Citymaid-ansatt vasker badekar

3 tips for å holde badet rent mellom hver vask

(Last Updated On: 29. august 2016)

Å holde badet rent mellom hver vask kan være en utfordring. Badet tar ofte litt mer tid å vaske enn andre rom, men samtidig er det ekstra hyggelig å ha rent. Du får lettere velværefølelsen på et rent bad som dufter godt. Følger du disse tipsene vil du holde på velværefølelsen lenger.
Har du barn, opplever du sannsynlig at skitne klær vrenges av og slenges der de står, tannkrem sprutes på speil og vask, og at du stadig finner håndklærne på gulvet? Om du har du barn eller ikke så er det faktisk mulig å holde badet rent utover i uken etter en skikkelig vask.

Dette kan du gjøre på badet hver dag:

1. Engangskluter

Med engangskluter i nærheten av vasken kan du tørke over vask, kran og benk hver kveld før du legger deg. Da får du bort tannkrem og såpesøl med en gang det oppstår og det er lettere å få vasket bort.

2. Mikrofiberklut

Ha en mikrofiberklut lett tilgjengelig i skuffen og tørk raskt over speilet hver gang du eller barna har pusset tenner.

3. Bruk nalen i dusjen

Hver gang du har dusjet, kan du bruke en nal til å dra vannet vekk fra vegger og glassdører. Da vil veggene holde seg rene lenger og du slipper striper og oppsamling av kalk fra vann og såpesøl. Husk også på å rense sluket for hår hver gang – da vil du slippe å bruke avløpsrens så ofte.

Skal du ta en skikkelig storrengjøring av badet kan du lese våre tips her >>

Orker du ikke å holde det rent selv, tar vi gjerne vasken for deg! Få mer fritid og tid til familie og venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *