Konverteringsspesialist Marianne Moe hos Right Brain har kreative og ofte lange arbeidsdager. Derfor er hun glad for å slippe å tenke på rengjøringen hjemme, som CityMaid tar seg av.  – Vaskehjelp som frynsegode er det beste frynsegodet arbeidsgiveren min kunne gitt meg, sier hun.

CityMaid er en av få rengjøringsselskaper som kan tilby kundene rengjøring både på jobb og hjemme. Stadig flere arbeidsgivere ser fordelen i å benytte seg av denne muligheten.

En av dem er Right Brain i Oslo, som gjør at Marianne ikke lenger trenger å tenke på rengjøringen som skal gjøres – eller skulle vært gjort.

– Det frigjør tid og energi, og ikke minst tankevirksomhet. Nå slipper jeg å ha dette hengende over meg. Jeg kan heller bruke tiden på mer lystbetonte arbeidsoppgaver, samt på barna, sier hun.

Marianne forteller at to hyggelige kvinner fra CityMaid kommer innom hver 14. dag, og hun har bare positivt å si om dem:

– For det første gjør de en super jobb, huset er skinnende rent hver gang de har vært hos meg. I tillegg er de veldig hyggelige og serviceinnstilte. Er det noe spesielt jeg ønsker de skal gjøre i tillegg til den avtalte rengjøringen, kan jeg bare skrive det på en lapp før jeg drar på jobben.

– Som sagt, vaskehjelp som frynsegode er helt gull for meg!

Gir lojale ansatte

Right Brains daglig leder Joachim Furuseth legger ikke skjul på at det er en ”baktanke” i å gi de ansatte gratis rengjøringshjelp. Det gir både økt fleksibilitet og ikke minst lojalitet, sier han.

– Det er vår humankapital som utgjør selskapets verdi. Derfor ønsker vi å tilby de ansatte et ekstraordinært arbeidsmiljø som gir dem lyst til å bidra litt ekstra når det er behov. Og så tenker de seg  forhåpentligvis om mange ganger om de blir fristet av andre arbeidsgivere. Vaskehjelp hjemme er en av flere ytelser de får. Det er en svært liten kostnad for bedriften i forhold til hva det gir tilbake.

Right Brain + CityMaid = sant 🙂 F.v. Vibeke Scavenius, Digital Markedsfører hos CityMaid og Joachim Furuseth, Daglig leder hos Right Brain

Vasker på jobben

CityMaid tar seg også av vaskingen av Right Brains lokaler i Torggata 17B i Oslo, og Joachim forteller at han er svært fornøyd med kundeforholdet.

– I tillegg til at det blir rent, sørger de også for at det er tørkepapir, toalettpapir, såpe etc, som gjør at jeg kan gi slipp på slike oppgaver. Det gjør min arbeidsdag langt mer effektiv enn tidligere, sier han.

Han berømmer samtidig CityMaid for at de har en nær oppfølging med den enkelte kunde til tross for at de er en stor bedrift, og at de er kjappe på ballen når de får tilbakemeldinger.

– At de er miljøvennlige i alt de foretar seg, er selvsagt også et stort pluss. Jeg kan trygt anbefale CityMaid til andre, sier han.

Konvertering av trafikk

Right Brain ble etablert i 2017, hadde 5 ansatte og kunne tilby tjenester innen fagområdet «konverteringsoptimalisering”, eller «CRO» som det heter på fagspråket. De jobbet med analyse, testing og brukerundersøkelser for å skape bedre kundeopplevelser på nett.