CityMaid rengjøringsmidler

Citymaid rengjøringsmidler

CityMaid rengjøringsmidler er vårt eget merke – og nå er det også tilgjengelig for deg som ikke er kunde ennå.

Som vi har blogget om flere ganger tidligere, så bruker vi minst mulig såpe når vi vasker ute hos kunder. Vi bruker for det meste kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring.

Ellers bruker vi EU-blomstmerkede rengjøringsmidler på bad samt vanskelige flekker på kjøkken. De EU-blomstmerkede midlene er imidlertid kun å få kjøpt i store kvantum og engros – derfor har vi lansert rengjøringsmidler med eget brand som vi gjør tilgjengelig for faste kunder men også andre potensielle kunder.

Mer miljøvennlig vask med mindre rengjøringsmidler

Hovedtanken vår med CityMaid rengjøringsmidler er å begrense behovet for såpe i den daglige vasken. Med en skikkelig rens og rengjøring samt impregnering vil smuss, fett og flekker nærmest prelle av og behovet for såpe blir minimal.

Vi introduserer:

Nr. 1: Fug & Flis – et middel som renser og rengjør fliser og fuger på bad og kjøkken

Det er et vanntynnbart biologisk nedbrytbart konsentrat, med naturlig organisk syre. Produktet er et skånsomt og veldig effektivt rengjøringsmiddel for fasader, betongprodukter, teglsteinsfasader, naturstein, keramiske fliser m.m. Effektiv som rengjøring etter fuging av fliser. Rengjør fliser, fjerning av fugeslør, sementfuger samt salt- og kalkavleiringer både innen- og utendørs.

BRUKSOMRÅDER: Fliser, klinker, sementfuger. Kalkutfellinger og fugeslør. Kalkavleiringer i dusj & bad. Fasader betong, teglstein, puss.

Med dette produktet renser du fliser og fuger skikkelig – slik at de blir preppet og klare for impregneringen.

Last ned brukermanual for Fug&Flis her >>

Last ned sikkerhetsdatablad for Fug&Flis her >>

Pris pr stk: 99,-

Nr. 2: Finere Sten og betong – som impregnerer fliser, fuger og betong

Nyeste teknologi innen vann- og oljeavstøtende impregnering, som beskytter skifer, granitt, marmor, natursteinsfliser o.l. samt finere betongoverflater mot olje- og vanninntrenging. Impregneringen kan brukes på nye og gamle overflater, innen- og utendørs. Produktet endrer ikke overflatens struktur, farge eller glans. Gir aktiv beskyttelse mot søling av kaffe, rødvin, oljer og vann.

BRUKSOMRÅDER: Skifer, granitt, marmor, natursteinsfliser o.l.samt finere betongoverflater.  

Last ned brukermanual for Sten&Betong her >>

Last ned sikkerhetsdatablad for Sten&Betong her >>

Pris pr stk: 449,-

 

Kjøp Nr 1 og 2 som en pakke – få Fug&Flis til halv pris!

Pris pr pakke: 499,-
(Ordinær pris i butikk = 978,-)

 

Nr. 3: Daglig Renhold – et drøyt rengjøringsmiddel til bruk til den daglige vasken

Et vanntynnbart rengjøringsmiddel som egner seg til alle vaskbare overflater, innvendig og utvendig.

Områder og overflater som kjøkken, bad, fliser, marmor, parkett, treverk, vinduer, malte-og umalte overflater mm. Rengjøringsmiddelet løser opp hverdagsflekker og fjerner skitt som sukkerholdig søl, og sprut etter matlaging. Produktet gjør overflaten antistatisk og etterlater en ren deilig duft.

Pris pr stk: 119,-
(Produktet er drøyt og varer opp imot 1 år.)

Last ned sikkerhetsdatablad til Daglig Renhold her >>

Rengjøringsmidlene etterlater ikke en fettholdig hinne og med en impregnering vil bad og kjøkken holde seg nytt mye lenger.

Produktene kan foreløpig kun bestilles direkte ved å sende en epost til kundeservice@citymaid.no – men vi har planer om at de kan bestilles via vår bestillingsløsning.