Vaskehjelp i Oslo

Regelmessig vask er bra for boligen din. Det skaper et godt inneklima og en triveligere bolig å være i. Så klart vi kan hjelpe deg med husvasken og annet husarbeid – så du får mer tid til andre ting!

Med fast vaskehjelp fra CityMaid sikres du at boligen din blir skinnende ren. Våre profesjonelle servicemedarbeidere er dyktige og skånsomme mot din boligs materiale og inventar. Trenger du vaskehjelp i Oslo – så hjelper vi deg gjerne. Vi tilbyr fast vaskehjelp i Oslo og store deler av Akershus.

Sjekk pris og bestill i dag! La oss ta vasken – gi deg selv litt hverdagsferie!

Fast avtale på vaskehjelp i Oslo inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

CityMaid tar så klart med alt av nødvendig utstyr som kluter, mopper, støvsuger og rengjøringsmidler.

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.
Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Ta kontakt med oss:

Vårt kontor i Oslo holder til på Kalbakken. Her har vi rask tilgang til hele Oslo. Rundt 30 team har oppdrag hver dag i Oslo og området rundt Oslo.

Nedre Kalbakkvei 88 D, 1081 Oslo
Tlf.nr. direkte: 4831 5860 | Epost: oslo@citymaid.no

Chat

Ta kontakt med oss på chat og få svar innen 60 sekunder!

Åpningstider:
Mandag – fredag : 08:00-16:00

Start chat

 


Se hva våre kunder i Oslo sier om oss:

Les mer fra fornøyde kunder


Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om vaskehjelp i Oslo

  • Vi tar så klart med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vaskehjelp i Oslo? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er så klart godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

I tillegg kan du bestille ekstra tjenester som:

Pris på vaskehjelp:

Du får fast pris på vaskehjelp i Oslo. Prisen baserer seg på antall kvadratmeter på din av bolig og hva som skal gjøres. Dersom du bestiller ekstra tjenester, som sengetøyskift eller vindusvask, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Sjekk pris her 

 

4 tips til mer miljøvennlig rengjøring hjemme:

Når du skal ta helgevasken, bør du tenke over hvilke produkter og metoder du benytter deg av. Med noen enkle grep kan husvasken bli langt mer skånsom for miljøet. Her er fire enkle tips du bør følge for en mer miljøvennlig husvask.

  1. Bruk kun mikrofiber og lite vann der det er mulig
  2. Dersom du må bruke et rengjøringsmiddel: bruk et produkt uten oljedamp (VOC) og parfyme
  3. Befinner produktet seg i en sprayflaske, bør du spraye direkte på kluten og så nær overflaten som mulig. Slik unngår du spraytåke – altså at produktet henger igjen i luften etter du har sprayet
  4. Gå til innkjøp av en skumsprøyte til produktet ditt. Da pumper du produktet opp til et skum og unngår spraytåken helt. Eventuelt kan du bruke en dynkeflaske. Da kan du dryppe produkt og vann rett på kluten

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Her kan du få flere tips til miljøvennlig rengjøring

Trenger du skreddersydd vaskehjelp i Oslo?

Ønsker du heller å få et skreddersydd tilbud før du bestemmer deg for å bestille vaskehjelp i Oslo? Da kan du enkelt fylle ut vårt skjema via knappen under.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Eller ring oss på 4000 6330.

CityMaid tilbyr også en rekke andre tjenester:

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.