Hovedrengjøring

Synes du det er kjedelig å vaske selv?  Så klart vi kan hjelpe deg med hovedrengjøringen – så kan du bruke tiden din på andre ting!
En Hovedrengjøring holder boligen din vedlike over tid og er en god investering.

En hovedrengjøring inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv alle møbler og lister

Vask av lister, karmer, gelendre og brytere samt flekkfjerning på dører

Grundig støvtørking av lett tilgjengelige flater (inntil 180 i høyden)

Vask av panelovner og radiatorer

Rengjøring av gulv

Vask av skap/skuffer utvendig

Alle baderomsmøbler (toalett, dusj, badekar) og utvendig skap, samt gulv. Skrubbing av fliser er ikke inkl. og må bestilles separat
En standard hvitevareservice inkluderer et kombinert kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og en stekeovn med tilhørende kjøkkenvifte. Kjøkkenvifte vaskes med fettfjerningsmiddel og kan kjøres i oppvaskmaskin etter avtale. Dersom du har komfyr med pyrolyse, må pyrolyse kjøres kvelden før vi kommer, for at vi skal kunne gjøre den rent.
Vask av øvrige hvitevarer (vaskemaskin, tørketrommel++), kan bestilles ekstra (hva som inngår i hvitvarevasken står grundig forklart i våre våre avtalevilkår)

Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser, utvendig og innvendig. Har du doble eller koblede vinduer, sprosser eller vinduslemmer kan prisen avvike, ta kontakt for pris her.
Prisen inkluderer ikke innglasset balkong eller glassrekkverk på veranda. Dette tas som en tilleggstjeneste på timespris. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.

For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter.

Vi tørrmopper tak ved hovedrengjøring. Vask kan medføre skjolder og taket bør males i etterkant. Dersom du allikevel ønsker vask av tak, gjøres dette på kundens eget ansvar. Ta kontakt dersom du ønsker vask. Panelvegger: vi bruker mer tid på å støvtørke vegger med panel enn glatte vegger. Ekstra tid tas på timer i tillegg. Da sprinkleranlegg lett kan utløses ved mekanisk stress, rengjør vi dessverre ikke tak som har dette montert. Andre tak i boligen uten anlegg, rengjøres i henhold til avtalen.

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Våre avtalevilkår for hovedrengjøring finner du her

Informasjon om hovedrengjøring

  • Vi tar så klart med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har  med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt eublomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vask? Du bestemmer selv hvor omfattende hovedrengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er så klart godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all hovedrengjøring vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

En hovedrengjøring legger et godt grunnlag for videre renhold

Selv om du vasker boligen jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet ditt en ekstra grundig vask et par ganger i året. En grundig hovedrengjøring vil holde boligen din vedlike. Det blir fort flekker på vegger, spindelvev og støv eller sotflekker i tak, flekker på kjøkkenskap og hvitevarer samt støvete madrasser. I løpet av et helt år er det mye fett, smuss, sand, støv, sot, grus og pollen som kommer seg inn eller bygger seg opp i hjemmet ditt.

En grundig hovedrengjøring er bra for både deg og boligen din. Når du tar hovedrengjøringen bør du huske håndtak, lysbrytere, vegger, tak og andre områder som gjerne blir oversett når du tar helgevasken. Lar du oss ta vasken for deg, kan du heller bruke tiden din på andre ting.

Pris:

Prisen på hovedrent avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Bestiller du ekstra tjenester, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Prisen du får opp her er totalpris for oppdraget.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Eller ring oss på telefon 4000 6330.

Miljøvennlig hovedrengjøring

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

I 2017 ble vi sertifisert som Miljøfyrtårn!

Ønsker du å ta hovedrengjøringen selv?

En bolig bør vedlikeholdes og vaskes jevnlig. Men istedenfor å ta en full hovedrengjøring i hele boligen, kan du gjerne dele det opp i puljer. Som alltid er det enklere å holde det rent, enn å gjøre rent.

Andre tilleggstjenester:

Trenger huset ditt en skikkelig rengjøring eller rens utvendig? Vi kan også tilby luktfjerning og desinfisering av bolig.

Få mer tid med fast vaskehjelp

Fast Vaskehjelp vil gi deg mer fritid til familie og venner. Kom deg ut av tidsklemma!  Vi gir deg god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Bruk heller tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie. Vi tar med alt av nødvendig utstyr som mopper, mikrofiberkluter, støvsuger og rengjøringsmidler. Du får fast pris på din faste avtale. Prisen avhenger av boligens størrelse og hvor lang tid vi bruker.