Vaskehjelp i Stavanger

Stavanger

Trenger du vaskehjelp i Stavanger eller i området rundt?

Regelmessig vask er bra for boligen din. Det skaper et godt inneklima og en triveligere bolig å være i. Med fast vaskehjelp fra CityMaid sikres du at boligen din blir skinnende ren. Våre profesjonelle servicemedarbeidere er dyktige og skånsomme mot din boligs materiale og inventar. Trenger du vaskehjelp i Stavanger – så hjelper vi deg gjerne.

La oss ta vasken – så får du tid til andre ting! Sjekk pris på vask og bestill i dag!

Fast avtale på vaskehjelp i Stavanger inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.
Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

CityMaid tar selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr som kluter, mopper, støvsuger og rengjøringsmidler.

Ta kontakt med oss:

Adresse: Luramyrveien 19, 4313 Sandnes
Tlf.nr. direkte: 4831 5863 | Epost: stavanger@citymaid.no

CityMaid sin avdeling i Stavanger har kontorer like ved Kvadrat kjøpesenter i Sandnes. Vi er en sammensveiset gjeng  på ca 25 damer som har som mål å yte vårt aller beste for at du skal få en lettere hverdag. Vi har ca 300 faste kunder, og vi utfører i snitt ca 35 engangsoppdrag i måneden. Det kan være store flyttevasker, eller noen som ønsker at vi skal pusse sølvtøyet før jul. Vi utfører også fast rengjøring av kontorer og fellesområder i borettslag og i sameier.

Chat

Ta kontakt med oss på chat og få svar innen 60 sekunder!

Åpningstider:
Mandag – fredag : 08:00-16:00

Start chat

Ønsker du fast vaskehjelp i Stavanger kan vi gi deg et tilbud som passer deg og din bolig.


Se hva våre kunder i Stavanger sier om oss:

Les mer fra fornøyde kunder


Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om vaskehjelp i Stavanger

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vask i Stavanger? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

I tillegg kan du bestille ekstra tjenester som:

Med fast vaskehjelp fra CityMaid får du tid til øyeblikket. Gi deg selv litt hverdagsferie og la oss ta vasken! Lar du oss ta vasken – får du fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene! Du får mer tid til kos med familien – en god investering.

Trenger du fast vaskehjelp i Stavanger anbefaler vi å ta kontakt med oss.

Lurer du på noe? Her kan du lese ofte stilte spørsmål med svar >>

Pris:

Du får fast pris på vaske i Stavanger. Prisen avhenger av boligens størrelse og hva som skal gjøres i boligen. Dersom du bestiller ekstra tjenester, som sengetøyskift eller vindusvask, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Sjekk pris her

Ønsker du å få et skreddersydd tilbud? Klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på 4000 6330.

Vask med miljøvennlige vaskemidler

Vi har fokus på miljøvennlige løsninger når vi vasker hos våre kunder. Vårt mål er å bruke minst mulig såpe – som regel bruker vi kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring. Vi bruker riktignok såpe på bad og vanskelige flekker på kjøkken. Da bruker vi rengjøringsmidler som er EU-blomstmerkede. Det vil si at produktene tilfredsstiller strenge helse- og miljøkrav.

Vi har også lansert vår egen serie med rengjøringsmidler, slik at du som kunde lett kan få tak i miljøvennlige vaskemidler. Disse kan du for eksempel bruke dersom du på egen hånd skal ta husvasken.

Les mer om CityMaid rengjøringsmidler.

Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn!

Trenger du et skreddersydd tilbud på vaskehjelp i Stavanger?

Ønsker du heller å få et skreddersydd tilbud før du bestemmer deg for å bestille, kan du fylle ut vårt skjema via knappen under.
Få et tilbud >>

Les mer om våre andre tjenester her: