Det kan være utfordrende å holde badet rent mellom hver vask. Badet tar jo ofte litt mer tid å vaske enn andre rom, men samtidig er det ekstra hyggelig å ha det rent. Du ønsker vel ikke å ta storrengjøring av badet eller vaske flisene hver gang? Men med disse enkle tipsene kan du nemlig holdet badet rent lenger mellom hver vask.

Har du barn, opplever du sannsynlig at skitne klær vrenges av og slenges der de står, tannkrem sprutes på speil og vask, og at du stadig finner håndklærne på gulvet? Du kan holde badet rent utover i uken etter en skikkelig vask – uavhengig om du har barn eller ikke. Og du får lettere velværefølelsen på et rent bad som dufter godt.

Dette kan du gjøre for å holde badet rent:

1. Engangskluter

Med engangskluter i nærheten av vasken kan du tørke over vask, kran og benk hver kveld før du legger deg. Få bort tannkrem og såpesøl med en gang det oppstår og det er lettere å få vasket bort.

2. Mikrofiberklut

Ha en mikrofiberklut lett tilgjengelig i skuffen og tørk raskt over speilet hver gang du eller barna har pusset tenner.

3. Bruk nalen i dusjen

Hver gang du har dusjet, kan du skylle veggene med kaldt vann, samt bruke en nal til å dra vannet vekk fra vegger og glassdører. Da vil veggene holde seg rene lenger og du slipper striper og oppsamling av kalk fra vann og såpesøl. Husk også på å rense sluket for hår hver gang – da vil du slippe å bruke avløpsrens så ofte.

Passer du også på å skifte håndklær 1-2 ganger pr uke, blir du kvitt bakteriebomber – samt får håndklær som dufter rent.

Orker du ikke å holde det rent selv, tar vi gjerne vasken for deg! Gi deg selv litt hverdagsferie og la oss ta vasken.

Sjekk pris her >>