Er du klar for ny start i 2024? Selv om romjulen er en tid for hvile og familietid – er det også en tid mange bruker på å tenke over året som har gått og hvilke mål man ønsker å sette seg for det kommende året. Det vanligste målet mange setter seg, er å trene mer og få bedre helse.

Under kan du sjekke ut våre tips til hvordan du kan få mest ut av ny motivasjon og energi for å realisere målene dine i 2024.

Få en ny start i 2024

 1. Sett deg flere delmål:
  Ett hårete mål kan være vanskelig å jobbe mot. Å sette enkle delmål med premier i starten, kan gjøre det enklere å holde driven helt frem! Kontinuitet er nemlig selve nøkkelen for bedre helse.
 2. Team opp:
  Utfordre noen til å bli med på målene. En felles gåtur i uken, eller gå trappene på jobb? Dere må ikke nødvendigvis gjøre det sammen. Du kan sende et bilde eller en sms slik at dere kan feire små seiere og holde motivasjonen oppe.
 3. Sett det inn i kalenderen:
  Det høres banalt ut, men om du finner den halvtimen i kalenderen og setter av tid med varsel, øker mulighetene for at du får det gjort. Kanskje er det den siste dytten over dørstokkmila?
 4. Hold det enkelt:
  Fokuser på et til maks to mål samtidig. Få jobbet det inn i hverdagen, slik at det blir en rutine. Er det først en vane, er den enklere å beholde 🌟

Vi vet at veien til suksess ikke alltid går rett frem. Dersom du trenger litt hjelp og mer tid på veien, så hjelper vi mer enn gjerne til med å ta husvasken for deg. Da har du i hvert fall én ting mindre å tenke på for å nå dine mål.

Sjekk pris på vask


Denne artikkelen har blitt skrevet sammen med Frami.eco. Frami er en app som hjelper deg med rammene som skal til for å nå målene dine, dele aktivitet og feire andres suksess. I tillegg får du premier underveis.

Vi ønsker deg en fortsatt fin romjul og ett deilig nytt år! Vi heier på deg ✨