Fornøyde kunder

Tusen takk-skilt

Fornøyde kunder er vår beste referanse!

CityMaid får flest nye kunder ved anbefaling via kundenes venner og familie. Det er vi stolte av! Det tar vi som et tegn på at de oppfatter CityMaid som et seriøst og trygt valg. CityMaid utfører over 70 000 oppdrag i året. Vi foretar kvalitetsikring, har eget kundepleieprogram, og årlig kundeoppfølging.

Våre kunder sier:

Annette Reynolds

Annette Reynolds

Godt inntrykk av et super profesjonelt firma! Rask implementering av oversiktlig renholds avtale (2 arbeidsdager innen oppstart!), og to veldig dyktige, effektive og hyggelige renholdere!
City Maid ivaretar sine ansatte samtidig som kundene. Det gir en god følelse. Har med seg alt de trenger, med god innsikt i renholds faget. Lykke for en med støv på hjernen!

Stor imøtekommenhet for tilpasning av teamet som skal utføre oppdraget hva vår hyper engstelig hund angår. Forutsigbart å få ha de samme som kommer hver gang, også for hunden! Teamet «vasket seg inn» mot et lite tillegg, for så å vedlikeholde en topp standard. En glede å komme hjem til strøken leilighet, og nylagt seng. Annenhver mandag blir ny favoritt dag!

Annette Reynolds. Oslo, august 2022

Marianne Bækkevold

Marianne Bækkevold

Grundig arbeid, profesjonelt og pålitelig. De kommer når de skal og det er virkelig rent når de drar. CityMaid har klart å løfte vask av hjem til en profesjonell tjeneste med verdige arbeidsforhold, god kommunikasjon og fokus på kundetilfredshet. Og de gjør det lille ekstra når det trengs. Så mye enklere å få en hektisk hverdag til å gå opp med CityMaid i livet. Anbefales på det varmeste!

Marianne Bækkevold. Østfold, juli 2022

Netten Østberg

Netten Østberg

Forrige gang Citymaid vasket hos oss var vi spesielt fornøyde, det var tydelig at de som hadde vært hos oss hadde vært grundige og prioritert de stedene som betyr noe for oss. «Ryddig og rent, pent og blankt».

Netten Østberg. Oslo, Mai 2022

Torill Ramberg

Torill Ramberg

Meget fornøyd med CityMaid. Renholderene var raske og effektive og gjorde en meget grundig jobb. De var hyggelige og profesjonelle. Etter det første besøket valgte jeg å fortsette med CityMaid fremfor min tidligere renholder.

Torill Ramberg. Østfold, april 2022

Kirsten Hinna

Kirsten Hinna

En glede å komme hjem til en skinnende ren leilighet! Dyktige, hyggelige damer. Kan virkelig anbefales.

Kirsten Hinna. Stavanger, 4. mars 2022

Ragnhild Fiskå Voll

Ragnhild Fiskå

Perfekt utført vask; nydelig å komme hjem til strålende fint, rent hus! Anbefales!

Ragnhild Fiskå Voll. Stavanger, februar 2022

Hanna Amalie Martinsen.

CityMaid vasker badekar

Vi er veldig fornøyde med CityMaid 🙂 God kvalitet på vaskingen, og firmaet fremstår svært profesjonelle! Anbefales.

Hanna Amalie Martinsen. Stavanger, desember 2021

Ingunn Krogstad

Ingunn Krogstad

Vi er kjempefornøyd med CityMaid og måten de har håndtert vår bestilling på både flyttevask, ukentlig renhold, tilleggstjeneste som rydding, gå ut med søppel, vask av kjøleskap og andre tjenester. Hyggelige folk på kundeservice som svarer på mine henvendelse med en gang og finner gode løsninger. Renholder er utrolig dyktige, nøye, profesjonelle og kan jobben sin! De er ikke en flekk eller et støv korn etter de er ferdig med jobben sin👏👏👏 Virkelig et firma som har dyktige, profesjonelle renholdere. Anbefales 😊😊

Ingunn Krogstad. Trondheim, november 2021

Lill Stamnes Waaler

Lill Stamnes Waaler

Jeg fikk i dag utført en skreddersydd og grundig rengjøring etter oppussing av bad. Her ser det veldig rent og fint ut. Tusen takk! Jeg kan absolutt anbefale CityMaid videre 🙂

Lill Stamnes Waaler. Oslo, oktober 2021

Kari Pettersen

Kari Pettersen

Jeg har hatt besøk av to veldig flinke damer som gjorde grundig rent hos meg! Tusen Takk !

