Vinterrengjøring

Synes du det er kjedelig å vaske selv? Så klart vi kan ta vinterrengjøringen for deg – så får du et rent hjem uten å løfte en finger.

En vintervask inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Lett overflatevask av lister, karmer, gelendre og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

 • Tørrmopping av tak og vegger
 • Vask av vegger
 • Vask av skap/skuffer innvendig
 • Vindusvask (anbefales!)

Avtalevilkår for engangsvask finner du her

Informasjon om vinterrengjøring

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har så klart med eget rengjøringsutstyr i bilen, som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber, samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset vinterrengjøring? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår, er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er så klart godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vintervask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved din vask. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Riktig renhold gir bedre inneklima

Feil renhold av boligen kan gi deg ulike helseplager: luftveisplager, tørre øyne samt problemer med konsentrasjonen. Mange har lite kunnskap om hvilke rengjøringsmidler og -metoder de bør benytte seg av for å få et godt inneklima. Og dette kan få negative følger – noe man selvfølgelig ønsker å unngå så langt det er mulig.

Med en vinterrengjøring fra oss er du sikret en grundig rengjøring av boligen, uten at det går på bekostning av helsen din. Våre servicemedarbeidere bruker hovedsakelig mikrofiberkluter og vann. Vi bruker minst mulig såpe, men der det er nødvendig brukes det miljøvennlige vaskemidler.

Vinterrengjøring med miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Her kan du lese mer om hvordan riktig renhold gir bedre inneklima og helse.

Hold hvitevarene dine rene!

Etter desember og julen, har både kjøleskap og komfyr fått kjørt seg skikkelig. Få en grundig vask av stekeovn, kjøkkenvifte, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn. Dette lønner det seg å gjøre regelmessig. Med fast vask av hvitevarer opprettholder du rene og hygieniske hvitevarer. CityMaid kan vaske dine hvitevarer grundig utvendig og innvendig – slik at det igjen blir rent og hygienisk.

 • Har mat svidd seg i stekeovnen?
 • Trenger kjøleskapet å tømmes for gamle matvarer og vaskes?
 • Hvor ofte renser du oppvaskmaskinen?
 • Er det rester etter mat i mikrobølgeovnen?
 • Lukter det mugg av klærne etter vask?

La CityMaid hjelpe deg med dette. Få hjelp til å holde det rent og hygienisk!

La oss ta vinterrengjøringen – så kan du bruke tiden din på andre ting

Med mye variasjon i været, kan det være fint med en skikkelig vinterrengjøring nå! Lar du oss ta vinterrengjøringen, får du tid til andre ting.

Selv om man har fast vaskehjelp – eller du vasker den selv jevnlig, trenger boligen din en ekstra grundig vask et par ganger i året. Med en vinterrengjøring fjerner vi oppsamlet støv, fett, skitt, salt og søle som blir dratt med inn i huset i løpet av høsten og vinteren. Mange tar også en runde på andre oppgaver man gjerne gjør én til to ganger i året for å sette huset i stand til en ny sesong – som f.eks. vaske kjøleskap eller inne i kjøkkenskap og -skuffer.

Ønsker du en skreddersydd vinterrengjøring?

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Få en herlig start på året med et rent hjem.

Her har vi samlet en rekke innlegg vi har skrevet om hvilke type rengjøringer du bør utføre gjennom året: