Flyttevask i Trondheim

Når man skal flytte, må det en grundig vask til. Alle kriker og kroker må rengjøres nøye, slik at boligen er klar for nestemann. Rengjøring er heller ikke bare å ta frem vaskeklut og såpe. Mange overflater og materialer krever nemlig korrekt behandling for å ikke bli ødelagt. Ved å la profesjonelle servicemedarbeidere fra CityMaid ta jobben, sikres du at hele boligen blir rengjort på korrekt måte. Du får også frigjort mye tid som du heller kan bruke på de andre viktige tingene rundt flytting.

La oss ta flyttevasken – gi deg selv litt hverdagsferie. Få et skreddersydd tilbud på flyttevask i Trondheim, eller sjekk pris og bestill i dag!

En standard flyttevask i Trondheim inkluderer:

Støvsuging av tepper og gulv

Grundig støvtørking og vask av tilgjengelige flater.

Panelvegger: vi bruker mer tid på å støvtørke samt vaske vegger med
panel enn glatte vegger. Ekstra tid tas på timer i tillegg. Les forøvrig våre avtalevilkår
Da sprinkleranlegg lett kan utløses ved mekanisk stress, rengjør vi dessverre ikke vegger eller tak som har dette montert. Andre vegger i boligen uten anlegg, rengjøres i henhold til avtalen.

Vask utvendig og innvendig av skap og skuffer

Ved flyttevask utføres også en standard hvitevareservice som inkluderer et kombinert kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og en stekeovn med tilhørende kjøkkenvifte. Kjøkkenvifte vaskes med fettfjerningsmiddel og kan kjøres i oppvaskmaskin etter avtale. Dersom du har komfyr med pyrolyse må pyrolyse kjøres kvelden før vi kommer, slik at vi best kan rengjøre komfyren.

Vask av øvrige hvitevarer som vaskemaskin, tørketrommel og lignende kan bestilles ekstra. Hva som inngår i hvitevarevasken står grundig forklart i våre våre avtalevilkår)

Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser, utvendig og innvendig. Har du doble eller koblede vinduer, sprosser eller vinduslemmer kan prisen avvike. Prisen inkluderer ikke innglasset balkong eller glassrekkverk på veranda. Dette tas som en tilleggstjeneste på timespris. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.

For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter.

Vi tilbyr også vindusvask som en egen tjeneste, les mer her.

Herunder toalett, dusj/badekar, inkl. sluk og vifte. Det vaskes nede i sluk der sluket er tilgjengelig. Kun utvendig vask av vifter. Fjern fastmonterte fronter på badekar/dusj for å sikre at vi kommer til.

Vi tørrmopper tak, da vask kan medføre skjolder som kan gjøre det nødvendig å male taket i etterkant. Dersom du allikevel ønsker vask av tak, gjøres dette på kundens eget ansvar. Ta kontakt dersom du ønsker vask. Da sprinkleranlegg lett kan utløses ved mekanisk stress, rengjør vi dessverre ikke tak som har dette montert. Andre tak i boligen uten anlegg, rengjøres i henhold til avtalen.

Gi oss beskjed dersom taket ditt har stukkatur i gips, da dette tar mer tid å støvtørke.

Tepperens tas kun på forespørsel.

Slipp stresset med flyttevask

Flyttevasken er noe mange gruer seg til. Med en flyttevask fra CityMaid får du profesjonell nedvask av din bolig. Sporene etter deg fjernes på best mulig måte, slik at neste beboer kan flytte inn i et skinnende rent hjem. Våre renholdere gjennomfører en grundig rengjøring av boligen, inkludert bad, kjøkken, gulv, tak, vegger og vinduer. Med kvalitetsgaranti kan du være trygg på at vi utfører arbeidet profesjonelt og med høy grad av kvalitet i hele Trondheim og omegn. Ønsker du tilleggstjenester som tepperens, kan dette inkluderes på forespørsel.

Vi tar gjerne flyttevasken for deg, slik at du kan konsentrere deg om andre ting – for eksempel å flytte inn i din nye bolig.

Profesjonell flyttevask med garanti – i Trondheim og omegn

CityMaid Trondheim holder til i hyggelige lokaler på Tiller like ved forbrenningsanlegget. Vi har til daglig inntil seks glade team ute på oppdrag både i private boliger og hos bedrifter. Vår administrasjon består av to serviceinnstilte personer som med glede hjelper deg.

Områdene vi betjener: Trondheim sentrum og nærområdene rundt. Sjekk om vi vasker på ditt postnummer

Ta kontakt i dag:

Adresse: Østre Rosten 84F, 7075 Tiller
Tlf.nr. direkte: 4831 5864 | Epost: trondheim@citymaid.no

 

Start chat

Chat

Ta kontakt med oss på chat og få svar innen 60 sekunder!