Kari Pettersen. Oslo, oktober 2021

Kajsa Kristensen

Kajsa Kristensen

Profesjonelle og effektive rengjørere. De er alltid presis og huset blir skinnende rent. Det er også veldig hyggelige mennesker i administrasjonen som svarer raskt om du skulle ha spørsmål ang faktura etc. Anbefales!

Kajsa Kristensen. Trondheim, oktober 2021

Cicilie Haugs

CityMaid vasker badekar

Teamet som kommer hjem til oss for å vaske er presise, grundige og har en ekstra omsorg for de små detaljene som gjør det ekstra kjekt å komme hjem til rent hus. De er veldig hyggelige, høflige, effektive og til å stole på. Jeg er strålende fornøyd med servicen og kan virkelig anbefale Citymaid.

Cicilie Haugs. Bergen, oktober 2021

Eirik

CityMaid vasker badekar

Med to hektiske jobber og et lite barn tør jeg ikke tenke på hvordan det hadde sett ut hjemme hos oss uten fast vask fra Citymaid. De er effektive, nøyaktige og vi har aldri måtte klage på arbeidet deres. I tillegg har de faste ansatte og ordna forhold. Det er verdt noen få kroner ekstra å vite at de som gjør livet mitt litt enklere har ordentlig arbeidsutstyr og tarifflønn.

Eirik. Oslo, oktober 2021

Elsa W. Aas

CityMaid vasker badekar

Jeg vil bare fortelle at de to jentene som var her fra CityMaid, var fantastiske. Jeg er alltid godt fornøyd. Leiligheten var selvfølgelig gullende ren. Jeg syntes bare disse to strålende blide, handlet så varmt og menneskelig.

Elsa W. Aas. Oslo, september 2021

Cathrine Hagen

Cathrine Hagen

Jeg er veldig fornøyd med renholdet Citymaid gjør hjemme hos oss. Vi har hatt fast renhold fra dem nå i noen uker og alle de ulike teamene som har vasket hos oss gjør en veldig god og grundig jobb, raskt og effektivt. Jeg har brukt ulike renholdsbyråer og privat renholder gjennom mange år men har aldri vært så fornøyd som jeg er nå. Citymaid har en tjeneste som leverer i alle ledd fra A-Å. Fra bestilling, til kundeoppfølging og selvfølgelig selve renholdet. Jeg synes også det er veldig enkelt å bestille tilleggstjenester. Jeg har allerede bestilt en ekstra vask til jul og vet at det er enkelt å bestille ekstra hjelp enten det er til å skifte på senger eller pusse vinduer. Jeg anbefaler Citymaid hvis du ønsker fast renhold eller bare sesongvask.

Cathrine Hagen. Oslo, september 2021

Brit Aarhus

CityMaid vasker badekar

Har brukt City Maid i fem år og er svært fornøyd. Som regel er det samme team som kommer, det betyr at de kjenner boligen din. De er svært effektive og kaster ikke bort tiden. Anbefaler dem gjerne til andre.

Brit Aarhus. Oslo, september 2021

Inga F Skagseth

CityMaid vasker badekar

Svært pålitelig, grundig, hyggelig, og fleksibel tjeneste. Tilpasser seg kundens behov på kort varsel.

Inga F Skagseth. Bergen, august 2021

Astrid Birkeland

Astrid Birkeland

CityMaid er den beste rengjøring vi har hatt. ❤️ Raske og grundige, og alltid smilende og blide. Anbefales på det sterkeste

Astrid Birkeland. Bergen, august 2021

Grethe Marie Selven

Grethe Marie Selven

Jeg kan ikke få fullrost CityMaids utførelse av sine tjenester og servicen fra deres personell nok. Vasken de utfører hos oss er uklanderlig. Vi er alltid strålende fornøyd , og ofte gjør de også «det lille ekstra» for kunden. Det er alltid en glede for oss å komme hjem til nyvasket hus. Personalet som har vasket til oss er alltid svært vennlige, smilende og høflige. Prisene er også akseptable.

Grethe Marie Selven. Trondheim, juli 2021

Magnus Strømnes Bøe

Magnus Strømnes Bøe

Er veldig fornøyd med CityMaid! Har testet både Freska og Vaskehjelp, men renhetsfølelsen var på et annet nivå og det føles godt å vite at alle som jobber i CityMaid er fast ansatt.

Magnus Strømnes Bøe. Bjørnemyr, juni 2021

Stine Lykke Pedersen

Stine Lykke Pedersen

Jeg hadde CityMaid til å vaske boligen min, og var utrolig tilfreds med resultatet. De har respektert og overholdt avtale vi hadde og har tydeligvis en høy standard. God kommunikasjon og hurtig respons på henvendelser. Jeg synes prisen er veldig reel og har svært god sammenheng med kvaliteten. I tillegg satte jeg stor pris på de mange tjenester som det var mulig å velge imellom, uten å oppleve noen form for press for å gjøre tilkjøp. Anbefaler dette firma på det varmeste.

Stine Lykke Pedersen. Drammen, juni 2021

Kitty Nyskog Sætre

Kitty Nyskog Sætre

Jeg har benyttet meg av dette selskapet i snart 20 år og er veldig fornøyd. De utfører også ekstra tjenester om man ønsker det. Som ekstra tjeneste har jeg benyttet meg av vindusvask. Veldig hyggelige mennesker.

Kitty Nyskog Sætre. Oslo, juni 2021

Tanja Huse-Fagerlie

Tanja Huse-Fagerlie

Renholderne er kunnskapsrike og trygge faglig. De småprater litt i oppstarten for å være sikre på hva kunden forventer, går raskt inn i arbeidet og jobber med gode rutiner. De ber til slutt om en kort tilbakemelding på arbeidet for å sikre at forventningene til kunden oppfylles. Alt i alt en flott opplevelse der sluttproduktet ble veldig godt.

Tanja Huse-Fagerlie. Drøbak, juni 2021

Anne Grøvslien

Anne Grøvslien

Veldig godt å ha hjelp til vask når dagene er travle og ryggen dårlig. Det gir overskudd til mer trening og hverdagskos.

Anne Grøvslien. Oslo, juni 2021

Turid Skogedal

Turid Skogedal

Det er så utrolig deilig å komme hjem til nyvasket hus, tusen takk for jobben dere gjør! Jeg setter stor pris på den rene følelsen, den gode lukten og «det lille ekstra» som gir luksusfølelsen (for eksempel håndklær brettet som dyr)

Turid Skogedal. Bergen, mai 2021

Johan Herman Schultz

CityMaid vasker badekar

Jeg har vært kunde hos CityMaid i over 8 år og er veldig fornøyd. De leverer topp kvalitet på vasken og det er god kommunikasjon og god service. Kan absolutt anbefale CityMaid videre.

Johan Herman Schultz. Oslo, april 2021

Anne Pollestad

Anne Pollestad

Det gir meg en stor følelse av lykke å komme hjem til et nyvasket hjem. Takket være CityMaids dyktige medarbeidere opplever jeg dette hver gang de har vært hos meg. Jeg setter enormt stor pris på dere!

Anne Pollestad. Oslo, april 2021

Tove

CityMaid vasker badekar

Jeg er veldig fornøyd med tjenestene fra CityMaid.

Tove. Oslo, april 2021

Christer Steinsvik

Christer Steinsvik

Meget fornøyd med tjenesten, de gjør en god jobb helt som avtalt. Alltid smilende og blid. Varmeste anbefalinger fra oss.

Christer Steinsvik. Bergen, april 2021

Marianne Braadland-Konstali

Marianne Braadland Konstali

Vi har brukt Citymaid i 5-6 år til å vaske hjemme hos oss annenhver uke. Jeg opplever de som en proff aktør som har ting på stell. Har vært flinke til å tilpasse tider spesielt i koronatid når vi må avbestille på kort varsel (f.eks. ved forkjølelse). De har blide og serviceinnstilte medarbeidere som gjør en god jobb.

Marianne Braadland-Konstali. Oslo, april 2021

Øystein Bekkevoll

Øystein Bekkevoll

Jeg har benyttet CityMaid Hjemmeservice fast i mange år til vanlig husvask. Arbeidet har alltid blitt utført av dyktige operatører. Kvaliteten på arbeider har vært upåklagelig.

