La oss ta Julevasken

Med en god og grundig julevask får du mer tid og mindre stress før jul. La oss ta julevasken og få god tid til juleshoppingen. Bestill allerede nå!

Istedenfor å holde en julekonkurranse i år, som vi pleier, ønsker vi å donere kr. 50 pr julevask vi selger frem til 22.12, til Kirkens Bymisjon for å glede en som gruer seg til jul! 😄

En julevask inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Lett overflatevask av lister, karmer, gelendre og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Julevask inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Våre avtalevilkår for engangsvask finner du her

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Vask av vegger
 • Vask av skap/skuffer innvendig
 • Vindusvask (anbefales!)

Informasjon om julevasken

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset julevask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved din julevask. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Julevasken

Før julepynten er tatt frem, juletreet er satt inn og alle gavene er pakket klare, er det kjekt med en god julevask. Med en julevask får du en skinnende ren bolig som er klar for festligheter og familieselskap. Dersom du passer på å fjerne alt støv og vaske gulv, overflater, vegger og lister grundig, har du gode forutsetninger for å holde hjemmet rent i før jul – i hvert fall en stund fremover.

Er du en av de som synes det er kjedelig å vaske hjemme, og ofte ender opp med å gjøre det litt halvveis? Lar du våre renholdere ta seg av din julevask, kan du være sikker på at den gjøres ordentlig.

Julevask med miljøvennlige vaskemidler

Vi har fokus på miljøvennlige løsninger når vi gjennomfører julevask hos våre kunder. Vårt mål er å bruke minst mulig såpe – som regel bruker vi kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring. Vi bruker riktignok såpe på bad og vanskelige flekker på kjøkken. Da bruker vi rengjøringsmidler som er EU-blomstmerkede. Det vil si at produktene tilfredsstiller strenge helse- og miljøkrav.

Vi har også lansert vår egen serie med rengjøringsmidler, slik at du som kunde lett kan få tak i miljøvennlige vaskemidler. Disse kan du for eksempel bruke dersom du på egen hånd skal ta fatt på en julevask i hjemmet.

Les mer om CityMaid rengjøringsmidler.

5 tips til vask av stekeovn

Stekeovnen får kjørt seg gjennom hele året, og med en god vask blir den klar for julens festligheter. Har du en vanlig stekeovn uten pyrolyse? Da kan du få stekeovnen ren med disse fem stegene:

 1. Start med å forvarme ovnen.
 2. Dekk til gulvet, for eksempel med avispapir, mopp, kluter eller håndkle. Husk også å ta på deg vernebriller!
 3. Påfør produktet nedenfra og opp. Pass på at du sprayer inni ovnen, mot overflaten, og ikke i luften. På den måten reduserer du spraytåka. Pass også på å ikke spraye inn i viften, dersom du har varmluftsovn.
 4. La produktet virke så lenge det er rådført på produktet. Her kan tålmodigheten bli satt på prøve!
 5. Ta på hansker og finn fram svampen. Jobb med en lett hånd for å løse opp skitt. Du må ikke skure det av – fjern heller produktet med klut eller papir. Vask så over med rent vann for å sikre at du har fått vekk all såpe. Dersom ditt produkt foreslår en periode med høy temperatur i stekeovnen for å «brenne av» eventuelle såperester, så anbefaler vi dette. Følg bruksanvisningen på ditt produkt!

Et siste råd: Pass på at du bruker rengjøringsmidler som er egnet for stekeovn. Gjør du ikke det, kan du risikere å ødelegge stekeovnen.

La oss ta julevasken for deg – bruk tiden din på andre ting

Slipp styret med å vaske før jul – overlat din julevask til oss slik at du kan kose deg med venner og familie i adventstiden. Slik kan du nyte en stressfri førjulstid og få god til juleshoppingen.

Selv om du vasker huset jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. Når du lar oss ta julevasken, fjerner vi oppsamlet støv, fett, annet smuss og kingelvev – ting som har satt sine spor gjennom hele året. Mange tar også en runde på andre oppgaver man gjerne gjør én til to ganger i året for å sette huset skikkelig i stand på nyåret – som for eksempel vask av skuffer og skap.

Mange synes rengjøring er kjedelig og mye arbeid. Dersom du lar oss ta julevasken, kan du heller kose deg med familie og venner i det nye året.

Med julevask fra CityMaid får du en herlig start på året med et skinnende rent hjem!

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid. Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.