Åpningstider:
Mandag – fredag : 08:00-16:00

La CityMaids profesjonelle servicemedarbeidere ta flyttevasken

Flyttevask kan være en vanlig kilde til uenighet ved overtagelse av ny bolig, og det er ikke nødvendigvis slik at alle har den samme forståelsen av hva som er godt nok. I noen tilfeller kan mangelfullt vedlikehold av boligen gjøre flyttevask utfordrende. Dessverre er det ikke alle flekker som er mulige å vaske bort! Så lenge man har opprettholdt et normalt vedlikehold mens man har bodd der, skal det riktignok ikke være noe problem for våre renholdere å få til en god flyttevask.

Så hva kan du forvente ved en flyttevask som blir utført av profesjonelle? Under kan du lese hva som menes med normalt vedlikehold av en bolig – og hva som betegnes som tilleggstjenester til vår flyttevask.

Lurer du på hva du kan forvente når du setter bort flyttevasken til et vaskebyrå?

Vennligst les våre Avtalevilkår for alle detaljer, så unngår vi misforståelser!

Viktig informasjon om flyttevask i Trondheim

 • Egne flytteteam: CityMaid har 30 års erfaring med flyttevask og egne team som tar flyttevasken.
 • Vi tar så klart med rengjøringsutstyr: Teamet har med eget rengjøringsutstyr til flyttevask som mopper, kluter, støvsuger, skraper og verneutstyr. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler.
 • Hva blir vasket?: En standard flyttevask er innvendig vask av din bolig – basert på antall kvm du oppgir. Utvendig vask av terrasse, eksterne boder og garasje er følgelig ikke inkludert i dette. Dersom du ønsker dette kostet/vasket, må dette oppgis i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss i forkant.
 • Hvordan beregner vi pris? Vi beregner pris på flyttevask basert på en tom og normalt vedlikeholdt bolig. Er boligen møblert eller nettopp pusset opp – ta kontakt for pristilbud.
 • Er det mørkt i boligen? Har du en eller flere gode arbeidslamper som kan lyse opp rommet som vaskes, er det kjempefint, så ser vi bedre hva vi holder på med. Har du ikke arbeidslamper, så kan vi avtale at vi tar det med.
 • Planlegg og bestill i tide: Mange har overlevering av boligen den siste eller første dagen i måneden. Få flyttevasken den dagen du ønsker ved å bestille tidlig.
 • Skriftlig avtale: Du får så klart skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Hva må du som kunde sørge for før flyttevasken: At det er tilstrekkelig med varme i boligen, samt sikre tilgang til varmt vann og strøm – slik at vi får utført vasken.
 • Når kommer faktura? Bankkort vil bli trukket automatisk fortløpende etter vasken er utført. Har du valgt faktura vil denne bli sendt ut så raskt som mulig og innen én uke etter vasken er utført.
 • Hvor vi vasker: Vi tar flyttevask i Oslo, Stavanger, Bergen, Drammen, Trondheim, Kristiansand, Sarpsborg og Sandefjord samt områdene rundt byene.
 • Hvor lang tid tar en flyttevask? Tiden det tar å utføre vasken avhenger av boligstørrelsen, men vi tilpasser alltid antall renholdere etter størrelse og mengde arbeid.

Hva koster en flyttevask?

Prisen på vår flyttevask i Trondheim beregnes basert på antall kvadratmeter som skal vaskes. Et kjøretillegg legges også til. Du ser din pris når du har lagt inn din informasjon på våre bestillingssider. Hvor lang tid en flyttevask tar avhenger helt på størrelsen på din bolig, og vi tilpasser antall renholdere etter størrelse og mengde arbeid, slik at jobben blir grundig gjort.

Vi beregner pris på flyttevask i Trondheim basert på en tom og normalt vedlikeholdt bolig. Dersom boligen er møblert eller nettopp har blitt pusset opp, så kan du ta kontakt med oss for å få et eget pristilbud.

Flyttevask i Trondheim kommer med fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – det betyr at du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved flyttevasken. På grunn av GDPR kan vi kun forholde oss til den som har bestilt og fått utført flyttevask.

CityMaid vil forbeholde seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Dersom oppdraget blir utført siste virkedag før helg eller helligdag og det er behov for oppretting, vil CityMaid ta kontakt for å avtale tidspunkt for dette nærmeste virkedag.

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Hvordan forberede boligen til flyttevask?

Dersom du har  hatt et normalt vedlikehold av boligen din gjennom årene, legger du et godt grunnlag for at våre renholdere kan utføre en god flyttevask. Sørg videre for at det er tilstrekkelig med varme i boligen, og pass på at det er tilgang til varmt vann og strøm – slik at vi får gjennomført vasken.

Har du noen gode arbeidslamper som kan lyse opp rommet mens vi vasker, så er det kjempefint. Da ser vi bedre hva vi holder på med. Dersom du ikke har arbeidslamper, kan vi riktignok avtale at vi tar det med.

Vi er opptatt av våre fornøyde kunder

[testimonial_view id=»3″]

Trenger du et skreddersydd tilbud på flyttevask i Trondheim?

I noen tilfeller kreves det noe mer enn vår standard flyttevask. Ønsker du heller å få et skreddersydd tilbud før du bestemmer deg for å bestille, kan du fylle ut vårt skjema via knappen under.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.