Vaskehjelp i Bergen

Regelmessig vask er bra for boligen din. Det skaper et godt inneklima og en triveligere bolig å være i. Så klart vi kan ta husvasken for deg og gi deg mer tid!

Med fast vaskehjelp fra CityMaid sikres du at boligen din blir skinnende ren. Våre profesjonelle servicemedarbeidere er dyktige og skånsomme mot din boligs materiale og inventar. Trenger du vaskehjelp i Bergen – så hjelper vi deg gjerne.

Har du vurdert fast vaskehjelp i Bergen? Vi får stadig flere kunder som ønsker seg hjemmeservice og fast vaskehjelp. Gi deg selv litt hverdagsferie – la oss ta vasken!

Fast avtale på vaskehjelp i Bergen inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.
Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

CityMaid tar så klart med alt av nødvendig utstyr som kluter, mopper, støvsuger og rengjøringsmidler.

Kontakt oss:

CityMaid Bergen holder til i ærverdige lokaler i Fabrikkgaten 3, gamle Kløverfabrikken, like ved Danmarksplass. Vi har daglig 7-8 glade team ute på oppdrag, og betjener våre kunder raskt, effektivt og med et smil.

Områdene vi betjener: . Sjekk om vi vasker i ditt område her

Adresse: Fabrikkgaten 3, 5059 Bergen
Tlf.nr. direkte: 4831 5862 |Epost: bergen@citymaid.no

Chat

Ta kontakt med oss på chat og få svar kjapt!

Åpningstider:
Mandag – fredag : 08:00-16:00

Start chat


Se hva våre kunder i Bergen sier om oss:

Les mer fra fornøyde kunder


Med fast vaskehjelp fra CityMaid får du tid til øyeblikket. Gi deg selv litt hverdagsferie og la oss ta vasken! Lar du oss ta vasken – får du fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene! Du får mer tid til kos med familien – en god investering.

Trenger du fast vask i Bergen anbefaler vi å ta kontakt med oss.

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører i Bergen – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om vaskehjelp i Bergen

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har så klart med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vask i Bergen? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er så klart godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Du kan også bestille ekstra tjenester som:

Pris:

Du får fast pris på vaskehjelp i Bergen. Prisen baserer seg på antall kvadratmeter på din av bolig og hva som skal gjøres. Dersom du bestiller ekstra tjenester, som sengetøyskift eller vindusvask, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Sjekk pris her 

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

4 tips til mer miljøvennlig rengjøring hjemme:

Når du skal vaske i hjemmet, bør du tenke over hvilke produkter og metoder du benytter deg av. Husvasken kan bli langt mer skånsom for miljøet, bare med noen små endringer. Her er fire enkle tips du kan følge for en mer miljøvennlig husvask.

  1. Bruk kun mikrofiber og lite vann der det er mulig
  2. Dersom du må bruke et rengjøringsmiddel: bruk et produkt uten oljedamp (VOC) og parfyme
  3. Har du produktet i en sprayflaske, bør du spraye direkte på kluten og så nær overflaten som mulig. Da unngår du spraytåke – som du evt. ville ha pustet inn.
  4. Gå til innkjøp av en skumsprøyte til produktet ditt. Da pumper du produktet opp til et skum og unngår spraytåken helt. Eventuelt kan du bruke en dynkeflaske. Da kan du dryppe produkt og vann rett på kluten

Her kan du få du flere tips til miljøvennlig rengjøring

Trenger du et skreddersydd vask i Bergen?

Ønsker du heller å få et skreddersydd tilbud før du bestemmer deg for å bestille vaskehjelp i Bergen? Da kan du enkelt fylle ut vårt skjema via knappen under.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Les mer om våre andre vasketjenester: