La oss ta vinterrengjøringen – gi deg selv litt hverdagsferie

Dame leker med hund

Synes du det er kjedelig å vaske selv? La oss ta vinterrengjøringen – gi deg selv litt hverdagsferie.

Kampanje: bestill vask av komfyr i tillegg og få kr 250 i rabatt!
Bruk kode Jul250 (for jula varer helt til påske 😀)

En vintervask inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Vask av lister, karmer og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

  • Tørrmopping av tak og vegger
  • Vask av vegger
  • Vask av skap/skuffer innvendig
  • Vindusvask (anbefales!)

Informasjon om Vinterrengjøring

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vinterrengjøring? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Vinterrengjøring med miljøvennlige vaskemidler

Vi har fokus på miljøvennlige løsninger når vi gjennomfører vintervask hos våre kunder. Vårt mål er å bruke minst mulig såpe – som regel bruker vi kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring. Vi bruker riktignok såpe på bad og vanskelige flekker på kjøkken. Da bruker vi rengjøringsmidler som er EU-blomstmerkede. Det vil si at produktene tilfredsstiller strenge helse- og miljøkrav.

Vi har også lansert vår egen serie med rengjøringsmidler, slik at du som kunde lett kan få tak i miljøvennlige vaskemidler. Disse kan du for eksempel bruke hvis du på egen hånd skal ta fatt på vintervasken.

Les mer om CityMaid rengjøringsmidler.

Desinfisering med Ozonvann

Normalt bruker våre renholdere såpe og mikrofiberklut når de tar vintervasken, men vi kan skreddersy vasken etter dine behov. Dersom det er ønskelig, kan vi desinfisere alle berøringspunkter med ozonvann og tørr mikrofiber. Ozonvann er et testet, dokumentert og godkjent desinfeksjonsmiddel som rengjør overflater effektivt. Dette er et meget miljøvennlig alternativ til andre produkter, som klor og alkohol. Helt klart noe som bør vurderes dersom du har behov for desinfeksjon i boligen etter julen! Les mer om desinfisering med ozonvann her

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vintervask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved din vask. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

La oss ta vinterrengjøringen – gi deg selv litt hverdagsferie

Med mye variasjon i været, kan det være fint med en skikkelig vinterrengjøring nå! Lar du oss ta vinterrengjøringen, får du tid til andre ting.

Selv om man har fast vaskehjelp – eller du vasker den selv jevnlig, trenger boligen din en ekstra grundig vask et par ganger i året. Med en vinterrengjøring fjerner vi oppsamlet støv, fett, skitt, salt og søle som blir dratt med inn i huset i løpet av høsten og vinteren. Mange tar også en runde på andre oppgaver man gjerne gjør én til to ganger i året for å sette huset i stand til en ny sesong – som f.eks. vaske kjøleskap eller inne i kjøkkenskap og -skuffer.

Få en herlig start på året med et rent hjem.

Her har vi samlet en rekke innlegg vi har skrevet om hovedrengjøringer gjennom året: