Vask julen ut

Har du hatt mange på besøk i jule- og nyttårshelgen og synes det er kjedelig å vaske selv? La oss vaske julen ut – så kan du heller tenke på dine nye nyttårsforsetter.

Vask julen ut inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Lett overflatevask av lister, karmer, gelendre og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Vask julen ut inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett samt vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Våre avtalevilkår for engangsvask finner du her

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i vask julen ut):

  • Tørrmopping av tak og vegger
  • Vask av vegger
  • Vask av skap/skuffer innvendig
  • Vindusvask (anbefales!)

La oss vaske julen ut for deg!

Romjulen og nyttårshelgen er fylt med hyggelige familieselskaper, besøk og masse god og kanskje fet mat. Har du hatt mange gjester, har det antagelig bli litt mye med både matlaging og vasking av hjemmet. Vi kan hjelpe deg med å vaske julen ut. Start det nye året med et rent hjem.

Informasjon om vasken

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Vi tar vasken med miljøvennlige vaskemidler

Vi har fokus på miljøvennlige løsninger når vi gjennomfører vask hos våre kunder. Vårt mål er å bruke minst mulig såpe – som regel bruker vi kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring. Vi bruker riktignok såpe på bad og vanskelige flekker på kjøkken. Da bruker vi rengjøringsmidler som er EU-blomstmerkede. Det vil si at produktene tilfredsstiller strenge helse- og miljøkrav.

Vi har også lansert vår egen serie med rengjøringsmidler, slik at du som kunde lett kan få tak i miljøvennlige vaskemidler. Disse kan du for eksempel bruke hvis du på egen hånd skal ta fatt på å vaske julen ut.

Les mer om CityMaid rengjøringsmidler.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved din vask. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Lar du oss vaske julen ut for deg – kan du bruke tiden din på andre ting

Slipp styret med å vaske etter jul – la oss ta vasken slik at du kan gjøre andre ting. Kanskje har du noen nyttårsforsetter du heller ønsker å starte opp med?

Selv om du vasker huset jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. Og mange synes det rett og slett er kjedelig å vaske huset. Trenger hjemmet ditt en skikkelig husvask etter at juletreet er kastet ut, og julepynten pakket ned, så kan vi hjelpe deg. Er du en av de som synes det er kjedelig å vaske hjemme, og ofte ender opp med å gjøre det litt halvveis? Lar du våre renholdere vaske julen ut, kan du være sikker på at den gjøres ordentlig.

Med en vask julen ut fra CityMaid får du en herlig start på det nye året med et skinnende rent hjem!