Vaskehjelp i Østfold

Trenger du vaskehjelp i Østfold og området rundt?

La oss ta vasken – så får du tid til andre ting! Få et tilbud – eller sjekk pris og bestill i dag!

Fast avtale på vaskehjelp i Østfold inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.
Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

CityMaid tar så klart med alt av nødvendig utstyr som kluter, mopper, støvsuger og rengjøringsmidler.

Kontakt oss for fast vaskehjelp i Østfold:

I den vakre byen Sarpsborg ligger CityMaid sitt kontor som betjener kunder i hele Østfold. Det var naturlig å etablere vårt kontor her i og med at Sarpsborg er Østfolds fylkeshovedstad. Våre kunder bor i hele Østfold og 3 team jobber hver dag for å utføre alle serviceoppdragene CityMaid har i området.

Områdene vi betjener: Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Skiptvedt, Mysen, Son, Vestby, Eidsberg, Rygge, Tomer, Hvidsten, Skjeberg, Torp Råde, Kråkerøy, Sellebakk, Gressvik, Rolvsøy, Yven, Manstad, Engelsviken, Borgenhaugen.

Adresse: Knut Bryns vei 9, 1722 Sarpsborg
Tlf.nr. direkte: 4831 5865 |Epost: fredrikstad@citymaid.no

Chat

Ta kontakt med oss på chat og få svar innen 60 sekunder!

Åpningstider:
Mandag – fredag : 08:00-16:00

Start chat

Har du vurdert fast vaskehjelp i Østfold? Det er flere som benytter seg av vårt tilbud om fast vaskehjelp og våre vasketjenester.


Se hva våre kunder i Østfold sier om oss:

Les mer fra fornøyde kunder


Vurdert fast vaskehjelp i Østfold?

En fast vaskehjelp i hjemmet vil gi deg og familien mer fritid! CityMaid hjelper deg ut av tidsklemma med god samvittighet. Lar du oss ta vasken, kan du gi deg selv litt hverdagsferie! Du får frigitt mer tid til kos med familien – og slipper å stresse med husvasken.

Trenger du vaskehjelp i Østfold anbefaler vi å ta kontakt med oss.

Vi tilbyr også ekstra tjenester som:

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om vaskehjelp i Østfold

  • Vi tar så klart med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vaskehjelp i Østfold? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er så klart godkjent vaskebyrå og har alle forsikringer i orden. Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Pris:

Du får fast pris på vaskehjelp i Østfold. Prisen avhenger av boligens størrelse og hva du ønsker vasket. Dersom du bestiller ekstra tjenester, som sengetøyskift eller vindusvask, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Prisen du får opp er pris pr gang.

Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatt, med forsikring og tarifflønn. De har fått grundig opplæring og oppfølging underveis. Alle CityMaids tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Det er trygt og enkelt å bruke oss til fast vaskehjelp i Østfold.

Trenger du et skreddersydd tilbud?

Ønsker du heller å få et skreddersydd tilbud før du bestemmer deg for å bestille, kan du fylle ut vårt skjema via knappen under.

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Eller ring oss på 4000 6330.

Ønsker du å vite mer om våre andre tjenester, kan du lese mer her:

Lurer du på noe annet?

Se vår FAQ-side

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.