Høstvask – la oss ta vasken

Lar du oss ta høstvasken – kan du gjøre noe annet!

HØSTKAMPANJE!

Bestill høstvask, vindusvask + vask av komfyr og få komfyrvasken gratis med kode Høst23!

En høstvask inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Lett overflatevask av lister, karmer, gelendre og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Høstvask inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Vask av vegger
 • Vask av skap/skuffer innvendig
 • Vindusvask (anbefales!)

Avtalevilkår for engangsvask finner du her

Informasjon om høstvasken

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset høstvask? Du bestemmer selv hvor omfattende høstrengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all sommervask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken.

CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Pris:

Prisen på en sommervask avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Bestiller du ekstra tjenester, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Du kan sjekke pris og bestille selv på vår bestillingsløsning >>

Prisen du får opp her er pris pr gang.

Ønsker du å få et tilbud? Klikk for å få et tilbud her.

Høstvasken gjør boligen klar før vinteren

Med en god høstvask får boligen din en oppfriskning etter en lang sommer med pollen, støv, sol og regn. Når det blir kjøligere ute og mørkere om kvelden, er dette den perfekte tiden for å ta høstvasken.

En grundig rengjøring gjør godt for både deg og boligen din. Når du tar høstvasken bør du huske håndtak, lysbrytere, vegger, tak og andre områder som gjerne blir oversett når du tar helgevasken. Lar du oss ta høstvasken for deg, kan du heller gå ut og nyte den friske høstluften.

Riktig renhold gir bedre inneklima

Feil renhold av hjemmet kan resultere i ulike helseplager: luftveisplager, tørre øyne – til og med problemer med konsentrasjonen. Mange har lite kunnskap om hvilke rengjøringsmidler og -metoder de bør benytte seg av for å få et godt inneklima. Og dette kan få negative konsekvenser i det lange løp – noe man selvfølgelig ønsker å unngå så langt det er mulig.

Med en høstvask fra oss er du sikret en grundig rengjøring av boligen, uten at det går på bekostning av helsen. Våre renholdere bruker hovedsakelig mikrofiberkluter og vann. Vi bruker minst mulig såpe, men der det er nødvendig brukes det miljøvennlige vaskemidler – blant annet EU-blomstmerkede produkter som tilfredsstiller flere strenge helse- og miljøkrav. Dermed kan en profesjonell høstrengjøring både være svært helsebringende og positivt for ditt innemiljø.

Her kan du lese mer om hvordan riktig renhold gir bedre inneklima og helse.

Oppgaver du bør gjøre nå på høsten

1. Rengjør peisovnen

Har du en peisovn kan det være lurt å rengjøre denne når du tar høstvasken, slik at den er klar til mørke og kaldere kvelder.

 1. Sørg for at peisovnen er nedkjølt og ikke varm når du skal vaske den
 2. Ta på hansker – hvis du skal bruke et produkt som er tøft for huden
 3. Bruk et profesjonelt produkt til rengjøring av glass i peisovner. CityMaid fjerner alltid såperester med mikrofiber slik at overflaten blir fri for såperester.

Har du ikke tilgang til slike produkter kan du fint benytte litt zalo, evt. blandet med salmiakk og en mikrofiberklut. En annen metode benyttet av mange, er å gjøre rent glasset med aske, litt avispapir og vann. Les mer om rengjøring av peisovnen

Ønsker du hjelp til rengjøring av peisovnen? Dette kan bestilles som tillegg til vår standard høstvask.

2. Fjern grønske på terrassen

 • Vask terrassen enten på kvelden, når det er overskyet eller når det er skygge.
 • Bruk kraftvask eller husvask – har du ikke dette kan du prøve med Zalo
 • Bruk vanlig hageslange og fukt treverket før du påfører såpe. Ikke bruk høyttrykkspyler
 • Slipp å få vondt i ryggen – benytt deg av en terrasseskrubb med forlengerskaft

Her får du flere tips til rengjøring av terrassen

3. Vask og sett bort hagemøblene

 • Sjekk hva slags kjemi materialene tåler før du vasker. Ikke bruk høyttrykkspyler
 • Hagemøblene bør settes enten inn eller under en presenning som gir dekke men god gjennomlufting, slik at det ikke blir fuktig og dannes mugg.
 • Plastmøbler kan stå ute men bør stå under en presenning for å beskyttes mot sollyset. Det er solen som bryter ned og bleker plastmøbler og kan gi en ru overflate.
 • Tremøbler bør settes inn og oppbevares tørt og frostfritt. Men de bør ikke settes hvor det er for tørt og lunt. Står tremøblene i romtemperatur høst og vinter kan treverket sprekke

Få flere tips til hagemøblene

4. Se over og sett bort grill og gressklipper

 • Vask og rens grillen – bruk grillrens eller annet middel beregnet til grill. Bruk gjerne en grillbørste på risten.
  Gressklipper bør smøres og tømmes for bensin. Børst bort gress og tørk over med en klut.
 • Grillen bør vaskes over utvendig også – bruk rengjøringsmiddel for stål eller emalje og en mikrofiberklut
 • Sett gressklipper og grill innendørs og tørt – gjerne med dekke over seg for å unngå støv og skitt.

5. Fjern løv og sjekk takrennen

Fjern løv og annet rusk slik at vannet lett ledes bort. Hvis du lar det være og det fryser, kan  det føre til vannføring uønskede steder, sig i takrenna eller fukt- og frostskader, hvis vannet renner mot husveggen.

La oss ta høstvasken – gi deg selv litt hverdagsferie

Selv om du har fast vaskehjelp eller vasker boligen jevnlig selv, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. En høstvask består ofte i å fjerne støv og skitt oppsamlet gjennom en lang periode. Mange setter også i gang andre oppgaver som gjerne gjøres én til to ganger i året, for å sette huset i stand til vinteren. Som for eksempel en vindusvask.

De fleste synes rengjøring er kjedelig og mye arbeid. Overlater du høstvasken til oss, så kan du kose deg på f.eks. hytta istedenfor.

Vi avtaler på forhånd hva du ønsker å få gjort i ditt hjem!

Få en herlig høst med et rent hjem.

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp i hjemmet vil gi deg mer fritid i hverdagen. Vi kan tilpasse vasken etter dine behov og du kan velge om du ønsker vaskehjelp hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke.

Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Les mer og bestill fast vaskehjelp her>>

Her får du artikler om andre storrengjøringer:

[pt_view id=»b9231fab9q»]