Tilleggstjenester – informasjon

Her får du en oversikt over våre tilleggstjenester og informasjon om hva som er inkludert i de forskjellige tjenestene. For engangsoppdrag på timer faktureres brukt tid avrundet til nærmeste påbegynte kvarter

Klikk på type vask eller plusstegnet.

Bestill tilleggstjenester her

Du kan bestille sengetøyskift av en eller flere senger, doble og/eller enkle.

Vindusvasken inkluderer vask av standard enkle vinduer uten sprosser, utvendig og innvendig.

Tillegg i prisen:

  • Doble eller koblede vinduer, sprosser eller vinduslemmer.
  • Innglasset balkong eller glassrekkverk på veranda.
  • Vask av persienner, eller annen montert solskjerming.

For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter normalt teleskopstang med en lengde på opp til 1,5 meter.

For vindusvask utover dette ta kontakt for egen skreddersydd avtale. Ta kontakt for et pristilbud

Vindusvask er beregnet på antall kvadratmeter valgt ved bestilling. Øvrig blir vindusvask utført i henhold til HMS rutiner.

CityMaid forbeholder seg retten til å vurdere om det er forsvarlig å vaske vinduer ved minusgrader. Dersom vinduene fryser ved innvendig vask, vil ikke vinduene bli vasket.

Flyttevask inkluderer en standard hvitevareservice – dette innebærer vask av et kombinert kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og en stekeovn med tilhørende kjøkkenvifte.

Ved vask av kjøleskap og fryser må dette være tomt, skrudd av og ikke tilkoblet strøm. Fryser må i tillegg være aviset på forhånd. Fjern evt. deksel hvor vi skal vaske under* og trekk de frem hvis det skal vaskes bak

Ved vask av komfyr – denne må være koblet til strøm slik at vi får brukt produktene våre korrekt. Dersom du har doble glass i din komfyr – og ønsker de vasket, må du selv skru de fra hverandre og sammen igjen.* Skal vi vaske bak komfyr, må komfyren trekkes frem før vi kommer. Dersom du har komfyr med pyrolyse, må pyrolyse kjøres kvelden før vi kommer, for at vi skal kunne gjøre den rent.

Vask av oppvaskmaskin – vennligst legg frem passende rensetablett for dette. Sluk og slanger må renses av kunde.* Vi vasker oppvaskmaskinen utvendig og dersom vi skal vaske bak, må maskinen trekkes frem av kunde.

Ved vask av kjøkkenvifte, vennligst ta ut filtrene, så blir disse vasket med et fettløsende middel og kan bli kjørt i oppvaskmaskinen etter avtale. Kjøkkenviften rengjøres så utvendig og innvendig der vi kommer til, med passende middel.

Vaskemaskin og tørketrommel må være skrudd av og koblet fra strøm samt trukket ut fra veggen dersom vi skal vaske bak. Vi vasker utvendig og innvendig på trommel og glass. Dersom du ønsker av vi skal sette på et renseprogram, ta kontakt med oss for avtale. Vi renser ikke slanger eller kondensator/lofilter for lo.*

* Vær oppmerksom på at våre vasketeam foretar kun vask. De har ikke med seg annet verktøy. Vi demonterer ikke hvitevarer eller andre installasjoner.

Startpakke/servicepakke inkluderer grundig støvtørking og vask av gulvlister, karmer, brytere og andre tilgjengelige flater, samt sanitærutstyr. I tillegg utføres flekkfjerning på dører og vask av kjøkkenfronter, skap og skuffer utvendig.

Vi tørker støv på flater som er over 180 cm – gi beskjed dersom det skal vaskes i tillegg.

Vi vasker dine avfallsbeholdere og tilhørende benkeskap. Avfallsbeholdere må være tømt for søppel i forkant.

Fjerning av kalk samt rens av fliser og fuger er tidkrevende og krever spesialmidler. Dette må bestilles som et eget oppdrag på timer. Ta kontakt for pris her

CityMaid anbefaler normalt tørrmopping hvis tak og vegger ikke skal males i etterkant. Vask av tak og vegger kan gi skjolder og misfarging.  Misfarging eller skjolder ved vask vil derfor ikke falle inn under kvalitetsgarantien.

Ta kontakt for pris her

Vi koster lett over og utfører en enkel vask av utvendig terrasse, balkong, boder og/eller garasje. Glassveranda vaskes som en normal vindusvask. Dette kan bestilles som et eget oppdrag på timer.

Vi utfører ikke skrubbing eller rens av treverk/betong.

Ta kontakt for pris her

Våre renholdere bruker normalt såpe og mikrofiberklut når de vasker, men vi kan skreddersy vaskehjelpen etter dine behov. Dersom det er ønskelig, kan vi desinfisere alle berøringspunkter med ozonvann og tørr mikrofiber. Ozonvann er et testet, dokumentert og godkjent desinfeksjonsmiddel som rengjør overflater effektivt. Dette er et meget miljøvennlig alternativ til andre produkter, som klor og alkohol. Helt klart noe som bør vurderes dersom du har behov for desinfeksjon i boligen! Les mer om desinfisering med ozonvann her

Desinfisering kan bestilles som et eget oppdrag på timer.
Ta kontakt for pris her

PS – desinfisering er ikke det samme som sanering. Sanering og smittevask er ikke noe vi tilbyr

Vi har inngått en avtale med Desintrygg og kan nå tilby luktsanering og desinfisering av hele boliger der det har vært røykt i boligen, eller det av andre grunner er behov for luktfjerning før salg eller innflytting. Desintrygg har faste priser på tjenesten, og de garanterer fjerning av all lukt.

Gjennom Desintrygg kan vi også tilby luktsanering pr time. Denne tjenesten kan være nyttig før for eksempel en visning. Det er kjedelig å ikke få inn bud på leiligheten på grunn av dårlig lukt.

Luktfjerning kan bestilles som et eget oppdrag på timer.
Ta kontakt for pris her

Vi kaster normalt ikke søppel eller møbler. Dette må bestilles som et eget oppdrag på timer. Vi bestiller inn kontainer og besørger tømming av bolig samt fjerner kontainer igjen.
Ta kontakt for pris her