Vårrengjøring

Liten og glad jente i lyse klær som vasker

Synes du det er kjedelig å vaske selv?  Gi deg selv litt hverdagsferie – la oss ta din vårrengjøring!

Bestiller du vindusvask i tillegg, får du 250 i rabatt med kode Vår250 😀 Book i dag!

(Gjelder kun dersom du bestiller vårvask + vindusvask. Kampanjen kan ikke kombineres med andre kampanjer)

En vårrengjøring inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Vask av lister, karmer og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Rengjøring av lett tilgjengelige flater.

Vask av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Vask av vegger
 • Vask av skap/skuffer innvendig
 • Vindusvask (anbefales!)

Avtalevilkår for engangsvask finner du her

Rengjøring som gjør boligen klar til våren

Med en god vårrengjøring får boligen en oppfriskning etter en lang periode med høst og vinter. Når temperaturen stiger, vårsolen titter fram og det går mot lysere tider, er dette den perfekte tid for å ta vårrengjøringen.

En grundig rengjøring gjør godt for både deg og boligen din. Under vårrengjøringen bør du huske håndtak, lysbrytere, vegger, tak og andre områder som gjerne blir oversett når du tar helgevasken. Lar du oss ta en vårrengjøring for deg, kan du heller gå ut og nyte den friske vårluften.

Informasjon om vårrengjøring

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen, som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber, samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Hva blir vasket? Blant annet vasker vi bad, gulv, lister, karmer, brytere, dører og utvendig kjøkkenskap og -skuffer. I tillegg inkluderer vårrengjøringen grundig støvtørking og støvsuging av blant annet tepper og sofa.
 • Tilpasset vårvask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår, er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Pris:

Prisen på vårrengjøring avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Bestiller du ekstra tjenester, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Du kan sjekke pris og bestille selv på vår bestillingsløsning >>

Prisen du får opp her er pris pr gang.

Ønsker du å få et tilbud? Klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på telefon 4000 6330.

Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Desinfisering med Ozonvann

Normalt bruker våre renholdere såpe og mikrofiberklut når de vasker, men vi har mulighet til å skreddersy vårrengjøringen etter dine behov. Dersom det er ønskelig, kan vi desinfisere alle berøringspunkter med ozonvann og tørr mikrofiber. Ozonvann er et testet, dokumentert og godkjent desinfeksjonsmiddel som rengjør overflater effektivt. Dette er et mer miljøvennlig alternativ til produkter som klor og alkohol. Et godt valg dersom det er behov for å desinfisere berøringspunkter i boligen. Les mer om desinfisering med ozonvann her.

Riktig renhold gir bedre inneklima

Feil renhold av hjemmet kan resultere i ulike helseplager: luftveisplager, tørre øyne – til og med problemer med konsentrasjonen. Mange har lite kunnskap om hvilke rengjøringsmidler og -metoder de bør benytte seg av for å få et godt inneklima. Og dette kan få negative konsekvenser i det lange løp – noe man selvfølgelig ønsker å unngå så langt det er mulig.

Med vårvask fra oss er du sikret en grundig rengjøring av boligen, uten at det går på bekostning av helsen. Våre renholdere bruker hovedsakelig mikrofiberkluter og vann. Vi bruker minst mulig såpe, men der det er nødvendig brukes det miljøvennlige vaskemidler – blant annet EU-blomstmerkede produkter som tilfredsstiller flere strenge helse- og miljøkrav. Dermed kan profesjonell vårrengjøring både være svært helsebringende og positivt for miljøet.

Her kan du lese mer om hvordan riktig renhold gir bedre inneklima og helse.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken.

CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

7 tips til vindusvasken

Våren er den perfekte tiden for å gi vinduene en god vask. Her får du noen gode tips som gjør vindusvasken til en lek.

 1. Vurder hvor skitne vinduene dine er. Er det mye støv, pollen og skitt? Tørk da først over med en ren klut. Enten tørr eller fuktig, avhengig av type skitt.
 2. Bruk nok såpe og skum opp. Det skal være nok skum til at det henger igjen på vinduet. Da glir nalen bedre og du ser lettere hvor du har vasket. Pass likevel på at det ikke blir for mye av det gode! Dette gjør at vinduene blir grå, og du må vaske på nytt.
 3. Dersom det henger igjen mye såpe på nalen, kan du dunke nalen lett mot vinduet for å fjerne overskuddet før du drar over vinduet.
 4. Bruk masse vann når du vasker vinduene utvendig! Slik glir nalen bedre og pollen og skitt fjernes raskere.
 5. Irriterer du deg over at det renner vann ned på gulv og karmer når du vasker vinduer inne? Da kan det være lurt å holde forvaskeren eller en klut under nalen mens du vasker.
 6. For å unngå striper bør du dra nalen i en Z-lignende form over vinduet.
 7. Tørk til slutt over karmer og vinduskanter med en mikrofiberklut beregnet for glass.

Her får du flere gode tips til vask av vinduer.

Har du fått syreskader på vinduene? Slik kan du forebygge og fjerne syreskader på vinduene.

Ønsker du hjelp til vindusvasken? Dette kan bestilles som tillegg til vår standard vårrengjøring.

La oss ta vårrengjøringen – gi deg selv litt hverdagsferie

En vårrengjøring i huset er fin å ta etter en lang vinter med snø, søle, salt, grus og mye innetid. Dette kan bidra til at mye smuss og støv bygger seg opp. Selv om du har fast vaskehjelp eller vasker boligen jevnlig selv, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. En vårrengjøring består ofte i å fjerne støv og skitt oppsamlet gjennom en lang periode. Mange setter også i gang andre oppgaver som gjerne gjøres én til to ganger i året, for å sette huset i stand til våren. Som for eksempel en vindusvask.

De fleste synes rengjøring er kjedelig og mye arbeid. Overlater du vårvasken til oss, så kan du kose deg med familie og venner istedenfor.

Vi avtaler på forhånd hva du ønsker å få gjort i ditt hjem!

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp i hjemmet vil gi deg mer fritid i hverdagen. Vi tilpasser vasken etter dine behov, og du kan få vaskehjelp hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke.

Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Les mer og bestill fast vaskehjelp >>

Her har vi samlet en rekke innlegg vi har skrevet om storrengjøringer gjennom året: