Flyttepakken

Å flytte kan være en krevende og slitsom prosess. Alt fra å få inn eiendomsmegler, ha visninger, pakke og organisere, vaske ned boligen og selve flyttingen. Bestiller du flyttepakken fra CityMaid vil du spare tid og penger.

Du får ett kontaktpunkt for alle tjenestene som gjør at flyttingen blir utført profesjonelt og effektivt – og du bestemmer selv hvilke tjenester du ønsker å legge inn i  flyttepakken. 

Kontakt oss for et tilbud >>

Flyttepakken sparer deg for tid og penger

Med CityMaid får du en profesjonell totalleverandør som tilbyr:
Visningsvask før visning av boligen  hake
Utleie av Envirobox flyttebokser  hake
Profesjonell pakkehjelp  hake
Flytting og bortkjøring  hake
 Profesjonell flyttevask  hake

Visningsvask

Sofa og bord

Det kan være lurt å få det vasket grundig før visning. En visningsvask gjør boligen ren på en proff måte og du får bedre tid til å gjøre andre ting som å style boligen. Å presentere boligen sin på best mulig måte er viktig for helhetsinntrykket. Og man kan få en bedre pris.

En godt rengjort og stylet bolig kan heve førsteinntrykket og gi utslag i større interesse etter visning.

Vi kan hjelpe deg med en skikkelig gjennomført visningsvask! Les mer om vår visningsvask her>>

Utleie av solide EnviroBox flyttebokser i hardplast

Leveres før flytting og hentes ved endt flytting etter avtale

Flyttebokser fra Envirobox

Konseptet er basert på solide EnviroBox flyttebokser. Fordeler ved bruk av flyttebokser er:

  • Mer hygienisk
  • Mindre belastende for miljøet gjennom gjenbruk og ikke gjenvinning
  • Mer solid
  • Mindre stressende, mindre tidskrevende og billigere.
  • Mer effektivt ved at vi leverer og henter boksene for deg før og etter bruk
  • Enklere og mer sikker flytting både for deg og for flytteselskapet du evt. bruker

Du slipper å kjøre rundt og skaffe slitte pappesker, bruke/kjøpe tape og andre forbruksprodukter og å sette sammen og klargjøre eskene for flytting.

Papp og papir-avfall utgjør 18% til 26% av all verdens søppel. Når du kombinerer dette med miljøbelastningen ved produksjon av pappesker, vil du ved bruk av EnviroBox sine solide flyttebokser kunne spare miljøet, og i tillegg spare både tid og penger. Våre bokser kan gjenbrukes opptil 400 ganger før de må resirkuleres.

Profesjonell Pakkehjelp

For deg som befinner deg i Oslo eller Stavanger og ønsker å flytte kan vi nå gjøre flytteprosessen din enda enklere ved å tilby profesjonell pakkehjelp. Vi pakker ned for deg på en profesjonell og organisert måte, enten i våre flyttebokser eller i flytteesker. Pakkingen vil ta sikte på å sikre dine ting samt effektivisere selve flyttingen på flyttedagen. Vi sparer deg for stress og arbeid, samtidig som flyttingen vil foregå mye raskere.

Flytting i Oslo og Stavanger

Stavanger flyttebyrpå hjelper deg med å flytte i Oslo (og omegn) og Stavanger (og resten av Rogaland), samt på tvers av byer. Som et profesjonelt flyttebyrå er målet å gjøre hele flytteprosessen din smerte- og stressfri. De er veldig gode på det de gjør, og er flinke til å gi kunden en avslappet og bekymringsfri følelse under flytteprosessen. Flyttemannskapet har erfaring, kompetanse og yter det lille ekstra.

Flyttemannskapet er meget profesjonelle og effektive, og sløser ikke bort tid unødvendig. De er raskere enn mange andre aktører der ute, hvis ikke de raskeste samtidig som de behandler kundens eiendeler profesjonelt og forsiktig. Det har absolutt alle kunder gitt skryt for!

Flyttevask – utført av våre profesjonelle vasketeam

flyttevask med citymaidteam

CityMaid har egne team på flyttevask. Teamet har med eget rengjøringsutstyr som mopper, kluter, støvsuger, skraper og verneutstyr. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler. Du bestemmer selv hvor omfattende flyttevasken skal være.

Du får skriftlig serviceavtale før oppstart med estimert antall timer. Vi gjør oppmerksom på at timeantallet kan avvike noe i forhold til estimatet. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget. Les mer om vår flyttevask her >>

I tillegg kan vi tilby levering av all flyttemateriale, henting og levering av enkeltvare samt bortkjøring.

Du bestemmer selv hvilke tjenester du vil ha med i flyttepakken – ta kontakt for et tilbud i dag!

Kontakt oss for et tilbud >>