Vask julen ut

Rydde julen ut

Blir det mye å rydde opp etter julen og synes du det er kjedelig å vaske selv? Gi deg selv litt hverdagsferie og la oss vaske julen ut. Bestill allerede nå!

Vask julen ut inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Lett overflatevask av lister, karmer, gelendre og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Vask julen ut inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett samt vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Våre avtalevilkår for engangsvask finner du her

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i vask julen ut):

  • Tørrmopping av tak og vegger
  • Vask av vegger
  • Vask av skap/skuffer innvendig
  • Vindusvask (anbefales!)

Vask julen ut

Romjulen er fylt med hyggelige familieselskaper, besøk og masse god og kanskje fet mat. Har du hatt mange gjester, kan det kanskje bli litt mye med både matlaging og vasking av hjemmet. Vi kan hjelpe deg med å vaske julen ut. Få det fint etter julen! Start det nye året med et rent hjem.

Informasjon om Vask julen ut

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Vi vasker julen ut med miljøvennlige vaskemidler

Vi har fokus på miljøvennlige løsninger når vi gjennomfører vask hos våre kunder. Vårt mål er å bruke minst mulig såpe – som regel bruker vi kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring. Vi bruker riktignok såpe på bad og vanskelige flekker på kjøkken. Da bruker vi rengjøringsmidler som er EU-blomstmerkede. Det vil si at produktene tilfredsstiller strenge helse- og miljøkrav.

Vi har også lansert vår egen serie med rengjøringsmidler, slik at du som kunde lett kan få tak i miljøvennlige vaskemidler. Disse kan du for eksempel bruke hvis du på egen hånd skal ta fatt på å vaske julen ut.

Les mer om CityMaid rengjøringsmidler.

Desinfisering med Ozonvann

Normalt bruker våre renholdere såpe og mikrofiberklut når de vasker julen ut, men vi kan skreddersy vasken etter dine behov. Dersom det er ønskelig, kan vi desinfisere alle berøringspunkter med ozonvann og tørr mikrofiber. Ozonvann er et testet, dokumentert og godkjent desinfeksjonsmiddel som rengjør overflater effektivt. Dette er et meget miljøvennlig alternativ til andre produkter, som klor og alkohol. Helt klart noe som bør vurderes dersom du har behov for desinfeksjon i boligen etter julen! Les mer om desinfisering med ozonvann her

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved din vask. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

La oss vaske julen ut for deg – bruk tiden din på andre ting

Slipp styret med å vaske etter jul – la oss vaske julen ut slik at du kan gjøre andre ting. Kanskje har du noen nyttårsforsetter du heller ønsker å starte opp med?

Selv om du vasker huset jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. Og mange synes det rett og slett er kjedelig å vaske huset. Trenger hjemmet ditt en skikkelig husvask etter at juletreet er kastet ut, og julepynten pakket ned, så kan vi hjelpe deg. Er du en av de som synes det er kjedelig å vaske hjemme, og ofte ender opp med å gjøre det litt halvveis? Lar du våre renholdere vaske julen ut, kan du være sikker på at den gjøres ordentlig.

Med en vask julen ut fra CityMaid får du en herlig start på det nye året med et skinnende rent hjem!