Øystein Bekkevoll. Oslo, april 2021

Marit Langeland Reegård

CityMaid vasker badekar

Jeg har brukt CityMaid hver tredje uke i over tre år. Jeg er svært fornøyd med arbeidet de utfører. Vasken holder en høy standard og de er alltid presise. Det er lett å få endret på tidspunktet dersom det skulle være nødvendig. De som vasker og de jeg har kontakt med på kontoret er høflige og veldig imøtekommende.

Marit Langeland Reegård. Oslo, mars 2021

Geir Windvik

Geir Windvik

Kan anbefales. Strøkent etter de har vært og vasket. De er punktlige, nøye og yter meget god service. Vi har tidligere forsøkt andre byråer, men aldri vært så fornøyd som nå.

Geir Windvik. Oslo, mars 2021

Vibeke Hammer Madsen

Vibeke Hammer Madsen

Teamet leverer med kvalitet. De er serviceinnstilte, møter meg med et smil og viser at de vil gjøre en god jobb. Uansett team blir jobben utført med kvalitet. Har vært fornøyd kunde i mange år og vil fortsette .

Vibeke Hammer Madsen, Oslo. Februar 2021

Catherine Stevens

Catherine Stevens

Veldig fornøyd med Citymaid. Kommer til samme tid og gjør en god jobb. Hyggelige folk.
Jeg kan bruke den energien jeg har på tur med hunden min.

Catherine Stevens, Oslo. Februar 2021

Footprint AS

Footprint kontorbygg

Footprint AS har akkurat begynt opp med CityMaid her på Villa Lysaker. CityMaid har virkelig imponert med kvalitet på vask, og vi er virkelig fornøyde for å få det rent og pent her på jobb. Det er en glede å komme til skinnende rent kontor! Vi ser fram til rengjøring fra CityMaid hver fredag. Kan virkelig anbefale andre bedrifter til å velge CityMaid også. Vi takker så mye for god vask og service

Footprint AS, Lysaker. Januar 2021

Wibecke Løvseth

Wibecke Løvseth

Vi var rimelig fortvilte da hele første etasje i huset vårt var blitt dekket med murstøv på grunn av renovering av badet. Det var støv i hver krik og krok, på tekstiler, møbler, dekor og så videre. Løsningen ble to fantastiske jenter fra CityMaid som kom og vasket i mange timer på en lørdag. De var så utrolig dyktige! I enkelte rom kunne man før vask nesten ikke puste normalt, og man følte seg støvete av å gå inn. Når de var ferdige var det som om å gå inn i et annet hus. Det var rent absolutt over alt, ingen ting var oversett eller glemt. Rett og slett helt fantastisk, og en stor lettelse for oss! Anbefales på det varmeste!

Wibecke Løvseth, Trondheim. Januar 2021

Marianne Saltnes Fagerli

Marianne Saltnes Fagerli

Jeg var så heldig å vinne vask-julen-ut i en konkurranse på Facebook, og idag trosset to blide og hyggelige damer fra CityMaid Drammen snøføyka for å komme og utføre vasken. Aldri før har mitt hus vært så (bokstavelig talt) skinnende rent – på badet kan man faktisk speile seg i baderomspanelet! Damene var grundige, effektive og profesjonelle. Dette frister definitivt til gjentakelse ?

Marianne Saltnes Fagerli, Holmestrand. Januar 2021

Helene Moe Slinning

Helene Moe Slinning

Jeg vil skryte av Dagmara som vanligvis er den som vasker hos oss. Hun er alltid veldig hyggelig og grundig. Det er et privilegium å gå inn i annenhver helg med rent hus! Takk til CityMaid Drammen og Dagmara. 🙂

Helene Moe Slinning, Drammen. Desember 2020

Ana Maria Silva Harper

Ana Maria Silvia Harper

Jeg er veldig fornøyd med deres tjenester. Kommer alltid punktlig, hyggelige medarbeidere (nesten alltid de samme), fleksibilitet ved endringer og en veldig god og effektiv jobb. Anbefales!

Ana Maria Silva Harper, Drammen. Desember 2020

Ida Glenne

Ida Glenne

Rengjøringen var helt perfekt. Et rent og friskt hjem å komme tilbake til. Tusen takk!

