Selskapsvask – la oss ta vasken

brudepar som koser, selskapsvask

Slipp stresset før selskapet – bruk heller tiden på å pynte og å gjøre i stand. La oss ta din selskapsvask!

Få tilbud på selskapsvask >> 

La oss ta selskapsvasken

Det kan bli mye jobb med planlegging, å sette opp bord og stoler samt å pynte til festen – hvis du i tillegg må rydde og vaske etterpå. Vi kan vaske både før og etter selskapet for deg! Nå som Norge endelig har åpnet helt igjen, er det også åpnet for å invitere flere gjester til dine festligheter.

Lar du oss ta selskapsvasken for deg, kan du kose deg med å pynte til festen og slippe å tenke på at du må vaske i ettertid.

Mai, juni, juli, august og september er høysesong for konfirmasjon, bryllup og andre festligheter. Før et selskap er det mye som skal ordnes; mat, drikkevarer, blomster med mere skal handles inn og i tillegg må man ha tid til vasking. Mat skal lages og bord skal dekkes. Hjemmet skal være ryddig, rent og pyntet for fest. I tillegg ønsker man å fremstå som en opplagt og god vert/vertinne med overskudd.

Lar du oss ta selskapsvasken for deg, sparer du en masse tid som kan brukes til andre oppgaver.

Informasjon om selskapsvasken

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset selskapsvask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Selskapsvask med miljøvennlige vaskemidler

Vi har fokus på miljøvennlige løsninger når vi gjennomfører selskapsvask hos våre kunder. Vårt mål er å bruke minst mulig såpe – som regel bruker vi kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring. Vi bruker riktignok såpe på bad og vanskelige flekker på kjøkken. Da bruker vi rengjøringsmidler som er EU-blomstmerkede. Det vil si at produktene tilfredsstiller strenge helse- og miljøkrav.

Vi har også lansert vår egen serie med rengjøringsmidler, slik at du som kunde lett kan få tak i miljøvennlige vaskemidler. Disse kan du for eksempel bruke dersom du på egen hånd skal ta fatt på en selskapsvask i hjemmet.

Les mer om CityMaid rengjøringsmidler.

La oss vaske før og/eller etter festen så du kan bruke tiden på innkjøp, pynting og på familie og venner.

CityMaid kan hjelpe til med vasking ved:

 • Familieselskap
 • Barndåp
 • Konfirmasjon
 • Firmafester
 • Vennelag
 • Julebord
 • Bryllup
 • Andre fester

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved din selskapsvask. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.