Vårrengjøring

Synes du det er kjedelig å vaske selv?  Så klart vi kan ta vårrengjøringen – så får du tid til å gjøre andre ting.

KAMPANJE – vi utvider til å vare ut mai!!:
Bestiller du vindusvask i tillegg til vårvasken, får du nå 350,- i rabatt med kode Vår350
😀 Book i dag!

(Gjelder kun dersom du bestiller vårvask + vindusvask. Kampanjen kan ikke kombineres med andre kampanjer)

En vårrengjøring inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Lett overflatevask av lister, karmer, gelendre og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Vask av vegger
 • Vask av skap/skuffer innvendig
 • Vindusvask (anbefales!)

Avtalevilkår for engangsvask finner du her

Informasjon om vårrengjøring

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har så klart med eget rengjøringsutstyr i bilen, som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber, samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset vårrengjøring? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår, er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er så klart godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Rengjøring som gjør boligen klar til våren

Med en god vårrengjøring får boligen en oppfriskning etter en lang periode med høst og vinter. Når temperaturen stiger, vårsolen titter fram og det går mot lysere tider, er dette den perfekte tid for å ta vårrengjøringen.

En grundig rengjøring gjør godt for både deg og boligen din. Under vårrengjøringen bør du huske håndtak, lysbrytere, vegger, tak og andre områder som gjerne blir oversett når du tar helgevasken. Lar du oss ta en vårrengjøring for deg, kan du heller gå ut og nyte den friske vårluften.

Riktig renhold gir bedre inneklima

Feil renhold av hjemmet kan resultere i ulike helseplager: luftveisplager, tørre øyne – til og med problemer med konsentrasjonen. Mange har lite kunnskap om hvilke rengjøringsmidler og -metoder de bør benytte seg av for å få et godt inneklima. Og dette kan få negative konsekvenser i det lange løp – noe man selvfølgelig ønsker å unngå så langt det er mulig.

Med vårvask fra oss er du sikret en grundig rengjøring av boligen, uten at det går på bekostning av helsen. Våre renholdere bruker hovedsakelig mikrofiberkluter og vann. Vi bruker minst mulig såpe, men der det er nødvendig brukes det miljøvennlige vaskemidler.

Vårrengjøring med miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Her kan du lese mer om hvordan riktig renhold gir bedre inneklima og helse.

Få rene vinduer i vårsolen

Merker du at utsynet gjennom vinduene ikke er like klart lenger? Er det irriterende flekker og støv som ødelegger? Da er det på tide med en vindusvask. Rene vinduer frisker opp rommets helhet og slipper sollyset inn. I tillegg forebygger det syreskader på vinduene dine. CityMaid sørger for at du får klare vinduer igjen – med både innvendig og utvendig rengjøring.

Ønsker du hjelp til vindusvasken i tillegg? Dette kan bestilles som tillegg til vår standard vårrengjøring.

Husk da å bruke rabattkoden Vår350, så får du 350,- i rabatt når du bestiller vindusvask i tillegg!

7 tips til vindusvasken

Ønsker du heller å ta vindusvasken selv? Her får du noen gode tips som gjør vindusvasken til en lek.

 1. Vurder hvor skitne vinduene dine er. Er det mye støv, pollen og skitt? Tørk da først over med en ren klut. Enten tørr eller fuktig, avhengig av type skitt.
 2. Bruk nok såpe og skum opp. Det skal være nok skum til at det henger igjen på vinduet. Da glir nalen bedre og du ser lettere hvor du har vasket. Pass likevel på at det ikke blir for mye av det gode! Dette gjør at vinduene blir grå, og du må vaske på nytt.
 3. Dersom det henger igjen mye såpe på nalen, kan du dunke nalen lett mot vinduet for å fjerne overskuddet før du drar over vinduet.
 4. Bruk masse vann når du vasker vinduene utvendig! Slik glir nalen bedre og pollen og skitt fjernes raskere.
 5. Irriterer du deg over at det renner vann ned på gulv og karmer når du vasker vinduer inne? Da kan det være lurt å holde forvaskeren eller en klut under nalen mens du vasker.
 6. For å unngå striper bør du dra nalen i en Z-lignende form over vinduet.
 7. Tørk til slutt over karmer og vinduskanter med en mikrofiberklut beregnet for glass.

Her får du flere gode tips til vask av vinduer.

Har du fått syreskader på vinduene? Slik kan du forebygge og fjerne syreskader på vinduene.

Lar du oss ta vårrengjøringen – får du tid til andre ting

En vårrengjøring i huset er fin å ta etter en lang vinter med snø, søle, salt, grus og mye innetid. Dette kan bidra til at mye smuss og støv bygger seg opp. Selv om du har fast vaskehjelp eller vasker boligen jevnlig selv, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. En vårrengjøring består ofte i å fjerne støv og skitt oppsamlet gjennom en lang periode. Mange setter også i gang andre oppgaver som gjerne gjøres én til to ganger i året, for å sette huset i stand til våren. Som for eksempel en vindusvask.

De fleste synes rengjøring er kjedelig og mye arbeid. Overlater du vårvasken til oss, så kan du kose deg med familie og venner istedenfor.

Vi avtaler på forhånd hva du ønsker å få gjort i ditt hjem!

Få en herlig start på våren med et rent hjem.

Ønsker du en skreddersydd vårrengjøring?

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp i hjemmet vil gi deg mer fritid i hverdagen. Vi tilpasser vasken etter dine behov, og du kan få vaskehjelp hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke.

Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Les mer og bestill fast vaskehjelp

Under har vi samlet en rekke innlegg vi har skrevet om vårrengjøring: