Citymaid-ansatt vasker badekar

Hovedrengjøring

En Hovedrengjøring holder boligen din vedlike over tid og er en god investering. Har du en hovedrengjøring i boligen et par ganger pr år, legger du et godt grunnlag for det daglige renhold. Klikk på bestill-knappen under og du er kun et lite steg unna en ren og pen bolig.

Få et tilbud  >> Sjekk pris her  >>

Selv om du vasker boligen jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet ditt en ekstra grundig vask et par ganger i året. En grundig hovedrengjøring holder boligen vedlike. Det blir fort flekker på vegger, spindelvev og støv eller sotflekker i tak, flekker på kjøkkenskap og hvitevarer samt støvete madrasser. I løpet av et helt år er det mye fett, smuss, sand, støv, sot, grus og pollen som kommer seg inn eller bygger seg opp i hjemmet ditt.

Lar du oss ta hovedrengjøringen for deg – får du mer tid til andre ting.

Ved en hovedrengjøring utfører vi som standard:
Støvsuging av tepper, gulv, alle møbler og lister hake
Vask av dørblader, lister, karmer og brytere hake
Grundig støvtørking av tilgjengelige flater hake
Vask av baderomsmøbler (toalett, dusj, badekar etc.) og utvendig skap hake
 Vask av panelovner og radiatorer hake
 Vask av gulv hake
 Full hvitevareservice (inkl. vask av vaskemaskin og tørketrommel utvendig og innvendig) hake
 Tørrmopping av tak og vegger hake
 Vask av skap/skuffer hake
 Vask av standard vinduer hake

Kan bestilles ekstra (ikke inkl. i standardvasken): Vask av vegger

Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger. Vi bruker rent vann og mikrofiber samt eublomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs. Du bestemmer selv hvor omfattende hovedrengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!

Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.

Vurdert fast vaskehjelp?

Fast Vaskehjelp vil gi deg mer fritid til familie og venner. Kom deg ut av tidsklemma!  Vi gir deg god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Bruk heller tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie. Vi tar med alt av nødvendig utstyr som mopper, mikrofiberkluter, støvsuger og rengjøringsmidler. Du får fast pris på din faste avtale. Prisen avhenger av boligens størrelse og hvor lang tid vi bruker.

Les mer og bestill fast vaskehjelp >>