Vask av dødsbo

Vask av dødsbo kan oppleves som svært krevende og uttømmende dersom det er en nære slektning. Vi har lang erfaring med vask av dødsbo og kan så klart ta vasken for deg i en krevende og sårbar tid.

Få et tilbud >>

En vask av dødsbo inkl. følgende:

Støvsuging av tepper og gulv

Grundig støvtørking og vask av tilgjengelige flater.

Vask av gulv og vegger

Vask utvendig og innvendig av skap og skuffer

En standard hvitevareservice inkluderer et kombinert kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og en stekeovn med tilhørende kjøkkenvifte. Kjøkkenvifte vaskes med fettfjerningsmiddel og kan kjøres i oppvaskmaskin etter avtale. Dersom du har komfyr med pyrolyse, må pyrolyse kjøres kvelden før vi kommer, for at vi skal kunne gjøre den rent.
Vask av øvrige hvitevarer (vaskemaskin, tørketrommel++), kan bestilles ekstra (hva som inngår i hvitvarevasken står grundig forklart i våre våre avtalevilkår)

Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser. Vinduer som er koblede er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.

For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter.

Herunder toalett, dusj/badekar, inkl. sluk og vifte. Det vaskes nede i sluk der sluket er tilgjengelig. Kun utvendig vask av vifter. Fjern fastmonterte fronter på badekar/dusj for å sikre at vi kommer til.

Vi tørrmopper tak ved hovedrengjøring. Vask kan medføre skjolder og taket bør males i etterkant. Dersom du allikevel ønsker vask av tak, gjøres dette på kundens eget ansvar. Ta kontakt dersom du ønsker vask. Panelvegger: vi bruker mer tid på å støvtørke vegger med panel enn glatte vegger. Ekstra tid tas på timer i tillegg. Vennligst gi oss beskjed dersom taket har stukkatur i gips, da dette tar mer tid å støvtørke. Sprinkleranlegg: Da sprinkleranlegg lett kan utløses ved mekanisk stress, rengjør vi dessverre ikke tak som har dette montert. Andre tak i boligen uten anlegg, rengjøres i henhold til avtalen.

Tepperens tas kun på forespørsel.
(Boligen skal være tømt og i normal stand)

Våre avtalevilkår for engangsvask finner du her

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – det betyr at du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved flyttevasken.

CityMaid vil forbeholde seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Dersom oppdraget blir utført siste virkedag før helg eller helligdag og det er behov for oppretting, vil CityMaid ta kontakt for å avtale tidspunkt for dette nærmeste virkedag.

Informasjon om vask av dødsbo

 • Egne team: CityMaid har 30 års erfaring med vask og egne team som tar dødsbovasken.
 • Vi tar så klart med rengjøringsutstyr: Teamet har med eget rengjøringsutstyr som mopper, kluter, støvsuger, skraper og verneutstyr. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler.
 • Hva blir vasket?: En standard vask av dødsbo er innvendig vask av din bolig – basert på antall kvm du oppgir. Utvendig vask av terrasse, eksterne boder og garasje er følgelig ikke inkludert i dette. Dersom du ønsker dette kostet/vasket, må dette oppgis i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss i forkant.
 • Hvordan beregner vi pris? Vi beregner pris på vasken basert på en tom og normalt vedlikeholdt bolig. Er boligen møblert eller nettopp pusset opp – ta kontakt for pristilbud.
 • Er det mørkt i boligen? Har du en eller flere gode arbeidslamper som kan lyse opp rommet som vaskes, er det kjempefint, så ser vi bedre hva vi holder på med. Har du ikke arbeidslamper kan vi avtale at vi tar det med.
 • Skriftlig avtale: Du får så klart skriftlig avtale før oppstart. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Hva må du som kunde sørge for før vasken: At det er tilstrekkelig med varme i boligen, samt sikre tilgang til varmt vann og strøm – slik at vi får utført vasken.

Bruk tiden på det som betyr noe – så kan vi ta oss av vasken! Vask av dødsbo er noe vi har lang erfaring med. Vi klargjør boligen for visning på en effektiv måte.

Når noen i familien eller slekten dør, så skal et hjem som er bygget opp over mange år, tømmes, ryddes og vaskes. Er det nære slektninger er det også mye følelser involvert med det å gå igjennom ting, rydde og kaste. Det kan være vanskelig, trist og kan ta lang tid. Lar du oss ta vasken, er det én ting mindre å tenke på og du kan bruke tiden din på rydding og kasting.

I tillegg kan vi også:

 • Ta ut av skap og skuffer, og pakke ned i esker
 • Rydde og sortere etter avtale med deg
 • Søppeltømming – utføres etter avtale
 • Tepperens
 • Redusere røyklukt
 • Rydding av boder og garasje
 • Klargjøring av boligen for visning

Vi kommer gjerne på en befaring og utfører oppdraget etter nærmere avtale. Antall timer estimeres og du får en skriftlig avtale i forkant. Alt nødvendig utstyr medbringes av oss. CityMaid har kvalitetsgaranti på alle oppdrag og er svært opptatt av at du som kunde blir fornøyd med vår vask.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.