg, rengjøres i henhold til avtalen.

Vask utvendig og innvendig av skap og skuffer

Ved flyttevask utføres også en standard hvitevareservice som inkluderer et kombinert kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og en stekeovn med tilhørende kjøkkenvifte. Kjøkkenvifte vaskes med fettfjerningsmiddel og kan kjøres i oppvaskmaskin etter avtale. Dersom du har komfyr med pyrolyse må pyrolyse kjøres kvelden før vi kommer, slik at vi best kan rengjøre komfyren.

Vask av øvrige hvitevarer som vaskemaskin, tørketrommel og lignende kan bestilles ekstra. Hva som inngår i hvitevarevasken står grundig forklart i våre våre avtalevilkår)

Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser, utvendig og innvendig. Har du doble eller koblede vinduer, sprosser eller vinduslemmer kan prisen avvike. Prisen inkluderer ikke innglasset balkong eller glassrekkverk på veranda. Dette tas som en tilleggstjeneste på timespris. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.

For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter.

Vi tilbyr også vindusvask som en egen tjeneste, les mer her.

Herunder toalett, dusj/badekar, inkl. sluk og vifte. Det vaskes nede i sluk der sluket er tilgjengelig. Kun utvendig vask av vifter. Fjern fastmonterte fronter på badekar/dusj for å sikre at vi kommer til.

Vi tørrmopper tak, da vask kan medføre skjolder som kan gjøre det nødvendig å male taket i etterkant. Dersom du allikevel ønsker vask av tak, gjøres dette på kundens eget ansvar. Ta kontakt dersom du ønsker vask. Da sprinkleranlegg lett kan utløses ved mekanisk stress, rengjør vi dessverre ikke tak som har dette montert. Andre tak i boligen uten anlegg, rengjøres i henhold til avtalen.

Gi oss beskjed dersom taket ditt har stukkatur i gips, da dette tar mer tid å støvtørke.

Tepperens tas kun på forespørsel.

Våre avtalevilkår for flyttevasken finner du her

Slipp stresset med flyttevask

Med en flyttevask fra CityMaid får du profesjonell rengjøring av boligen. Sporene etter deg fjernes på best mulig måte, slik at neste beboer kan flytte inn i et skinnende rent hjem. Våre renholdere gjennomfører en grundig rengjøring av boligen, inkludert bad, kjøkken, gulv, tak, vegger og vinduer. Ønsker du tilleggstjenester som tepperens, kan dette inkluderes på forespørsel.

Vi tar oss gjerne av flyttevasken, slik at du kan konsentrere deg om andre ting – som for eksempel å flytte inn i din nye bolig!

Viktig informasjon om vasken

 • Egne flytteteam: CityMaid har 30 års erfaring med flyttevask og egne team som tar flyttevasken.
 • Vi tar så klart med rengjøringsutstyr: Teamet har med eget rengjøringsutstyr til flyttevask som mopper, kluter, støvsuger, skraper og verneutstyr. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler.
 • Hva blir vasket?: En standard flyttevask er innvendig vask av din bolig – basert på antall kvm du oppgir. Utvendig vask av terrasse, eksterne boder og garasje er følgelig ikke inkludert i dette. Dersom du ønsker dette kostet/vasket, må dette oppgis i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss i forkant.
 • Hvordan beregner vi pris? Vi beregner pris på flyttevask basert på en tom og normalt vedlikeholdt bolig. Er boligen møblert eller nettopp pusset opp – ta kontakt for pristilbud.
 • Er det mørkt i boligen? Har du en eller flere gode arbeidslamper som kan lyse opp rommet som vaskes, er det kjempefint, så ser vi bedre hva vi holder på med. Har du ikke arbeidslamper, så kan vi avtale at vi tar det med.
 • Planlegg og bestill i tide: Mange har overlevering av boligen den siste eller første dagen i måneden. Få flyttevasken den dagen du ønsker ved å bestille tidlig.
 • Skriftlig avtale: Du får så klart skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Hva må du som kunde sørge for før flyttevasken: At det er tilstrekkelig med varme i boligen, samt sikre tilgang til varmt vann og strøm – slik at vi får utført vasken.
 • Når kommer faktura? Bankkort vil bli trukket automatisk fortløpende etter vasken er utført. Har du valgt faktura vil denne bli sendt ut så raskt som mulig og innen én uke etter vasken er utført.
 • Hvor vi vasker: Vi tar flyttevask i Oslo, Stavanger, Bergen, Drammen, Trondheim, Kristiansand, Sarpsborg og Sandefjord samt områdene rundt byene.
 • Hvor lang tid tar en flyttevask? Tiden det tar å utføre vasken avhenger av boligstørrelsen, men vi tilpasser alltid antall renholdere etter størrelse og mengde arbeid.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – det betyr at du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved flyttevasken. På grunn av GDPR kan vi kun forholde oss til den som har bestilt og fått utført flyttevasken.

