Citymaidansatte på vårrengjøring

Storrengjøring

Storrengjøring et par ganger per år

En storrengjøring er en god investering for å holde hjemmet ditt vedlike over tid. Med en storrengjøring et par ganger pr år får du et godt grunnlag for ditt daglige renhold.
Klikk for å få tilbud eller sjekk pris og bestill og du er kun et lite steg unna fra å få et rent og pent hjem.

Få et tilbud  >> Sjekk pris og bestill  >>

Selv om du vasker boligen jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. En grundig storrengjøring holder boligen vedlike. Det blir flekker på vegger, spindelvev og støv i tak, skittent på kjøkkenskap og støvete madrasser. Mye fett, smuss, sand, snø, salt, støv, sot, grus og pollen kommer inn i hjemmet ditt i løpet av et år.

La oss ta storrengjøringen for deg – og få mer tid til andre ting. Du bestemmer selv hva vi skal gjøre og hvor mange timer du ønsker å bruke. CityMaid gjør det du har behov for.

Ved en storrengjøring utfører vi som standard:
Støvsuging av tepper, gulv, alle møbler og lister hake
Vask av dørspeil, lister, karmer og brytere hake
Grundig støvtørking hake
 Vask av sanitærutstyr og utvendig skap hake
 Vask av panelovner og radiatorer hake
 Vask av gulv hake
 Full hvitevareservice (inkl. vask av vaskemaskin og tørketrommel utvendig og innvendig) hake
 Tørrmopping av tak og vegger hake
 Vask av skap/skuffer hake
 Vask antall standard vinduer hake

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken): Vask av vegger

 

Vasketeamet har med eget rengjøringsutstyr som mopper, kluter, støvsuger og evt. skraper for å få løs gammel skitt. Vi bruker rent vann og mikrofiber samt eublomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs. Du bestemmer selv hvor omfattende storrengjøringen skal være.

Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid. Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie. CityMaid tar selvfølgelig med alt av nødvendig utstyr som mopper, kluter, støvsuger og rengjøringsmidler. Du får fast pris på din service. Prisen avhenger av boligens størrelse, antall beboere, hva som skal gjøres, og om du har husdyr.

Les mer og bestill fast vaskehjelp >>