Vindusvask i kuldegrader
(Last Updated On: 30. juni 2021)

Selv om det går an å vaske vinduer i kuldegrader, er ikke det noe vi vil anbefale. Du må jobbe veldig raskt og selv med varmt vann og vindusspylervæske er det ikke sikkert resultatet blir optimalt. Det er kjedelig å ha trosset kuldegradene bare for å finne ut at du må vaske vinduene på nytt.

I vår artikkel 6 tips til vindusvasken kan du få våre eksperttips til hvordan du best vasker vinduene. Her får du tips som kan gjøre det hele litt enklere, så kanskje du klarer en vindusvask litt oftere. Vask vinduene som proffene gjør det og få rene vinduer raskt!

Dette trenger du til å vaske vinduer i kuldegrader:

Har vinduene blitt så skitne at du bare MÅ vaske de, er trikset å bruke væske som ikke fryser. CityMaid bruker et proft vaskemiddel eller vindusspylervæske avhengig av type vinduer og forhold. Vindusspylervæske kan fint brukes utendørs på vanlige vinduer.

  • Ublandet vindusspylervæske, rødsprit på sprayflaske eller spritoppblandet varmt vann (ca 20-30%).
  • Varmt tøy
  • Gummihansker, med tynne fleece- eller ullhansker under
  • Forvasker, 2 mikrofiberkluter til glass (de loer ikke) og nal.

Hvordan vask vinduer i kuldegrader:

  • Vask over vinduet med forvaskeren.
  • Dra deretter over i en s-bevegelse med nalen over vinduet så du ikke får striper.
  • Tørk kanter og lister med mikrofiberkluten

OBS! vær rask – vannet vil kunne fryse selv med spylervæske og du kan få striper.

Er du ikke absolutt nødt til å vaske vinduene når det er sprengkulde, anbefaler vi å vente til det blir mildere i været. Da vil sluttresultatet bli mye bedre og du slipper å måtte ta vindusvasken på nytt.

Ønsker du ikke å vaske vinduene selv, tar vi gjerne jobben for deg. Men vi vasker helst ikke vinduer i sprengkulden, da vi vet at resultatet ikke blir optimalt og vinduene ikke helt rene. Vi anbefaler derfor at du venter med å bestille til gradestokken har krøpet over på plussiden igjen.

Les mer om vindusvask her >> Bestill vindusvask her >>