Visningsvask

Dame på cafe mens vi tar visningsvasken

Gi deg selv litt hverdagsferie mens vi tar visningsvasken for deg!

Ved en visningsvask utfører vi som standard:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Vask av lister, karmer og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg til visningsvasken

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Våre avtalevilkår for engangsvask finner du her

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i visningsvask):

 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Vask av vegger
 • Vask av skap/skuffer innvendig
 • Vindusvask (anbefales!)

La oss ta din visningsvask!

Slipp stresset – få tid til en pause når du skal selge boligen din. Skal du selge huset eller leiligheten din bør du tenke hotellfølelse. Få det rent med en visningsvask – for fotografering og før visning. Enten boligen er ganske ny eller det er en eldre bolig, så må den gjøres innbydende til nye potensielle kjøpere. De skal kunne se seg selv bo der! La oss ta visningsvasken for deg – så kan du heller konsentrere deg om å style boligen til visning.

Pris:

Prisen på en visningsvask avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Bestiller du ekstra tjenester, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Du kan sjekke pris og bestille selv på vår bestillingsløsning >>

Prisen du får opp her er totalpris for oppdraget.

Ønsker du å få et skreddersydd tilbud? Klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på telefon 4000 6330.

Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Desinfisering med Ozonvann

Normalt bruker våre renholdere såpe og mikrofiberklut når de vasker, men vi har mulighet til å skreddersy visningsvasken etter dine behov. Dersom det er ønskelig, kan vi desinfisere alle berøringspunkter med ozonvann og tørr mikrofiber. Ozonvann er et testet, dokumentert og godkjent desinfeksjonsmiddel som rengjør overflater effektivt. Dette er et mer miljøvennlig alternativ til produkter som klor og alkohol. Et godt valg dersom det er behov for å desinfisere berøringspunkter i boligen.  Les mer om desinfisering med ozonvann her

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all visningsvask vi utfører – det betyr at du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved vasken.

CityMaid vil forbeholde seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Dersom oppdraget blir utført siste virkedag før helg eller helligdag og det er behov for oppretting, vil CityMaid ta kontakt for å avtale tidspunkt for dette nærmeste virkedag.

Vi hjelper deg med visningsvasken!

En visningsvask fra CityMaid gjør boligen ren på en proff måte og du får bedre tid til å gjøre andre ting som å style boligen. Å presentere boligen sin på best mulig måte er viktig for helhetsinntrykket. Og man kan få en bedre pris. En godt rengjort og stylet bolig kan heve førsteinntrykket og gi utslag i større interesse etter visning.

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt eublomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset vask? Du bestemmer selv hvor omfattende visningsvasken skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Visningsvask med miljøvennlige vaskemidler

Vi har fokus på miljøvennlige løsninger når vi tar visningsvasken hos våre kunder. Vårt mål er å bruke minst mulig såpe – som regel bruker vi kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring. Vi bruker riktignok såpe på bad og vanskelige flekker på kjøkken. Da bruker vi rengjøringsmidler som er EU-blomstmerkede. Det vil si at produktene tilfredsstiller strenge helse- og miljøkrav.

Vi har også lansert vår egen serie med rengjøringsmidler, slik at du som kunde lett kan få tak i miljøvennlige vaskemidler. Disse kan du for eksempel bruke dersom du på egen hånd skal ta fatt på en vask før visning.

Les mer om CityMaid rengjøringsmidler.

I 2017 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn!

Ønsker du å vaske selv før visning?

Førsteinntrykket starter allerede før en potensiell kjøper kommer innenfor døren. Så ytterdøren bør være ren på utsiden og pass på at det er rent og ryddig utenfor døren. Det er i yttergangen visningen starter- der må det være rent og ryddig. Fjern sko, jakker og rot.

 • Fjern rot og leker fra hele huset.
 • Vask grundig hele leiligheten
 • Oppvaskmaskinen bør være tømt.
 • Vinduene må være rene
 • Fjern alt av flekker
 • Tøm søppel – det må være rent der søppelbøtta står
 • Boder og skap bør ryddes.
 • Rydd inne i skap og skuffer. Visningsgjestene må få mulighet til å se hvordan hylle- og skuffeinnredninger ser ut.
 • Sjekke at alle lyspærer lyser og bytt ut de som ikke gjør det
 • Slå på gulvvarme hvis du har det
 • Oppredde senger, helst med et delikat sengeteppe over
 • Rydd bort løse gjenstander, eks. fjernkontroll, ledninger, ukeblader, pyntegjenstander, oppvaskbørste, kluter o.l.)
 • Klær, sko og andre løse eiendeler bør ryddes inn i skap.
 • Tenn i peisen hvis det er kaldt ute
 • Fjern unødvendige møbler- gjør rommet så stort og luftig som mulig

Her er noen flere tips og råd før fotografering og visning >>