Vask som personalgode

Far på hjemmekontor

Gi de ansatte fast vask som personalgode

I koronatiden var det nærmest normalen å ha hjemmekontor. Vi ser det er mange flere som gjerne fortsetter å ha en del hjemmekontor – og når man er mer hjemme, vil det selvfølgelig bli mer skittent og støvete.

Hvis dere vil vise deres ansatte at dere setter pris på at de bruker sitt hjem som arbeidsplass, kan fast vask som personalgode være midt i blinken.

Med fast vaskehjelp som personalgode, gir du den ansatte noe som han eller hun virkelig setter pris på. Den ansatte slipper å ta den kjedelige husvasken selv og får litt ekstra tid! Som arbeidsgiver viser man at man bryr seg om sine ansatte. I tillegg gir man en kompensasjon til den ansatte for å bruke sitt hjem som arbeidsplass. En god bedriftsinvestering for en bedre balanse mellom jobb og familieliv som igjen gir mer fornøyde medarbeidere.

Ta kontakt for tilbud i dag >>

Fast vaskehjelp som personalgode inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.
Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

I tillegg til fast vaskehjelp kan du bestille ekstra tjenester som:

4 gode grunner til hvorfor dine ansatte skal få vask som personalgode:

1. Mer lykkelig med vaskehjelp

Forskere fra University of British Columbia og Harvard Business School har kommet frem til at å bruke penger på å kjøpe deg fritid gjør deg lykkeligere. Så gir du dine ansatte vaskehjelp som personalgode, får du gladere ansatte!

2. Bedriften viser at de bryr seg

Som arbeidsgiver viser man at man bryr seg om sine ansatte. En god bedriftsinvestering for en bedre balanse mellom jobb og familieliv som igjen gir mer fornøyde medarbeidere.

3. Den ansatte får mer tid til jobb

Får de ansatte vaskehjelp som personalgode, frigjør du tid – tid som kan brukes til familie, venner og på jobb.

4. Bedriften bidrar til samfunnet

Ved å gi de ansatte vaskehjelp som personalgode bidrar du til samfunnet. Det er faktisk lønnsomt for samfunnet at vi kjøper tjenester av hverandre.Det er mer samfunnsøkonomisk å la andre vaske huset ditt samtidig som at det vil lønne seg mer enn om du hadde gått ned i stilling for å ta vasken selv.

Er du høyt utdannet og har høy lønn vil det selvfølgelig være mer økonomisk å bruke timene dine på ditt arbeid enn å vaske huset. På den måten er det bra for samfunnet at du kan jobbe en time ekstra og heller betale en med lavere lønn for å vaske hjemme hos deg.

Fast vaskehjelp kan også benyttes som:

 • Julegave
 • Premiering
 • Salgskonkurranser
 • Bursdagsgave
 • Sommergave

Bedriften får én faktura for alle vaskeoppdrag hos de ansatte. Den ansatte vil komme hjem til et rent og pent hjem.

Vi tar selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr som mopper, kluter, støvsuger og rengjøringsmidler.

Informasjon om vask som personalgode

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset vask som personalgode? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart av fast vaskehjelp. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.
 • Når kommer faktura? Avtalegiro og bankkort vil bli trukket automatisk fortløpende etter hver vask. Faktura for fast vask vil bli sendt så snart all vask i samme måned er utført.

Pris:

Hos oss får du fast pris på din vaskehjelp. Prisen avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Bestiller du ekstra tjenester, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Du kan sjekke pris og bestille selv på vår bestillingsløsning >>
Prisen du får opp er pris pr gang.

Ønsker du å få et tilbud? Klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på telefon 4000 6330.

Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Vaskehjelp med faste serviceteam

Vi sender samme team for å vaske hos deg hver gang, så langt det lar seg gjøre. Serviceteamene har sine faste kunder, sin faste kjørerute og hvert sitt geografiske område. Blir det sykdom, ferie eller andre ting som kommer i veien, må vi riktignok sende andre servicemedabeidere.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Vil du vite mer om fast vaskehjelp?

Ta kontakt>> i dag for en uforpliktende prat.

Bedriftsavtale for ansatte

Ønsker dere ikke å gi vask som personalgode, kan vi tilby deres ansatte en bedriftsavtale hvor de bestiller og betaler selv. Ta kontakt med oss for tilbud og hvilke fordeler de ansatte får.

Vi kan også vaske kontorlokalene deres – les mer om kontorvask her