Vask som personalgode

Gi de ansatte fast vask som personalgode

Vis deres ansatte at dere setter pris på dem ved å tilby husvask som et personalegode, enten på fast basis eller i perioder med høyt arbeidstrykk.

 Gjennom å tilby husvask som et personalegode, oppmuntrer dere til en bedre balanse mellom jobb og familieliv. Ved å fjerne byrden med husarbeidet, kan ansatte bruke mer tid og energi på sine personlige interesser og på å være til stede for sine nærmeste. Økt balansen jobb og fritid gir mer tilfredse medarbeidere som føler seg verdsatt og respektert av sin arbeidsgiver.

Å tilby husvask som et personalegode er så klart ikke bare en gest av omsorg, men også en strategisk investering som kan bidra til å redusere sykefraværet og øke trivselen blant ansatte. Flere bedrifter erfarer at en slik investering har en positiv innvirkning på bedriftens produktivitet og bunnlinje på lang sikt.

Ta kontakt for tilbud i dag

Fast vaskehjelp som personalgode inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.
Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

I tillegg til fast vaskehjelp kan du bestille ekstra tjenester som:

4 gode grunner til hvorfor dine ansatte skal få vask som personalgode:

1. Mer lykkelig med vaskehjelp

Forskere fra University of British Columbia og Harvard Business School har kommet frem til at å bruke penger på å kjøpe deg fritid gjør deg lykkeligere. Så hvis du gir dine ansatte vaskehjelp som personalgode, får du gladere ansatte!

2. Bedriften viser at de bryr seg

Som arbeidsgiver viser man at man bryr seg om sine ansatte. En god bedriftsinvestering for en bedre balanse mellom jobb og familieliv som igjen gir mer fornøyde medarbeidere.

3. Den ansatte får mer tid til jobb

Får de ansatte vaskehjelp som personalgode, frigjør du tid – tid som kan brukes til familie, venner og på jobb.

4. Bedriften bidrar til samfunnet

Ved å gi de ansatte vaskehjelp som personalgode bidrar du til samfunnet. Det er faktisk lønnsomt for samfunnet at vi kjøper tjenester av hverandre.Det er mer samfunnsøkonomisk å la andre vaske huset ditt samtidig som at det vil lønne seg mer enn om du hadde gått ned i stilling for å ta vasken selv.

Er du høyt utdannet og har høy lønn vil det selvfølgelig være mer økonomisk å bruke timene dine på ditt arbeid enn å vaske huset. På den måten er det bra for samfunnet at du kan jobbe en time ekstra og heller betale en med lavere lønn for å vaske hjemme hos deg.

Vaskehjelp kan også gis om en gave til dine ansatte:

 • Julegave
 • Premiering
 • Salgskonkurranser
 • Bursdagsgave
 • Sommergave

Informasjon om vask som personalgode

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset vask som personalgode? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart av fast vaskehjelp. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.
 • Når kommer faktura? Avtalegiro og bankkort vil bli trukket automatisk fortløpende etter hver vask. Faktura for fast vask vil bli sendt så snart all vask i samme måned er utført.
 • Løpende avtale på valgt frekvens: Du velger selv om du ønsker vask hver uke, annenhver uke eller hver 4 uke. Avtalen er løpende og neste vaskedag beregnes automatisk ut ifra startdato for første vaskedag og valgt frekvens.

Pris:

Hos oss får du fast pris på din vaskehjelp. Prisen avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Bestiller du ekstra tjenester, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Prisen du får opp er pris pr gang.

Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Vaskehjelp med faste serviceteam

Vi sender samme team for å vaske hos deg hver gang, så langt det lar seg gjøre. Serviceteamene har sine faste kunder, sin faste kjørerute og hvert sitt geografiske område. Blir det sykdom, ferie eller andre ting som kommer i veien, må vi riktignok sende andre servicemedabeidere.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Vil du vite mer om fast vaskehjelp?

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Bedriftsavtale for ansatte

Ønsker dere ikke å gi vask som personalgode, kan vi tilby deres ansatte en bedriftsavtale hvor de bestiller og betaler selv. Ta kontakt med oss for tilbud og hvilke fordeler de ansatte får.

Vi kan også vaske kontorlokalene deres – les mer om kontorvask her