Selskapsvask – la oss ta vasken

Slipp stresset før selskapet – bruk heller tiden på å pynte og å gjøre i stand. La oss ta din selskapsvask!

En selskapsvask kan inkludere:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Vask av lister, karmer og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Rengjøring av lett tilgjengelige flater.

Vask av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Vask av vegger
 • Vask av skap/skuffer innvendig
 • Vindusvask (anbefales!)

Avtalevilkår for engangsvask finner du her

Skal du ikke ha selskapet hjemme?

Har du leid et lokale som ikke tilbyr vask som en del av leien, kan vi også hjelpe deg med å vaske lokalene etter selskapet. Dette er en skreddersydd vask vi tar på timer – ta kontakt med oss på lenken under.

Få tilbud på skreddersydd selskapsvask >> 

La oss ta selskapsvasken

Det kan bli mye jobb med planlegging, å sette opp bord og stoler samt å pynte til festen – hvis du i tillegg må rydde og vaske etterpå. Vi kan vaske både før og etter selskapet for deg! Nå som Norge endelig har åpnet helt igjen, er det også åpnet for å invitere flere gjester til dine festligheter.

Lar du oss ta selskapsvasken for deg, kan du kose deg med å pynte til festen og slippe å tenke på at du må vaske i ettertid.

Mai, juni, juli, august og september er høysesong for konfirmasjon, bryllup og andre festligheter. Før et selskap er det mye som skal ordnes; mat, drikkevarer, blomster med mere skal handles inn og i tillegg må man ha tid til vasking. Mat skal lages og bord skal dekkes. Hjemmet skal være ryddig, rent og pyntet for fest. I tillegg ønsker man å fremstå som en opplagt og god vert/vertinne med overskudd.

Lar du oss ta selskapsvasken for deg, sparer du en masse tid som kan brukes til andre oppgaver.

Informasjon om selskapsvasken

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset selskapsvask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Selskapsvask med miljøvennlige vaskemidler

Vi har fokus på miljøvennlige løsninger når vi gjennomfører selskapsvask hos våre kunder. Vårt mål er å bruke minst mulig såpe – som regel bruker vi kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring. Vi bruker riktignok såpe på bad og vanskelige flekker på kjøkken. Da bruker vi rengjøringsmidler som er EU-blomstmerkede. Det vil si at produktene tilfredsstiller strenge helse- og miljøkrav.

Vi har også lansert vår egen serie med rengjøringsmidler, slik at du som kunde lett kan få tak i miljøvennlige vaskemidler. Disse kan du for eksempel bruke dersom du på egen hånd skal ta fatt på en selskapsvask i hjemmet.

Les mer om CityMaid rengjøringsmidler.

La oss vaske før og/eller etter festen så du kan bruke tiden på innkjøp, pynting og på familie og venner.

CityMaid kan hjelpe til med vasking ved:

 • Familieselskap
 • Barndåp
 • Konfirmasjon
 • Firmafester
 • Vennelag
 • Julebord
 • Bryllup
 • Andre fester

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved din selskapsvask. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.