Pappa og sønn leker superhelter

Rengjøring | hjemme – vi gir deg et rent og pent hjem

Med rengjøring hjemme fra CityMaid får du mer tid til familie og venner. Lar du oss gjøre rent hos deg så kan du gjøre andre ting som er viktige for deg.

I år fyller CityMaid 30 år og i hele 2017 får du GRATIS startpakke ved bestilling av fast rengjøring hjemme! Få et tilbud eller sjekk pris og bestill i dag!

Få et tilbud >> Sjekk pris og bestill >>

Med fast rengjøring hjemme krangler dere ikke lenger over hvem som skal ta husvasken. Og visste du at det kan lønne seg mer å betale for fast rengjøring enn å ha en deltidsstilling for å ta vasken selv?

Rengjøring hjemme vil gi deg mer tid til familie og venner

La oss rengjøre hos deg – få god samvittighet og slipp unna vaskejobben i helgene. Bruk heller tiden din på ting som er viktigere for deg – som familie og venner.

Med rengjøring fra CityMaid vil du komme hjem til et rent og pent hjem.

Fast avtale på rengjøring:
Støvtørking av lett tilgjengelige flater i alle rom  hake
Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper  hake
Vask av kjøkken, benker og bord, flekker fjernes på skapfronter, platetopp m.m.  hake
Rengjøring av bad, toalett og vaskerom  hake
Vask av alle gulv  hake
Prioritet ved vask i høytider  hake

 

CityMaid tar selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr som mopper, kluter, støvsuger og rengjøringsmidler*.

* Våre produkter er miljøvennlige og eu-blomstmerket. Målet er å bruke minst mulig såpe. Vann og mikrofiber er det som brukes mest på gulv, bord osv. Men vi bruker rengjøringsmidler på bad, kjøkken og der det er olje- og fettsøl. Hos kunder som ønsker det, bruker vi deres egne rengjøringsmidler. 

Vi tilbyr også ekstra tjenester som:

Du bestemmer selv hva din rengjøringsavtale skal inneholde. 

Du vil få:

  • Mer fritid og tid til familie og venner
  • Mer energi
  • Mindre mas og stress i hverdagen

Pris:

Du får fast pris på din rengjøring. Prisen avhenger av boligens størrelse og hva som skal gjøres. Fyll inn skjemaet vårt, klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på 4000 6330.

Våre servicemedarbeidere er forsikret, har tarifflønn, de er fast ansatte, har fått opplæring og oppfølging. Våre tjenester er selvfølgelig «hvite». Trygt og enkelt.

Startpakke

Ved første vask utfører teamet en startpakke. Da bruker de ekstra tid for å bli kjent med din bolig og legger et godt grunnlag for videre rengjøring. Det blir ekstra godt vasket spesielt på bad og kjøkken + lister og synlige flekker på dører.

Servicepakke

Vår servicepakke vil gi boligen et bedre grunnlag for videre rengjøring. Denne inneholder samme tjeneste som en startpakke – dvs. at det blir ekstra godt rengjort på bad og kjøkken + lister og dørblader og synlige flekker på dører. En servicepakke bør bestilles et par ganger i året.