Høstvask – la oss ta vasken

Par på hyttekos

La oss ta høstvasken – gi deg selv litt hverdagsferie!
Høstkampanje: bestill en vindusvask i tillegg og få kr 350 i rabatt!
Bruk kode Høst350 ved bestilling!

(kampanjen kan ikke kombineres med andre rabattkoder)

En høstvask inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Vask av lister, karmer og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Høstvask inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Vask av vegger
 • Vask av skap/skuffer innvendig
 • Vindusvask (anbefales!)

Høstvasken gjør boligen klar før vinteren

Med en god høstvask får boligen din en oppfriskning etter en lang sommer med pollen, sol og regn. Når det blir kjøligere ute og mørkere om kvelden, er dette den perfekte tiden for å ta høstvasken.

En grundig rengjøring gjør godt for både deg og boligen din. Når du tar høstvasken bør du huske håndtak, lysbrytere, vegger, tak og andre områder som gjerne blir oversett når du tar helgevasken. Lar du oss ta høstvasken for deg, kan du heller gå ut og nyte den friske høstluften.

Pris:

Prisen på høstvasken avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Bestiller du ekstra tjenester, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Du kan sjekke pris og bestille selv på vår bestillingsløsning >>

Prisen du får opp her er totalpris for oppdraget.

Ønsker du å få et skreddersydd tilbud? Klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på telefon 4000 6330.

Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Desinfisering med Ozonvann

Normalt bruker våre renholdere såpe og mikrofiberklut når de vasker, men vi har mulighet til å skreddersy høstvasken etter dine behov. Dersom det er ønskelig, kan vi desinfisere alle berøringspunkter med ozonvann og tørr mikrofiber. Ozonvann er et testet, dokumentert og godkjent desinfeksjonsmiddel som rengjør overflater effektivt. Dette er et mer miljøvennlig alternativ til produkter som klor og alkohol. Et godt valg dersom det er behov for å desinfisere berøringspunkter i boligen.  Les mer om desinfisering med ozonvann her

Riktig renhold gir bedre inneklima

Feil renhold av hjemmet kan resultere i ulike helseplager: luftveisplager, tørre øyne – til og med problemer med konsentrasjonen. Mange har lite kunnskap om hvilke rengjøringsmidler og -metoder de bør benytte seg av for å få et godt inneklima. Og dette kan få negative konsekvenser i det lange løp – noe man selvfølgelig ønsker å unngå så langt det er mulig.

Med en høstvask fra oss er du sikret en grundig rengjøring av boligen, uten at det går på bekostning av helsen. Våre renholdere bruker hovedsakelig mikrofiberkluter og vann. Vi bruker minst mulig såpe, men der det er nødvendig brukes det miljøvennlige vaskemidler – blant annet EU-blomstmerkede produkter som tilfredsstiller flere strenge helse- og miljøkrav. Dermed kan en profesjonell høstrengjøring både være svært helsebringende og positivt for ditt innemiljø.

Her kan du lese mer om hvordan riktig renhold gir bedre inneklima og helse.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all høstvask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved høstvasken.

CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om høstvasken

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Hva blir vasket? Blant annet vasker vi bad, gulv, lister, karmer, brytere, dører og utvendig kjøkkenskap og -skuffer. I tillegg inkluderer høstvasken grundig støvtørking og støvsuging av blant annet tepper og sofa.
 • Tilpasset vask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersydd tilbud, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Tips til rengjøring av peisovnen

Har du en peisovn kan det være lurt å rengjøre denne når du tar høstvasken, slik at den er klar til mørke og kaldere kvelder.

 1. Sørg for at peisovnen er nedkjølt og ikke varm når du skal vaske den
 2. Ta på hansker – hvis du skal bruke et produkt som er tøft for huden
 3. Bruk et profesjonelt produkt til rengjøring av glass i peisovner. CityMaid fjerner alltid såperester med mikrofiber slik at overflaten blir fri for såperester.

Har du ikke tilgang til slike produkter kan du fint benytte litt zalo, evt. blandet med salmiakk og en mikrofiberklut. En annen metode benyttet av mange, er å gjøre rent glasset med aske, litt avispapir og vann.

Ønsker du hjelp til rengjøring av peisovnen? Dette kan bestilles som tillegg til vår standard høstvask.

La oss ta høstvasken – gi deg selv litt hverdagsferie

En høstvask er kjekt etter en lang sommer. Sommeren bidrar ofte til at mye pollen, smuss og støv bygger seg opp. Selv om du har fast vaskehjelp eller vasker boligen jevnlig selv, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. En høstvask består ofte i å fjerne støv og skitt oppsamlet gjennom en lang periode. Mange setter også i gang andre oppgaver som gjerne gjøres én til to ganger i året, for å sette huset i stand til vinteren. Som for eksempel en vindusvask.

De fleste synes rengjøring er kjedelig og mye arbeid. Overlater du høstvasken til oss, så kan du kose deg på f.eks. hytta istedenfor.

Vi avtaler på forhånd hva du ønsker å få gjort i ditt hjem!

Få en herlig høst med et rent hjem.

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp i hjemmet vil gi deg mer fritid i hverdagen. Vi kan tilpasse vasken etter dine behov og du kan velge om du ønsker vaskehjelp hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke.

Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Les mer og bestill fast vaskehjelp her>>

Her har vi samlet en rekke innlegg vi har skrevet om storrengjøringer gjennom året: