flyttevask med citymaidteam

Flyttevask med garanti

En omfattende flyttevask tar tid og krefter som kunne ha blitt brukt på viktigere og hyggeligere ting – som ditt nye hjem for eksempel.

Få et tilbud >> Sjekk pris og bestill >>

La oss ta flyttevasken for deg og bruk tiden du sparer på din flyttevask til å ordne, pakke og organisere. Da kan du heller konsentrere deg om ditt nye hjem.

En standard flyttevask er innvendig vask av din bolig – basert på antall kvm du oppgir. Utvendig vask av terrasse, eksterne boder og garasje er følgelig ikke inkludert i dette. Dersom du ønsker dette kostet/vasket, må dette oppgis i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss i forkant.

Vi beregner pris på flyttevask basert på en tom og normalt vedlikeholdt bolig. Er boligen møblert eller nettopp pusset opp – ta kontakt for pristilbud.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all flyttevask vi utfører – det betyr at du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon eller e-post om eventuelle mangler ved flyttevasken. CityMaid vil forbeholde seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke. Dersom oppdraget blir utført siste virkedag før helg eller helligdag og det er behov for oppretting, vil CityMaid ta kontakt for å avtale tidspunkt for dette nærmeste virkedag.

Vår standard flyttevask inkluderer:
Støvsuging av tepper og gulv  hake
Grundig støvtørking og vask av tilgjengelige flater.  hake
Vask av gulv og vegger  hake
Vask utvendig og innvendig  av skap og skuffer  hake
Hvitevarevask, kjøkkenvifte *  hake
Vindusvask, utvendig og innvendig  hake
Vask av dører og listverk  hake
Vask av baderom, herunder toalett, dusj/badekar, inkl. sluk og vifte
(Det vaskes nede i sluk der sluket er tilgjengelig. Kun utvendig vask av vifter. Fjern fastmonterte fronter på badekar/dusj for å sikre at vi kommer til.)
 hake
Tak tørrmoppes. Ta kontakt dersom du ønsker vask.  hake

Tepperens tas kun på forespørsel.

* Kjøkkenvifte vaskes med fettfjerningsmiddel og kan kjøres i oppvaskmaskin etter avtale.

Har du en eller flere gode arbeidslamper som kan lyse opp rommet som vaskes, er det kjempefint, så ser vi bedre hva vi holder på med. Har du ikke arbeidslamper kan vi avtale at vi tar det med.

Planlegg og bestill din flyttevask i god tid. Bestill i tide – mange har overlevering av boligen den siste eller første dagen i måneden. Få den dagen du ønsker.

CityMaid har egne team på flyttevask. Teamet har med eget rengjøringsutstyr som mopper, kluter, støvsuger, skraper og verneutstyr. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler. Du bestemmer selv hvor omfattende flyttevasken skal være.

Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.

Skal du ta en flyttevask selv? Da er det en del ting du  bør gjøre/tenke på:

Vær obs på at tar du flyttevasken selv skal leiligheten vaskes helt ned slik at du fjerner alle spor av at du har bodd der. Mange kan havne i krangel med kjøper når vaskingen ikke blir godkjent. For det finnes dessverre ingen fasit, lover eller regler på hva som er tilstrekkelig når det gjelder rydding og vask ved flytting.

  • Grundig vask av alle flater (vegger og tak)
  • Innvendig og utvending vask av vinduer og skap
  • Kjøkken- og baderomsvifter, ventiler og lignende skal rengjøres
  • Hvite- og brunevarer som følger med skal være grundig rengjort
  • Sluk på bad, vaskerom og kjøkken skal være renset
  • Det skal rengjøres bak, over og under komfyrer, kjøleskap, badekar og lignende
I tillegg bør du også:
  • Boder, garasjer og terrasser må ryddes og feies.
  • Husk å fjerne aske og skitt fra samtlige ildsteder
  • Hagen skal se grei ut – dvs. klipp gresset eller måke snø

Få flere tips til flyttevasken i våre artikler her:

Tar du flyttevasken selv? Få våre eksperttips >>

9 tips og råd til flyttingen >>

Hvordan vaske tak og vegger >>