Hyttevask

Få et tilbud >>

Hyttevask fra CityMaid. Vi kan så klart ta hyttevasken for deg – så du kan kose deg på hytta og bruke tiden din på andre ting!

Disse områdene dekker vi:

Oslo og Akershus, Østfold, Vestfold, Trondheim og Bergen m/omegn

Dette kan vi gjøre for deg ved en hyttevask:

Grundig vask av kjøkken og bad, støvtørking, støvsuging, og gulvvask.

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Vask av vinduer innvendig og utvendig

Kosting av terrasse (sommer/høst)Vask av vinduer innvendig og utvendig

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.

Tømming av søppel og flasker

Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask etter sommer/vintersesong

Sengetøyskift

Kjøring over 1 time forutsetter en hel dags jobb. Ellers pr. time.

La oss ta hyttevasken – så kan du heller kose deg på hytta

For mange betyr det å komme på hytta en deilig frihetsfølelse og lave skuldre. Helgen og ferien kan starte! Men først bør du antagelig sette hytta i stand etter sist gang dere var der – for kanskje det er støvete og vinduene er møkkete. Og det siste du har lyst til å gjøre er vel å vaske, når du først har fri og skal kose deg. Hvis du lar oss ta hyttevasken, så kan du kose deg på hytta med en gang.

Flere og flere hytteeiere overlater rengjøringen av hytta til oss. Vi kan ta hyttevasken og holde hytta i orden for deg. Du kan også få en fast avtale med oss om nedvask av hytta for hver sesong – både før og etter dere har vært der. En del av våre kunder har allerede fast avtale om vanlig rengjøring etter at hytta har vært i bruk.

Tenk så deilig å slippe å tenke på alt du må gjøre før du kan kose deg. Når du skal hjem, kan du bare låse hytta. Hyttevasken – den tar vi!

Informasjon om hyttevasken

  • Vi tar så klart med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt eublomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vask? Du bestemmer selv hvor omfattende hyttevasken skal være.
  • Skriftlig avtale: Du får så klart skriftlig avtale før oppstart. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Noen tips til hyttevasken

De fleste som har hytte synes det er hyggelig å tilbringe noen uker og helger der i løpet av året. Og noen synes det kan være utfordrende med renhold på hytta – men har du et sett med mikrofiberkluter, er du godt i gang.

Har du helt ny hytte med moderne fasiliteter som innlagt vann og strøm, så er det ingen sak å holde det like rent på hytta som hjemme. Men har du derimot en god gammeldags hytte uten vann og strøm med utedass, kan det til tider være en utfordring å holde det rent.

Få våre 7 tips til renhold på hytta >>