Ida Glenne, Vestfold. November 2020

Janna Bergsvik

Janna Bergsvik

Veldig fornøyd både med renholdstjenesten og kommunikasjonen med avdeling Oslo. Vi har fast renhold fra CityMaid hver andre uke og opplever CityMaid som profesjonelle, pålitelige og fleksible. Tilpasningsønsker blir tatt raskt og godt imot. Fast renholdshjelp gjør hverdagen vår mye lettere. Siden CityMaid i tillegg tar med alt av utstyr er det enda en ting mindre å tenke på. Tusen takk!

Janna Bergsvik, Oslo. November 2020

Anna Maria Ryste Odden

Anna Maria Ryste Odden

Vi er strålende fornøyd med vasken jentene fra CityMaid har gjort. Her skinner det i hver krok og hadde jeg gått over med hvite hansker hadde de fortsatt vært like hvite etterpå. Alle skapfronter, dusjdører og gulv er perfekt vasket. De kan varmt anbefales videre!

Anna Maria Ryste Odden, Østfold. November 2020

Kathrine Løsnesløkken

Kathrine Løsnesløkken

Det er en gave til meg selv hver gang jeg kommer hjem fra jobb til rent hus. Som alenemor med små barn, er det fantastisk deilig å kunne la husvasken bli tatt så som så i det daglige, når vaskehjelpen tar absolutt alt ned til minste detalj når de kommer. Til og med dorullene får sånne hjørne-bretter som på hotell, putene er satt pent opp og bamsene er dandert på dynene til ungene. Jeg blir helt rørt. Jeg tror nesten faktisk jeg blir en bedre mamma av det her ❤️.

Kathrine Løsnesløkken, Oslo. Oktober 2020

Kristin Rokstad

Kristin Rokstad

Har brukt citymaid i to år for fast vask. De er veldig effektive og hyggelige. Har hatt det samme teamet siden vi startet og de kjenner leiligheten og oss. Dette gir trygghet. Svarer alltid raskt på mail og telefon og ordner opp hvis det er noe. Alltid en drøm å komme hjem fra jobb til nyvasket leilighet!

Kristin Rokstad, Oslo. Mai 2020

Anita Folkvord

Anita Folkvord

Super fornøyd med teamet som vasker hjemme hos oss!
Perfekt utført hver eneste gang??
Tusen takk for god service! ??

Anita Folkvord, Stavanger. Mai 2020

Henriette Hagelien

Henriette

Jeg har brukt CityMaid i flere år for hjemmerengjøring hver 14. dag. Det kunne ikke gjøres bedre. Hyggelige unge damer.

Enkel mulighet for avbestilling og tilleggsytelser som vindusvask og plenklipp.

Henriette Hagelien, Bergen. April 2020

Tine Solberg

Tine Solberg

Veldig fornøyd med fast vask fra CityMaid. Flinke renholdere og forutsigbart med et stort selskap som står bak.

Tine Solberg, Østfold. April 2020

Stein Sandvik

Stein

Jeg har brukt CityMaid i 2 år på landstedet mitt (et hus i 2 etasjer på tils. ca 100m2). Jeg er svært godt fornøyd med arbeidet som har vært utført, renholderne kommer på avtalt tid og gjør et godt og grundig arbeid. 2 ganger per år har vi også avtalt vask av vinduer. Dette blir også meget tilfredsstillende utført. Jeg kan gi CityMaid mine beste anbefalinger. Jeg gir fullt hus på poengskalaen og kan notere 5 stjerner.

Stein Sandvik, Bergen. April 2020

Helene Bustad Johannessen

Helene

Me har hatt CityMaid til månedleg vask i meir enn to år. Dei er samarbeidsvillige og fleksible, og gjer ein god jobb. For oss har det absolutt vore verdt kostnaden.

Tidlegare har me og nytta dei til visnings- og utvask. Grundig arbeid.

Helene Bustad Johannessen, Bergen. April 2020

Mette Gregoriussen

Mette

Jeg har brukt CityMaid både til flyttevask 2 ganger og vask i leiligheter – både 4 roms og 2 roms hver 14. dag. Jeg har alltid vært fornøyd! Glad for å vaske hvitt også.

Mette Gregoriussen, Oslo. Mars 2020