CityMaid vil forbeholde seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Dersom oppdraget blir utført siste virkedag før helg eller helligdag og det er behov for oppretting, vil CityMaid ta kontakt for å avtale tidspunkt for dette nærmeste virkedag.

Våre kunder sier

Hva kan du forvente når du setter bort flyttevasken?

Flyttevasken kan være en vanlig kilde til uenighet ved overtagelse av ny bolig, og det er ikke nødvendigvis slik at alle har den samme forståelsen av hva som er godt nok. I noen tilfeller kan mangelfullt vedlikehold av boligen gjøre flyttevasken utfordrende. Dessverre er det ikke alle flekker som er mulige å vaske bort. Så lenge man har opprettholdt et normalt vedlikehold mens man har bodd der, skal det riktignok ikke være noe problem for våre renholdere å få til en god flyttevask.

Så hva kan du forvente ved en flyttevask som blir utført av profesjonelle? Under kan du lese hva som menes med normalt vedlikehold av en bolig – og hva som betegnes som tilleggstjenester til vår flyttevask.

Lurer du på hva du kan forvente når du setter bort flyttevasken til byrå?

Pris på flyttevask

Prisen på en flyttevask beregnes etter antall kvadratmeter i boligen din. Hos CityMaid skal du alltid få en profesjonell nedvask av hus eller leilighet til en god pris.

Dersom boligen er møbler eller har andre avvik kan flyttevasken ta noe lenger tid enn estimert. Sluttbeløpet vil da bli dyrere, og komme i tillegg til opprinnelig pris. Oppdages det avvik når vi starter vasken, vil du raskt bli kontaktet og informert om at vi trenger lenger tid.

Ovenfor finner du tjenestene som er inkludert i flyttevasken. Ønsker du ytterligere tilpasninger er det bare å ta kontakt.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

I 2017 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn!

Andre tilleggstjenester:

Trenger huset ditt en skikkelig rengjøring eller rens utvendig? Vi kan også tilby luktfjerning og desinfisering samt lett oppussing av bolig.

Skal du ta flyttevasken selv? Da er det en del ting du bør tenke på:

Vær obs på at dersom du ønsker å ta flyttevasken selv, må du sørge for at leiligheten vaskes helt ned. Du skal fjerne alle spor av at du har bodd der, og den som skal overta skal kunne flytte rett inn. En flyttevask er altså langt mer omfattende enn den vanlige helgevasken.

Når man tar flyttevask på egen hånd, havner mange i krangel med kjøper fordi vaskingen ikke blir godkjent. For det finnes dessverre ingen fasit, lover eller regler på hva som er tilstrekkelig når det gjelder rydding og vask ved flytting. Her er likevel en liste med noen ting du bør gjøre ved en flyttevask:

 • Grundig vask av alle flater (tak bør tørrmoppes dersom du ikke skal male)
 • Innvendig og utvendig vask av vinduer og skap
 • Kjøkken- og baderomsvifter, ventiler og lignende skal rengjøres
 • Hvite- og brunevarer som følger med boligen skal være grundig rengjort
 • Sluk på bad, vaskerom og kjøkken skal være renset
 • Det skal rengjøres bak, over og under komfyrer, kjøleskap, badekar og lignende

I tillegg bør du tenke på dette:

 • Boder, garasjer og terrasser må ryddes og feies
 • Husk å fjerne aske og skitt fra samtlige ildsteder
 • Hagen skal se grei ut – det vil si at du bør klippe gresset eller måke snø, avhengig av årstid

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.