Utvask av leilighet

Det er mye å tenke på når du skal utføre en utvask av leilighet. Det er viktig at hele leiligheten er grundig rengjort, slik at du unngår krangel med utleier eller kjøper. Man har ofte mye annet å fokusere på rundt flyttingen, så utvasken kan oppleves stressende. Ved å la CityMaid ta utvasken, sørger du for at leiligheten blir grundig og profesjonelt rengjort. La oss dekke dine renholdsbehov, slik at du kan fokusere på alt det andre i flytteprosessen.

Hva som inkluderes i en utvask av leilighet

Gulv og tepper støvsuges

Grundig støvtørking og vask av tilgjengelige flater.

Panelvegger er mer tidkrevende å støvtørke og vaske, og det brukes derfor mer tid her. Den ekstra tiden vi bruker, regnes som tilleggstimer. Les forøvrig våre avtalevilkår

Vask utvendig og innvendig av skap og skuffer

Ved flyttevask utføres også en standard hvitevareservice som inkluderer et kombinert kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og en stekeovn med tilhørende kjøkkenvifte. Kjøkkenvifte vaskes med fettfjerningsmiddel og kan kjøres i oppvaskmaskin etter avtale. Dersom du har komfyr med pyrolyse må pyrolyse kjøres kvelden før vi kommer, slik at vi best kan rengjøre komfyren.

Vask av øvrige hvitevarer som vaskemaskin, tørketrommel og lignende kan bestilles ekstra. Hva som inngår i hvitevarevasken står grundig forklart i våre våre avtalevilkår)

Ved utvask av leilighet inkluderer standard vindusvask utvendig og innvendig rengjøring av vinduer uten sprosser. Gitt pris kan avvike noe hvis dine vinduer er koblede, doble eller har sprosser og vinduslemmer. Har du innglasset balkong eller glassrekkverk, vil det påføre en tilleggskostnad. Ta kontakt for en skreddersydd avtale.

For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter.

Ønsker du fast vindusvask les mer her.

Herunder toalett, dusj/badekar, inkl. sluk og vifte. Det vaskes kun nede i sluk der sluket er gjort tilgjengelig. Vi utfører kun utvendig vask av vifter. Fjern fastmonterte fronter på badekar/dusj for å sikre at vi kommer til.

Vi tørrmopper tak, da vask kan medføre skjolder som kan gjøre det nødvendig å male taket i etterkant. Dersom du allikevel ønsker vask av tak, gjøres dette på kundens eget ansvar. Ta kontakt dersom du ønsker vask.

Vennligst gi oss beskjed dersom taket ditt har stukkatur i gips, da dette tar mer tid å støvtørke.

Tepperens tas kun på forespørsel.

Våre avtalevilkår for flyttevasken finner du her

Utvask med kvalitets- og fornøydhetsgaranti

Det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd med utvasken vi gjør. Derfor har vi alltid fornøydhets- og kvalitetsgaranti når vi vasker din leilighet. Hvis du er misfornøyd med resultatet, kan du gi oss beskjed innen 48 timer over telefon eller e-post.

Har du meldt inn et avvik, forbeholder vi oss retten til å gjøre utbedringer – helt kostnadsfritt for deg så klart!

Vi vil ta kontakt for å avtale egnet tidspunkt for utbedring, hvis oppdraget ble utført rett før helg eller helligdag.

Hvorfor la CityMaid ta utvask av leiligheten for deg?

Utvask av leilighet er noe som ofte kan forårsake diskusjoner mellom leietager og utleier eller kjøper og selger. Kravet til hva som kreves er dårlig definert i lovverket, så det er ikke rart folk kan ha forskjellige forståelse av hva som er godt nok. Loven sier at «Når kjøparen overtek bruken av eigendomen, skal romma vere rydda og reingjorte. Eigendomen skal også ellers vere rydda.»

Ved å la CityMaid utføre utvasken, sikrer du deg en profesjonell utført vask med garanti. Du kan dermed slappe helt av, og vite at jobben blir grundig gjort. Leiligheten vaskes og rengjøres grundig, og blir helt klar for at en ny person skal flytte inn.

