Få mer frihet og tid med digital nøkkel

CityMaid har i over 30 år gitt folk mer fritid og husfred i hjemmet.  Og nå ønsker vi også å gi deg enda mer frihet og tid med en digital nøkkel. Da kan du benytte deg av våre tjenester uten tull med nøkler.

Selv om vi lever av å levere en praktisk tjeneste utført av menneskehender – må også vi henge med i utviklingen. Vi følger med i tiden og lar oss digitalisere. I 2017 lanserte vi bestillingsløsningen vår og i 2018 kom vi med chat. Vi ser at kundene setter stor pris på å kunne få hjelp og support via chatten. Og i 2021 ønsker vi nå å gi kundene ytterligere frihet og trygghet med å velge digital nøkkel.

Få en enklere hverdag med digital nøkkel

Vi har nå inngått en samarbeid med Unloc, nøkkelen som passer alle låser. De tilbyr en gratis og brukervennlig app, uavhengig av låstype. De produserer og selger ikke låser, men lar deg bestille en lås som fungerer med appen, fra deres installasjonspartner R. Bergersen. Har du en elektronisk lås fra før, kan du enkelt koble den til appen deres.

Er du fast kunde hos CityMaid, får du nå 20% rabatt på elektronisk lås via partneren til Unloc:

Danalock v3 2195,–inkl. installasjon

Prisen forutsetter standard installasjon, utkjøring tilkommer. Lås og installasjon kjøpes gjennom låsleverandør, R. Bergersen.

  • Få mer fleksibilitet i hverdagen. Del midlertidige nøkler til vaskehjelpen, en venn eller naboen som skal inn og vanne plantene når du drar på ferie.
  • Bruke mobilen som ekstranøkkel. Slipp unødvendig tid brukt på å glemme, miste eller lete etter nøkler.
  • Økt sikkerhet og ingen kostnader relatert til nøkler. Digitale nøkler kan ikke mistes, kopieres eller deles videre uten samtykke.
  • En app for alle dører. Samle både dine egne og andres nøkler i én og samme app.
  • Logg og varsel over bruk.

For å komme i gang som privatperson kan du koble til eksisterende lås til Unloc, eller kjøpe en lås som fungerer med Unloc.

Unloc app på mobilDel nøkler fra mobiltelefonen

Unloc gjør det mulig å dele nøkler og åpne døren med mobiltelefonen. Unloc flytter nøkkelknippet over til mobilen. Det vil gjøre det så mye enklere for både våre kunder og våre ansatte!

Last ned appen og vi ber om digital nøkkel. Du kan sende digital nøkkel til CityMaid, som du når som helst trekke tilbake.

Unloc fungerer også med kodelåser, hengelåser, postkasser, kortsystemer og porttelefoner. Nøkler og brikker vil fungere som før.

Les mer på Unloc sin side her

Unloc er helt gratis for privatpersoner, og fungerer også med kodelåser og porttelefoner. Nøkler og brikker vil fungere som før.

Er boligselskapet forvaltet igjennom OBOS eller USBL kan dere be styret kontakte eiendomsforvalterne. Borettslaget eller sameiet kan melde seg opp her: OBOS Nøkkel eller USBL Nøkkelen

Effektive løsninger skal aldri gå på bekostning av sikkerhet.
Fysiske nøkler kan mistes, kopieres eller bli levert videre uten samtykke. Inngangsdøren til hjemmet vårt er terskelen mellom oss og omverden. Det er et ansvar Unloc tar på stort alvor. Som utviklere, leverandører og ikke minst familiemennesker med egne hjem. Med pinkode og autentiseringsteknologi i en mobiltelefon så er man også helt sikker på at rett person slipper inn.

Er ikke kunde hos oss ennå og vurderer fast vaskehjelp: velg digital nøkkel, få 25% rabatt på din første vask med kode Unloc21. Bestill fast vaskehjelp her og legg inn koden.

Eller er du allerede fast kunde og har lås som fungerer med Unloc? Ta kontakt med oss på kundeservice@citymaid.no.