Vaskehjelp i Trondheim

Få profesjonell vaskehjelp i Trondheim. Vi leverer så klart en miljøvennlig vask med fornøydhetsgaranti. Kontakt oss i dag for å bestille vaskehjelp.

Regelmessig vask er bra for boligen din. Det skaper et godt inneklima og en triveligere bolig å være i. Med fast vaskehjelp fra CityMaid sikres du at boligen din blir skinnende ren. Våre profesjonelle servicemedarbeidere er dyktige og skånsomme mot din boligs materiale og inventar. Trenger du vaskehjelp i Trondheim – så hjelper vi deg gjerne.

Fast avtale på vaskehjelp i Trondheim inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.
Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

CityMaid tar selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr som kluter, mopper, støvsuger og rengjøringsmidler.

Ta kontakt i dag:

Adresse: Østre Rosten 84F, 7075 Tiller
Tlf.nr. direkte: 483 15 864 | Epost: trondheim@citymaid.no

 

Chat

Ta kontakt med oss på chat og få svar raskt!

Åpningstider:
Mandag – fredag : 08:00-16:00

Start chat

CityMaid Trondheim holder til i hyggelige lokaler på Tiller like ved forbrenningsanlegget. Vi har til daglig inntil 6 glade team ute på oppdrag både hos private og bedrifter. Vår administrasjon består av to serviceinnstilte personer som med glede hjelper deg.

Områdene vi betjener: Trondheim sentrum og nærområdene rundt. Sjekk om vi vasker på ditt postnummer

Ønsker du vaskehjelp som vasker hjemmet ditt fast? Det er stadig flere som skaffer seg fast vaskehjelp og mange som ønsker å benytte seg av våre tjenester. Med en vaskehjelp som vasker fast hjemme hos deg vil du få mer fritid! Få mer tid til familie og venner – la oss ta vasken for deg.


Se hva våre kunder i Trondheim sier om oss:

Les mer fra fornøyde kunder


Fornøydhets- og kvalitetsgaranti

Vi har kvalitetsgaranti på all vask vi utfører i Trondheim – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om vaskehjelp i Trondheim

  • Vi tar så klart med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vaskehjelp i Stavanger? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er så klart godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Vi har også ekstra tjenester som:

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.

Vaskehjelp i Trondheim etter dine behov

Ingen hjem er like og har individuelle behov når det kommer til rengjøring. Er det husdyr eller aktive barn løpende rundt i boligen, bør det antagelig vaskes oftere enn i roligere husstander. Og er man mer hjemme på grunn av for eksempel hjemmekontor, blir det også mer støvete og skittent. Uansett hvordan hverdagen ser ut i ditt hjem, vil vaskehjelp gjøre den enklere. Kom hjem fra jobb og gjør andre ting med god samvittighet!

Velg selv om du ønsker vask hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke. Bestill de tilleggstjenestene du trenger – for eksempel skift av sengetøy eller vask av komfyr. Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøring du ønsker i din bolig. Vi kan skreddersy vår tjeneste slik at du får nøyaktig det du trenger.

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Pris på vaskehjelp:

Du får fast pris på vask i Trondheim. Prisen avhenger av boligens størrelse og hva som skal gjøres. Du kan sjekke pris og bestille selv på vår bestillingsløsning Prisen du får opp er pris pr gang.

Trenger du et skreddersydd tilbud på vaskehjelp i Trondheim?

Ønsker du heller å få et skreddersydd tilbud før du bestemmer deg for å bestille, kan du fylle ut vårt skjema via knappen under.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Eller ring oss på 4000 6330.

Mer om våre andre tjenester her: