Sommervask – la oss ta vasken

Er det kjedelig å vaske selv? Så klart vi kan ta sommervasken – så kan du heller nyte solen ute!

En sommervask inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol

Lett overflatevask av lister, karmer, gelendre og brytere samt flekkfjerning på dører

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Rengjøring av gulv

Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig

Har du mange flekker, anbefaler vi at du bestiller en vask av vegger i tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

  • Tørrmopping av tak og vegger
  • Vask av vegger
  • Vask av skap/skuffer innvendig
  • Vindusvask (anbefales!)

Avtalevilkår for engangsvask finner du her

Informasjon om sommervask

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har så klart med eget rengjøringsutstyr i bilen, som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber, samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Tilpasset sommervask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår, er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er så klart godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all sommerrengjøring vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Rengjøring som gjør boligen klar til sommeren

Med en god sommervask får du og boligen en ren start på sommerferien. Når temperaturen stiger og det blir varmere i været, vil man gjerne heller ut i det fine været enn å være inne for å vaske. Vi tar gjerne sommervasken din for å klargjøre boligen for sommeren.

En mer grundig rengjøring gjør godt for både deg og boligen din. Ved en sommervask bør man huske håndtak, lysbrytere, vegger, tak og andre områder som gjerne blir oversett når du tar helgevasken. Lar du oss ta sommervasken for deg, kan du heller gå ut og nyte solen.

Ønsker du hjelp til vindusvasken i tillegg? Dette kan bestilles som tillegg til vår standard vårrengjøring.

Prisen du får opp her er pris pr gang.

Ønsker du å få et tilbud? Klikk for å få et tilbud her.

Sommervask med miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi er opptatt av å bruke klimavennlige vaskemidler. Derfor er alle våre vaskemidler stemplet med EUs offisielle miljøstempel EU Ecolabel, også kjent som EU sitt blomstermerke. Dette gjør at produktene må tilfredsstille strenge helse- og miljøkrav. Vi har siden 2017 også vært en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Produkter

Her kan du lese mer om hvordan riktig renhold gir bedre inneklima og helse.

Riktig renhold gir bedre inneklima

Feil renhold av hjemmet kan resultere i ulike helseplager: luftveisplager, tørre øyne – til og med problemer med konsentrasjonen. Mange har lite kunnskap om hvilke rengjøringsmidler og -metoder de bør benytte seg av for å få et godt inneklima. Og dette kan få negative konsekvenser i det lange løp – noe man selvfølgelig ønsker å unngå så langt det er mulig.

Med en sommervask fra oss er du sikret en grundig rengjøring av boligen, uten at det går på bekostning av helsen. Våre renholdere bruker hovedsakelig mikrofiberkluter og vann. Vi bruker minst mulig såpe, men der det er nødvendig brukes det miljøvennlige vaskemidler – blant annet EU-blomstmerkede produkter som tilfredsstiller flere strenge helse- og miljøkrav. Dermed kan profesjonell vårrengjøring både være svært helsebringende og positivt for miljøet.

Her kan du lese mer om hvordan riktig renhold gir bedre inneklima og helse.

Her får du 7 tips til hvordan holde det rent selv i sommertiden

1. Ta med skittentøyskurven ut
Da kan du enkelt riste og ta av våte og skitne sokker ol før det kommer inn i huset.

2. Gå barbeint ute, og med sokker inne
Mange av oss elsker å gå barbeint ute. Tørker du av føttene og tar på sokker før du går inn, blir det mindre solkrem, sand og skitt på gulvene.

3. Husk på din firbente venn.
Skyll av potene til kjæledyret ute og tørk av. Ha en mikrofiberklut og børste lett tilgjengelig ved utgangsdøren, slik at du kan tørke over pels og poter før de går videre inn i huset. Da blir det enklere å holde det rent i sommertiden. Les forøvrig mer i vår artikkel rengjøring med kjæledyr i hus

4. Pakk i kjølebag og ta med ut 
Pakk alt du trenger i en kurv og/eller kjølebag og ta med ut. Da slipper du å gå inn og ut på kjøkkenet like mange ganger.

5. Ikke vent med å rydde
Sett oppvask rett inn i maskin, eller vask av med det samme. Da unngår du lukt, fluer og slipper at det samler seg opp.

6. Steng dørene.
Ikke la de stå åpne dersom dere ikke skal inn. Da reduserer du blant annet plantestøv og pollen fra å komme inn. Det betyr en raskere støvtørk for deg senere.

7. Ta deg en dusj før du legger deg 
Få av gammel solkrem, pollen, gress ol. Da slipper du å få dette i sengetøyet, og du får en enda bedre natts søvn.

Lurer du på om du trenger en sommervask?

Sommeren har lysere dager og i solen synes flekkete vinduer og pollenstøv godt.

Selv om man har fast vaskehjelp, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. En sommervask består ofte i å fjerne oppsamlet støv, fett, pollen og skitt som har satt sine spor igjennom en lang periode. Mange tar også en runde på andre oppgaver man gjerne gjør én til to ganger i året for å sette boligen i stand i løpet av sommeren.

De fleste synes rengjøring er kjedelig og mye arbeid. Overlater du sommervasken til oss, så kan du kose deg med familie og venner istedenfor.

Vi avtaler på forhånd hva du ønsker å få gjort i ditt hjem!

Ønsker du en skreddersydd sommervask?

Få et skreddersydd tilbud

Klikk på lenken under og fyll ut skjema. PS – du kan selv sjekke pris i bestillingsløsningen vår

Få et pristilbud

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp i hjemmet vil gi deg mer fritid i hverdagen. Vi tilpasser vasken etter dine behov, og du kan få vaskehjelp hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke.

Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Les mer og bestill fast vaskehjelp >>

Under har vi samlet en rekke innlegg vi har skrevet om sommervask: