CityMaid vokser og har åpnet ny avdeling i Sandefjord. CityMaid har i mange år hatt kunder i Vestfold og våre servicemedarbeidere har reist fra vårt kontor i Drammen for å utføre oppdragene. Stor pågang fra hele Vestfold gjør at vi nå endelig kan starte opp en egen avdeling.

Vår misjon med ny avdeling i Sandefjord er å gi våre kunder mer tid. Når du kan sette bort den ukentlige vasken, visningsvasken, flyttevasken eller hovedrengjøringen kan du kose deg med andre ting som er viktig for deg.

Vi kan ta hyttevasken!

I Vestfold er det mange hytter og det er klart at det tar tid å vaske seg inn i hytta om våren for å starte hyttesesongen og det tar tid å lukke ned hytta når sesongen er over. CityMaid kan hjelpe til med disse oppgavene. CityMaid kan også vaske hytta jevnlig gjennom hele sesongen. Få et tilbud her >>

Sjekk pris i bestillingsløsningen

På bestillingsløsningen vår kan du bestille alle andre tjenester – Sjekk pris her >>. CityMaid kommer med alt av utstyr og det krever ikke annet forarbeid enn at du rydder litt godt så vi kommer til alle steder.

Fra vårt kontor på Søndre Kullerød 4A, 3241 Sandefjord når vi hele regionen raskt og enkelt.

Vi gleder oss til å vaske akkurat ditt hjem! 🙂