Dame som åpner kjøleskap

Hvitevarevask

Hvitevarevask – hold hvitevarene rene!

Hvitevarevask er en grundig vask av stekeovn, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin og mikrobølgeovn. Dette lønner det seg å gjøre regelmessig. Med fast vask av hvitevarer opprettholder du rene og hygieniske hvitevarer. CityMaid kan vaske dine hvitevarer grundig utvendig og innvendig – slik at de igjen blir rene og hygieniske.

Bestill hvitevarevask >>

  • Opplever du at mat svir seg i stekeovnen?
  • Trenger kjøleskapet å tømmes for gamle matvarer og vaskes?
  • Hvor ofte renser du oppvaskmaskinen?
  • Er det rester etter mat i mikrobølgeovnen?
  • Lukter det mugg av klærne etter vask?

La CityMaid hjelpe deg med dette. Få hjelp til å holde det rent og hygienisk!

Legg hvitevarevask til den ordinære servicen, så vet du at det blir gjort regelmessig.

OBS! Ved bestilling av hvitevarer, er det kundens ansvar å sørge for at fryser er aviset. Vi trenger også informasjon om hvitevarene er integrerte eller frittstående. Det tar ofte litt mer tid å rengjøre frittstående hvitevarer.

Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr som mopper, kluter, støvsuger, skraper og verneutstyr. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler. Du bestemmer selv hvor omfattende julevasken skal være.

Vi avtaler hva som skal gjøres og du får pris i forkant med estimert antall timer. Vi gjør oppmerksom på at timeantallet kan avvike noe i forhold til estimatet. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget

Har du ikke fast vaskehjelp og vurderer å skaffe deg dette?

Fast Vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid. Vi hjelper deg ut av tidsklemma, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie.

Les mer og bestill fast vaskehjelp >>