Boligmentoren – til deg som er medlem

Boligmentoren - banner

Boligmentoren-logoTil deg som er medlem av Boligmentoren har vi gleden av å tilby en tjeneste av høy kvalitet til en god pris. Fyll ut skjema nedenfor og få tilbud, eller ring oss. For å få medlemsfordelene må du oppgi ditt medlemsnummer hos Boligmentoren – i skjemaet legger du dette inn i Meldingsfeltet.

Bestill fast vaskehjelp >>

Fast Vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid. Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Dine medlemsfordeler:
Gratis skift av sengetøy (max 1 dobbeltseng) hake
Gratis startpakke ** hake
Vask faste dager hver uke  hake
Prioritet ved vask i høytider  hake
  • Støvtørking i alle rom
  • Støvsuging av møbler, gulv og tepper
  • Vask av kjøkken, benker og bord, flekker fjernes på skapfronter, platetopp m.m.
  • Rengjøring av bad, toalett og vaskerom
  • Vask av alle gulv

CityMaid tar selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr som mopper, kluter, støvsuger og rengjøringsmidler. Vi bruker miljøvennlige og Eu-blomstmerkede rengjøringsmidler.

**Startpakke

Ved første service utfører teamet en startpakke – denne får du som medlem gratis. Det betyr at de bruker ekstra tid for å bli kjent med din bolig/leilighet og legger et godt grunnlag for videre rengjøring. Vi rengjør da ekstra godt spesielt på bad og kjøkken + gulvlister og dørblader og synlige flekker på dører.

Pris:

Du får fast pris på din service, prisen avhenger av boligens størrelse og hva som skal gjøres.

Våre servicemedarbeidere er forsikret, har tarifflønn, de er fast ansatte, har fått opplæring og oppfølging. Våre tjenester er «hvite». Trygt og enkelt.

CityMaid ser frem til et langt og godt samarbeid med Boligmentorens medlemmer, og håper og tror at vi kan tilby en tjeneste mange vil sette pris på.

La oss ta vasken i hjemmet ditt, så du får tid til familie og venner.