Sjekk pris her >>
Få et tilbud >>
Få tid til øyeblikket. La oss ta din julevask!

En julevask inkluderer:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol
Vask av lister, karmer og brytere samt flekkfjerning på dører
Grundig støvtørking (inntil 180 i høyden)
 Vask av baderomsmøbler (toalett, dusj, badekar etc.) og utvendig skap
 Vask av panelovner og radiatorer
 Vask av gulv
 Vask av kjøkkenskap/skuffer utvendig
 Enkel flekkfjerning vegger bad/kjøkken*
har du mange flekker, anbefaler vi å bestille en vask av vegger som tillegg

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask. Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

  • Tørrmopping av tak og vegger
  • Vask av vegger
  • Vask av skap/skuffer innvendig
  • Vindusvask (anbefales!)

Desinfisering med Ozonvann

Vi vasker normalt med såpe og mikrofiberklut. Hvis ønskelig kan vi også desinfisere alle berøringspunkter med ozonvann og tørr mikrofiber. Dette er et meget miljøvennlig alternativ til andre produkter som klor og alkohol. Les mer om desinfisering med ozonvann her

Lurer du på om du trenger en julevask?

Slipp stresset med å vaske før jul – overlat julevasken til oss slik at du kan kose deg med familien i adventstiden. Vær rask med å bestille julevask, det fyller seg raskt opp før jul!

Selv om du vasker huset jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. En julevask ut består ofte i å fjerne oppsamlet støv, fett, sand og søle som har satt sine spor igjennom hele året. Mange tar også en runde på andre oppgaver man gjerne gjør én til to ganger i året for å sette huset skikkelig i stand på nyåret – som f.eks. å vaske skuffer og skap.

De fleste synes rengjøring er kjedelig og mye arbeid. Overlater du julevasken til oss så kan du heller kose deg med familie og venner i det nye året.

Få en herlig start på året med et rent hjem.

  • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
  • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
  • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
  • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

 

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid. Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Sjekk pris og bestill >>