Les mer om hva du kan forvente ved å la et byrå ta utvasken.

La oss i CityMaid ta oss av utvasken av din leilighet – så du kan fokusere på alt annet rundt flytteprosessen!

Bestill utvask

Hva koster utvask av leilighet?

Prisen på utvask av leilighet varierer ut i fra antall kvadratmeter din bolig er på. Vi tilbyr alltid en proff utvask til en konkurransedyktig pris.

Du kan finne oversikten over hva som er inkludert i en standard utvask av leiligheter over. Det er bare å ta kontakt hvis du ønsker å skreddersy utvasken.

Vi bruker miljøvennlige rengjøringsmidler til utvask

Det er viktig for oss i CityMaid at rengjøringsmidlene vi bruker i din leilighet er miljøvennlige. Dette gjør vi gjennom å hovedsakelig bruke mikrofiberklut og vann, slik at vi kan minimere bruken av såpe. På bad, toalett og kjøkken bruker våre servicemedarbeidere miljøvennlig såpe på vanskelige flekker. Våre rengjøringsmidler bærer EU Ecolabel stempel, som er EU sitt offisielle miljøstempel. Alle disse produktene må tilfredsstille strenge miljø- og helsekrav.

Tenker du å rengjøre selv, men ønsker rengjøringsmidler som er miljøvennlige? Hos oss kan du få tak i CityMaids egne miljøvennlige rengjøringsmidler. Her kan du lese mer om CityMaids egne produkter.

Vi er også en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift.

Informasjon om utvask av leilighet

 • Vi har egne servicemedarbeidere som utfører utvasker.
 • Våre servicemedarbeidere tar med eget utstyr for å gjennomføre utvasken.
 • Hele leiligheten din blir rengjort innvendig. Ønsker du enkel rengjøring av boder, garasje og terrasse kan dette bestilles som tillegg.
 • Prisen på utvask er beregnet på en normalt vedlikeholdt og tom leilighet. Ta kontakt med oss hvis du nettopp har pusset opp eller har en møblert leilighet.
 • Er leiligheten uten lys? Sett gjerne frem gode arbeidslamper til våre servicemedarbeidere. Slik kan vi forsikre oss om at utvasken blir grundig og nøye utført. Vi kan også avtale å medbringe egne arbeidslamper hvis det er nødvendig.
 • Vi anbefaler at du bestiller utvask av leiligheten din i god tid før utflytting.
 • Du vil alltid få en skriftlig avtale fra oss før utvasken starter. Dersom du bestiller via nett, finner du avtalen beskrevet i vilkårene for bestilling.
 • Før utvasken må du sørge for at det er nok varme i boligen og sikker tilgang til strøm og varmt vann.
 • Betaler du utvasken med bankkort, blir beløpet automatisk trukket etter utvasken av leiligheten. Ønsker du å bestille med faktura, blir den sendt til deg innen én uke etter oppdraget.

Dette sier våre kunder om oss

Tenker du å ta utvasken selv? Dette er våre råd

For å unngå konflikt med kjøper eller utleier, er det viktig at du vasker leiligheten grundig. De nye som flytter inn bør ikke se tidligere spor av deg, så sørg for en skinnende ren leilighet. Husk at en utvask av leilighet krever mye mer enn en vanlig ukesvask.

Vi anbefaler at du følger denne sjekklisten for å oppnå best resultat av utvasken:

 • Rengjør ventiler og vifter på kjøkken og bad nøye.
 • Sørg for at alle hvite- og brunevarer er nøye rengjort.
 • Vask alle overflater og tørrmopp taket.
 • Rens sluket på kjøkkenet, badet og vaskerommet.
 • Vask under, bak og over alle hvitevarer som følger med leiligheten.
 • Sørg for at skap, skuffer og vinduer er grundig rengjort innvendig og utvendig.
 • Fjern aske, sot og annet skitt fra ildsteder.
 • Rydd alle eksterne arealer som bod, balkong og terrasse.

Få flere nyttige råd om utvask i våre artikler

[pt_view id=»97c245c0v3″]