CityMaid ansatte med nisseluer

Vask julen ut

Romjulen er fylt av hyggelige familieselskaper, besøk og god mat. Har du hatt gjester kan det bli for mye med både matlaging og vasking av hjemmet. Vi kan hjelpe deg med å vaske julen ut. Få det fint etter julen! Start det nye året med et rent hjem.

Få et tilbud på vask julen ut >>

Trenger hjemmet ditt en skikkelig husvask etter at juletreet er kastet ut, og julepynten pakket ned, så kan vi hjelpe deg.

Du bestemmer antall timer. Få et tilbud i dag.

Selv om du vasker huset jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. Mange tar også en runde på andre oppgaver man gjerne gjør én til to ganger i året for å sette huset skikkelig i stand etter jul og på nyåret – som f.eks. å vaske skuffer og skap.

La oss ta oss av vasken så slipper du å tenke på at du selv må ta en storrengjøring etter jul og på nyåret – kos deg heller med venner og familie.

Med en vask julen ut utfører vi som standard:
Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol hake
Vask av dørspeil, lister, karmer og brytere hake
Grundig støvtørking hake
 Vask av sanitærutstyr og utvendig skap hake
 Vask av panelovner og radiatorer hake
 Vask av gulv hake
 Vask av skap/skuffer utvendig hake
 Flekkfjerning vegger bad/kjøkken hake

 

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken):

  • Tørrmopping av tak og vegger
  • Vask av vegger
  • Vask av skap/skuffer innvendig
  • Vindusvask

Vi avtaler på forhånd hva du ønsker å få gjort i ditt hjem!

Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr som mopper, kluter og støvsuger. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler. Du bestemmer selv hvor omfattende vasken skal være.

Vi avtaler hva som skal gjøres og du får pris i forkant med estimert antall timer. Vi gjør oppmerksom på at timeantallet kan avvike noe i forhold til estimatet. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid. Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Les mer og bestill fast vaskehjelp >>