Flyttevask med garanti

Mor og barn

Gi deg selv litt hverdagsferie – la oss ta din flyttevask!

Lar du oss ta flyttevasken, kan du bruke tiden din på andre ting.

Standard flyttevask inkluderer:

Støvsuging av tepper og gulv

Grundig støvtørking og vask av tilgjengelige flater.

Panelvegger: vi bruker mer tid på å støvtørke samt vaske vegger med
panel enn glatte vegger. Ekstra tid tas på timer i tillegg. Les forøvrig våre avtalevilkår

Vask utvendig og innvendig av skap og skuffer

En standard hvitevareservice inkluderer et kombinert kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og en stekeovn med tilhørende kjøkkenvifte. Kjøkkenvifte vaskes med fettfjerningsmiddel og kan kjøres i oppvaskmaskin etter avtale. Dersom du har komfyr med pyrolyse, må pyrolyse kjøres kvelden før vi kommer, for at vi skal kunne gjøre den rent.
Vask av øvrige hvitevarer (vaskemaskin, tørketrommel++), kan bestilles ekstra (hva som inngår i hvitvarevasken står grundig forklart i våre våre avtalevilkår)

Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser, utvendig og innvendig. Har du doble eller koblede vinduer, sprosser eller vinduslemmer kan prisen avvike, ta kontakt for pris her.
Prisen inkluderer ikke innglasset balkong eller glassrekkverk på veranda. Dette tas som en tilleggstjeneste på timespris. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.

For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter.

Herunder toalett, dusj/badekar, inkl. sluk og vifte. Det vaskes nede i sluk der sluket er tilgjengelig. Kun utvendig vask av vifter. Fjern fastmonterte fronter på badekar/dusj for å sikre at vi kommer til.

Normalt tørrmopper vi kun tak. Vask kan medføre skjolder og taket bør males i etterkant. Ta kontakt dersom du ønsker vask.
Vennligst gi oss beskjed dersom taket ditt har stukkatur i gips, da dette tar mer tid å støvtørke.

Tepperens tas kun på forespørsel.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all flyttevask vi utfører – det betyr at du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved flyttevasken. På grunn av GDPR kan vi kun forholde oss til den som har bestilt og fått utført vasken.

CityMaid vil forbeholde seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Dersom oppdraget blir utført siste virkedag før helg eller helligdag og det er behov for oppretting, vil CityMaid ta kontakt for å avtale tidspunkt for dette nærmeste virkedag.

 

Hva kan du forvente når du setter bort flyttevasken?

Flyttevasken kan være en vanlig kilde til uenighet ved overtagelse av ny bolig, og alle har kanskje ikke den samme forståelsen av hva som er godt nok. Så hva kan du forvente ved en flyttevask som blir utført av profesjonelle? Under kan du lese hva som menes med normalt vedlikehold av en bolig – og hva som betegnes som tilleggstjenester.

Lurer du på hva du kan forvente når du setter bort flyttevasken til byrå?

Vennligst les våre Avtalevilkår for alle detaljer så unngår vi misforståelser!

Informasjon om flyttevasken

 • Egne flytteteam: CityMaid har 30 års erfaring med flyttevask og egne team som tar flyttevasken.
 • Vi tar med rengjøringsutstyr: Teamet har med eget rengjøringsutstyr som mopper, kluter, støvsuger, skraper og verneutstyr. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler.
 • Hva blir vasket?: En standard flyttevask er innvendig vask av din bolig – basert på antall kvm du oppgir. Utvendig vask av terrasse, eksterne boder og garasje er følgelig ikke inkludert i dette. Dersom du ønsker dette kostet/vasket, må dette oppgis i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss i forkant.
 • Hvordan beregner vi pris? Vi beregner pris på flyttevask basert på en tom og normalt vedlikeholdt bolig. Er boligen møblert eller nettopp pusset opp – ta kontakt for pristilbud.
 • Er det mørkt i boligen? Har du en eller flere gode arbeidslamper som kan lyse opp rommet som vaskes, er det kjempefint, så ser vi bedre hva vi holder på med. Har du ikke arbeidslamper kan vi avtale at vi tar det med.
 • Planlegg og bestill i tide: Mange har overlevering av boligen den siste eller første dagen i måneden. Få den dagen du ønsker.
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Hva må du som kunde sørge for før vasken: At det er tilstrekkelig med varme i boligen, samt sikre tilgang til varmt vann og strøm – slik at vi får utført vasken.
 • Når kommer faktura? Bankkort vil bli trukket automatisk fortløpende etter vasken er utført. Har du valgt faktura vil denne bli sendt ut så raskt som mulig og innen én uke etter vasken er utført.

 

Skal du ta flyttevasken selv? Da er det en del ting du  bør gjøre/tenke på:

Vær obs på at tar du flyttevasken selv skal leiligheten vaskes helt ned slik at du fjerner alle spor av at du har bodd der. Mange kan havne i krangel med kjøper når vaskingen ikke blir godkjent. For det finnes dessverre ingen fasit, lover eller regler på hva som er tilstrekkelig når det gjelder rydding og vask ved flytting.

 • Grundig vask av alle flater (vegger og tak)
 • Innvendig og utvending vask av vinduer og skap
 • Kjøkken- og baderomsvifter, ventiler og lignende skal rengjøres
 • Hvite- og brunevarer som følger med skal være grundig rengjort
 • Sluk på bad, vaskerom og kjøkken skal være renset
 • Det skal rengjøres bak, over og under komfyrer, kjøleskap, badekar og lignende
I tillegg bør du også:
 • Boder, garasjer og terrasser må ryddes og feies.
 • Husk å fjerne aske og skitt fra samtlige ildsteder
 • Hagen skal se grei ut – dvs. klipp gresset eller måke snø

Få flere tips til flyttevasken i våre artikler her:

Tar du flyttevasken selv? Få våre eksperttips >>

9 tips og råd til flyttingen >>

Hvordan vaske tak og vegger >>