Fasadevask

Vi kan nå tilby fasadevask og utvendig renhold!
Gi deg selv litt hverdagsferie mens vi tar fasadevasken.

Få et tilbud >>

Vær og forurensning påvirker byggets fasade og bryter ned overflaten

Å holde fasaden ren fører til at ditt bygg viser seg fra sin beste side. Fasaden blir påvirket av vær og vind, og forurensning som veistøv og pollen. Alt dette bryter ned fasadens overflate. Vår samarbeidspartner Utvendig Renhold har lang erfaring med hva som kreves for å holde alle typer fasader rene, og du kan med stor tillit la oss utføre fasadevasken på din eiendom.

Vi kan levere fasadevask og utvendig renhold i områdene fra Risør til Haugesund inkl. Stavanger og Kristiansand, Østfold samt i Oslo og Akershus.

Vi kan utføre ulike typer fasadevask for ditt bygg

Vask av fasadens overflate
Utvending vindusvask – opp til 7. etasje
Takvask
Algebehandling
Impregnering
Takrennevask
Belegningssteinvask

Hva er fasadevask?

Fasadevask betyr å få en overflate helt ren, en fullstendig fjerning av all forurensning som grønske, svartsopp og veistøv. Det blir omtrent som når du vasker bilen; først legges det på kjemi som virker før den spyles av. Slik går vi også frem når vi vasker fasaden. Det handler ikke om høyt vanntrykk eller hvor hardt du skrubber, men riktige kjemikalier og varmtvann. Det er avgjørende å benytte de riktige produktene for å få det rent, samtidig som en ikke matter ned overflaten.

Vi har jobbet lenge for å teste og utvikle kjemikalier og utstyr som passer til hver oppgave, og som ivaretar miljø og utførende personell. Dette gjør at vi kan levere fasadevask i verdensklasse!

Hvorfor utføre vask av fasaden?

Hvorfor vasker du bilen ? Lar du flekker sitte for lenge, er det nesten umulig å få dem bort, og lakken falmer. Slik er det også med fasaden; den må holdes vedlike. Ren bil ruster ikke, en ren fasade råtner ikke. Rene bygg varer lengre! Og ikke minst gir en ren fasade et godt inntrykk og gleder både huseier og naboer.

Hvordan vasker vi?

Vi har erfaring med de fleste overflater og velger kjemikalier i forhold til dette. Med selvutviklet utstyr kan vi utføre fasadevask opp til 7 etg. uten bruk av lift, og med perfekt resultat. Bildet viser hvordan vi vasker en fasade som er 20m høy!

Dette er en effektivt og rimelig metode for deg, og samtidig sikker for operatør. Etter at fasaden er blitt rengjort, er det mulig å gjøre tiltak for at den skal holde seg ren over tid. På samme måten som man polerer bilen for å beholde den ren lengst mulig, er det behov for å etterbehandle fasaden for å holde overflaten ren lenge. Vi tilbyr impregnering som gjør overflaten vann- og smussavvisende, og algebehandling som forebygger fremtidig algevekst.

 

Få et pristilbud på fasadevasken

Du er kun et lite tastetrykk fra å få en ren fasade på ditt bygg.

Få et tilbud >>