Vaskehjelp i Drammen

Trenger du vaskehjelp i Drammen, har du kommet til rett sted! Så klart vi kan ta vasken for deg og gi deg mer tid.

Regelmessig vask er bra for boligen din. Det skaper et godt inneklima og en triveligere bolig å være i. Med fast vaskehjelp fra CityMaid sikres du at boligen din blir skinnende ren. Våre profesjonelle servicemedarbeidere er dyktige og skånsomme mot din boligs materiale og inventar. Trenger du vaskehjelp i Drammen – så hjelper vi deg gjerne.

Synes du det er kjedelig å vaske selv? La oss ta vasken!  Sjekk pris og bestill vaskehjelp i Drammen i dag.

Fast avtale på vaskehjelp i Drammen inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.
Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

CityMaid tar selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr som kluter, mopper, støvsuger og rengjøringsmidler.

Kontakt oss for vaskehjelp i Drammen

Lierstranda 82, 3400 Lier
Tlf.nr. direkte: 4831 5861
Epost: drammen@citymaid.no

Chat

Ta kontakt med oss på chat og få kjapt svar!

Åpningstider:
Mandag – fredag : 08:00-16:00

Start chat

Har du vurdert fast vaskehjelp i Drammen? Vi får stadig flere kunder som ønsker seg fast vaskehjelp. Gi deg selv litt hverdagsferie – la oss ta vasken!

 


Se hva våre kunder i Drammen sier om oss:

Les mer fra fornøyde kunder


Gi deg selv litt hverdagsferie

Med fast vaskehjelp i Drammen fra CityMaid får du mer tid til andre ting. Lar du oss ta vasken, får du fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene! Du får mer tid til kos med venner og familie – en veldig god investering som du ikke vil angre på.

Trenger du fast vaskehjelp i Drammen, så anbefaler vi at du tar kontakt med oss.

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om vaskehjelp i Drammen

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har så klart med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vaskehjelp i Drammen? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er så klart godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

I tillegg kan du bestille ekstra tjenester som:

Du bestemmer selv i din serviceavtale hva som skal vaskes/gjøres: 

Pris:

Du får fast pris på vaskehjelp i Drammen. Prisen baserer seg på antall kvadratmeter på din av bolig og hva som skal gjøres. Dersom du bestiller ekstra tjenester, som sengetøyskift eller vindusvask, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Sjekk pris her 

Ønsker du å få et skreddersydd tilbud? Klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på 4000 6330.

Vaskehjelp i Drammen etter dine behov

Alle hjem er forskjellige, med individuelle behov når det kommer til rengjøring. Dersom du har husdyr eller aktive barn løpende rundt i hjemmet, må det sannsynligvis vaskes oftere enn i boliger uten barn. Det samme gjelder i perioder der man er mye hjemme; det blir mer støvete og skittent desto mer man oppholder seg i boligen. Uansett hvordan hverdagen ser ut i ditt hjem, vil fast vaskehjelp gjøre den enklere. Kom hjem fra jobb og legg deg på sofaen med god samvittighet!

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Velg selv

Du kan selv velge om du ønsker vask hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke. Bestill de tilleggstjenestene du trenger – for eksempel skift av sengetøy eller vindusvask. Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøring du ønsker i din bolig. Vi skreddersyr vår tjeneste slik at du får nøyaktig det du trenger.

Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatt, med forsikring og tarifflønn. De har fått grundig opplæring og oppfølging underveis. Alle CityMaids tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Det er trygt og enkelt å bruke oss til fast vaskehjelp i Drammen.

Trenger du et skreddersydd tilbud på vaskehjelp i Drammen?

Ønsker du heller å få et skreddersydd tilbud før du bestemmer deg for å bestille, kan du fylle ut vårt skjema via knappen under.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Våre andre vasketjenester i Drammen kan du lese mer om her:

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.