Desinfisering med ozonvann

Desinfisering med ozonvann

Få miljøvennlig desinfisering med ozonvann. Et godkjent desinfeksjonsmiddel, som rengjør flater effektivt og er 600 ganger bedre enn klor i samme mengde.

CityMaid kan tilby desinfisering med ozonvann som et tillegg til din faste vask eller engangsvask. Vi bruker Toucan-Eco maskiner for å produsere aktivert Rent vann til ulike renholdsoppgaver.

Ozonvann er et godkjent desinfeksjonsmiddel

Desinfisering med ozonvann er et testet, dokumentert og godkjent desinfeksjonsmiddel. Toucan benytter en liten dose med naturlig salt, som opprettholder den aktiverte effekten i lang tid.  Effekten dreper 99,9 % av de mest skadelige bakterier og virus.

Les testrapporter fra Toucan | Les mer om ozon her

Toucan desinfiserende middel lages av naturlig salt oppløst i tappevann, og aktiveres i enheten gjennom Elektro Kjemisk Aktivering. Naturlig ozon-generert vann rengjør alle flater effektivt og er 600 ganger bedre enn klor i samme mengde.

Produktet brukes primært til desinfisering samt håndhygiene og benyttes derfor i mange virksomheter hvor det er høyt fokus på renslighet og eliminering av bakterier og virus. Typiske bruksområder er for personell i hotell- og restaurantbransjen og annen næringsmiddelindustri, barnehager, lege- og tannlegekontorer og i sykehussektoren generelt. Ozonvann kan brukes til å desinfisere hender, telefoner, tastatur, dørklinker

Den er ikke beregnet for renhold av medisinsk utstyr.

Bestill desinfisering

For våre private kunder kan tilleggstjenesten bestilles sammen med din faste vask eller engangsvask.
Sjekk pris og bestill vask og desinfisering med ozonvann via lenken under.

Bestill desinfisering sammen med vasken din her >

Våre bedriftskunder kan bestille desinfisering via kundeservice@citymaid.no 

Hvordan bruker vi desinfisering med ozonvann?

Covid-19 er et virus med membran, noe som gjør det enkelt å inaktivere utenfor kroppen. FHI anbefaler vask med mikrofiber og fettløselig såpe til vanlig husvask for å fjerne viruset.

  1. Vi vasker over med såpe og mikrofiberklut først
  2. Deretter sprayer vi over med ozonvann etterpå og tørker av med ren og tørr mikrofiber

Vi presiserer at vi ikke tilbyr på noen måte en smittevask – noe som ville medført sterilisering av alle overflater. I følge testrapporter til Toucan dreper ozonvann 99,9 % av de mest skadelige bakterier og virus.

Miljøvennlig desinfisering

Ozonvann er miljøvennlig og overskuddsvann kan helles rett i vasken. Ozonvann er ikke etsende, men kan virke lett irriterende på hud og øyne. Selv om naturlig ozon-generert vann er miljøvennlig i seg selv, må middelet ikke brukes sammen med andre kjemikalier. Dette kan nemlig avgi farlige gasser (klor).

Se HMS-datablad her | Se spørsmål og svar om Toucan (engelsk)