Venninner som shopper

Vask julen ut – kos deg med familien, ikke vasken

Et nytt år = nye muligheter – og kanskje nye forsetter du ønsker å sette i sving? Kanskje du ønsker bruke mer tid med familie og venner og mindre tid på jobb eller ubetydelige ting som å vaske huset? Vi kan hjelpe deg med husvasken. Få det fint på nyåret! Med en vask julen ut kan du starte året med et rent hjem.

Trenger hjemmet ditt en skikkelig husvask nå etter at juletreet er kastet ut, og julepynten pakket ned, så kan vi hjelpe deg.

Få tilbud på vask julen ut >> Sjekk pris og bestill vask julen ut >>

Selv om du vasker huset jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet en ekstra grundig vask et par ganger i året. Mange tar også en runde på andre oppgaver man gjerne gjør én til to ganger i året for å sette huset skikkelig i stand på nyåret – som f.eks. å vaske skuffer og skap.

La oss ta oss av vasken – kos deg heller med familien.

Med en vask julen ut utfører vi som standard:

Støvsuging av tepper, gulv, lister, sofa og lenestol hake
Vask av dørblader, lister, karmer og brytere hake
Grundig støvtørking av tilgjengelige flater hake
 Vask av sanitærutstyr og utvendig skap hake
 Vask av panelovner og radiatorer hake
 Vask av gulv hake
 Vask av skap/skuffer utvendig hake
 Flekkfjerning vegger bad/kjøkken hake

 

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standard vask julen ut):

  • Tørrmopping av tak og vegger
  • Vask av vegger
  • Vask av skap/skuffer innvendig
  • Vindusvask

Vi avtaler på forhånd hva du ønsker å få gjort i ditt hjem!

Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr som mopper, kluter og støvsuger. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler. Du bestemmer selv hvor omfattende vask julen ut skal være.

Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid. Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Sjekk pris og bestill >>