Vaskehjelp i Akershus

Trenger du vaskehjelp i Akershus?

La oss ta vasken – gi deg selv litt hverdagsferie!! Sjekk pris og bestill i dag!

Trenger du vaskehjelp i Akershus – så hjelper Joanna, Sirlyca eller Wiola deg gjerne.

Vårt kontor som betjener Akershus holder til på Kalbakken i Oslo. Dette området er preget av blokkbebyggelse med lommer av eneboliger, tomannsboliger og rekkehus, samt noe næringsbygg. Her har vi rask tilgang til store deler av Akershus. Rundt 30 team har oppdrag hver dag i Oslo og Akershus.

Ta kontakt med oss:

Nedre Kalbakkvei 88 D, 1081 Oslo
Tlf.nr. direkte: 4831 5860 | Epost: oslo@citymaid.no
Avdelingsledere: Joanna, Sirlyca og Wiola

Chat

Ta kontakt med oss på chat og få raskt svar!

Chatten er betjent:
Mandag – fredag : 08:00-16:00

Start chat

Vårt kontor på Kalbakken dekker store deler av Akershus. Fra Oslo Øst opp til Hakadal og Jessheim med omegn. Holmlia, Bjørnemyr, Enebakk, Ås, Drøbak, Nesodden, Kolbotn og Ski ut til Skotbu. Lørenskog, Strømmen, Lillestrøm, Rælingen, Fjerdingby, Fetsund og Sørumsand. Asker, Bærum og områdene rundt. Du kan sjekke om vi vasker på ditt postnummer her

Har du vurdert fast vask i Akershus? Stadig flere kunder benytter seg av vårt tilbud om hjemmeservice og fast vaskehjelp.

Fast vaskehjelp i Akershus

Få mer tid til andre ting – la oss vaske boligen din! Da slipper du helgevasken og kan kose deg hjemme i et rent hjem. I hverdagen går det gjerne i turbofart hvor man sjonglerer alle familiens aktiviteter med middagslaging, innkjøp og annet husarbeid. Lar du oss ta vasken slipper du i hvert fall å tenke på husarbeidet. Du får mer tid til kos med familie og venner – en god investering.

Fast vask i Akershus for hjemmet inkluderer en rekke oppgaver som teamet utfører.

Fast avtale på vaskehjelp i Akershus inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider


Se hva våre kunder sier om oss:

[testimonial_view id=»1″ category=»Oslo»]

Lurer du på noe? Her kan du lese ofte stilte spørsmål med svar >>

Trenger du vaskehjelp i Akershus anbefaler vi å ta kontakt med oss.

I tillegg kan du bestille ekstra tjenester som:

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører i Akershus – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om vasken

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset vask i Akershus? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Pris:

Du får fast pris på vaskehjelp i Akershus. Prisen avhenger av boligens størrelse og hva som skal gjøres i boligen. Du kan også bestille ekstra tjenester, som sengetøyskift eller vindusvask. Dette vil da komme i tillegg til den faste prisen.

Du kan sjekke pris og bestille fast vaskehjelp i Akershus på vår bestillingsløsning >> Prisen du får opp er pris pr gang.

Ønsker du å få et skreddersydd tilbud? Klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på 4000 6330.

Vi har gode og trygge arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatt, med forsikring og tarifflønn. De har fått grundig opplæring og oppfølging underveis. Alle CityMaids tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Det er trygt og enkelt å bruke oss til fast vaskehjelp i Akershus.

Tips til mer miljøvennlig rengjøring hjemme:

Har du tenkt over hvilke produkter og metoder du benytter deg av når du tar husvasken? Med noen enkle grep kan husvasken bli langt mer skånsom for innemiljøet ditt. Her er fire enkle tips du kan følge for en mer miljøvennlig vask av boligen din.

  1. Bruk mikrofiber kun fuktet med vann
  2. Må du bruke et rengjøringsmiddel, så bør du bruke et produkt uten oljedamp (VOC) og parfyme
  3. Er produktet på en sprayflaske, bør du spraye direkte på kluten og så nær overflaten som mulig. Da unngår du spraytåke – altså at produktet henger igjen i luften etter du har sprayet
  4. Invester i en skumsprøyte til produktet ditt. Da pumper du produktet opp til et skum og unngår spraytåken helt.

Ønsker du flere tips til miljøvennlig rengjøring?

Les også om CityMaids egne rengjøringsmidler.

Trenger du skreddersydd vaskehjelp i Akershus?

Ønsker du heller å få et skreddersydd tilbud før du bestemmer deg for å bestille vaskehjelp i Akershus? Da kan du enkelt fylle ut vårt skjema via knappen under.

Få et tilbud >>

Les mer om våre andre tjenester her: